Mászkálós autós játékot keresek

Fórumok

Ugye emlékeztek a magyar fejlesztésű Terep2 dos játékra? Valami ilyesmit keresnék androidra is. Kicsi gyerek számára lenne, lehetőleg könnyű irányítással, ha lehet több autó választásával, esetleg több pályán. Olyan, ahol nem kell gyűjtögetni semmit a következő pályáért és a következő autóért. A grafika lehet gagyi, nem az a lényeg...

Létezik ilyen? 

Hozzászólások

Szerkesztve: 2021. 11. 29., h – 17:36

Hill climb racing esetleg? Oldalnézetes, de emészthető.

Nem Android, sima Windows, de hátha érdekel. Az én gyerekem az Insane-nel játszik néha, az pont ilyen, mint amit te keresel. (Ez a terep2 "továbbfejlesztése")

+1, egy időben toltuk az Insane-t (jó régen volt), van többjátékos módja és ilyen rövid de nagyon hangulatos versenyeket lehet tolni, capture the flag és hasonlók is vannak. Disclaimer: remélem jól emlékszem, és nem keverem valamivel.

Jó volt benne az, hogy nem volt addiktív, de élmény volt a játék.

Snowrunner maga stílusában egy zseniálisan jó játék. Valami akción csíptem meg kollégák javaslatára.

Nem sietős, nyugis, vidd ezt ide, azt oda, az ellenség igazából a terep, építsd meg a hidat, menj új területre, ott szedd össze ezt-azt, abból építsd meg a következő dolgot, menj tovább, stb.

Nagyon rá lehet pattanni, +sok neki.

Burnout Paradise esetleg

“Any book worth banning is a book worth reading.”

"Olyan, ahol nem kell gyűjtögetni semmit a következő pályáért és a következő autóért."

A mai game ipar (főleg mobilon) 99%-a kiesett. A legtöbb játék repetitiven ismételteti veled ugyanazt a hülyeséget, csak hogy kettővel több csillagot kapj és fokozatosan fejlesztgesd a kocsit pl. Szerintem elég ótvaros.

Ehhez képest a terep2 egy szubkulturális remekmű, aminek ugyan nincs sok értelme, de jó benne fel-alá kocsikázni:)

Emlékszem milyen negativ élmény volt a guns up nevű játék. Mondom tök jó, bázis épitgetős, védős, fejlesztgetős. Aha, pont az történik amit mondtam. Százötvenszer is pont ugyanúgy, csak mindig egy kicsit több valamid van. Gondolom igy épitik ki a függőséget. Csak az én generációmnál (akik már a 90-es évek elején is játszottunk korai PC-ken pl.) ebben falnak ütköznek, mert teljesen mást várok egy játéktól.

Egyébként szerintem vannak ilyen játékok, nem tűnt el teljesen az "eredeti" gamer réteg, csak elnyomta az újabb. Keresni kell őket.

Mászkálós autós játékot?

Próbálj parkolni a belvárosban. Órákig tudsz játszani...

A fiam pl. Doom-ot meg Half Life 1-et játszik az androidos telefonján valami DOS emulátorban. Lehet, hogy pont ebben, de nem emlékszem a program nevére.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

https://play.google.com/store/apps/details?id=bruenor.magicbox.free

"If you find this application useful you can support further development with buying donated version. In free version is possible to have one game in collection and three base widget types - for controlling keyboard, mouse and system functions."

Hátha elég :-)

Na rosszul tudtam. Dosboxból ingyenes verziót használ ugyan, de a HL1-et pl. Androidra portolt source engine-nel használja és a Doom is külön van portolva.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Esetleg Robloxban vagy valami más hasonló keretrendszerben összedobni valamit? Az magában is szórakoztató lehet... (én soha nem próbáltam, csak hallottam róla :) )

“Any book worth banning is a book worth reading.”