A kormányoldal Márki-Zay Péternek kampányol ?

Fórumok

Gondolok itt arra, hogy az elveszettet főpolgármester választás mintáját követik. A választások közeledtével, egyre gyakrabban hallani a nevét és ezek döntő többsége a kormányoldalhoz kötődik. A főpolgármester választás előtti pár hétben még a csapból is Karácsony Gergely folyt, most még nem tartunk a hajránál, de a helyzet ugyanaz. Szerintem ha tudomást sem vettek volna róla akkor sokkal jobbak lennének az esélyeik. Az ellenzék a teljes ismeretlen külföldre szakadt, de hazatalált jelöltjével inkább vicces volt mint komolyan vehető, de mára nincs ember aki ne tudná ki is Márki-Zay Péter. 
Ezt tudatosan csinálják, vagy tényleg azt hiszik ezzel fognak nyerni ?

Hozzászólások

Van olyan réteg, ahol ez a propaganda jól működik, pont Budapesten annyira nem jött be, de ha vidéken választották volna a budapesti főpolgármestert, tuti Tarlós nyer :)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Ennyire nem érdemes hülyének nézni az embereket. Márki-Zay Péter nevét nyilván képes az ellenzék behozni a köztudatba, abban nem hiszek, hogy el lehet titkolni a választók elől, hogy ki ő.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Más területeken azért működik ez, pl. egy átlag közmédia-fogyasztó lehet hogy hallotta már Völner nevét, de pl. fogalma sincs mit követett el. Bizonyos témákról egyszerűen nem szabad ott írni, MZP pont nem ilyen, ellene, és a választói ellen hergelni kell, azt meg elég nehéz az említése nélkül.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Szerintem csak fontosnak tartják a tájékoztatást.

:)