[KV] Az omikron ragályos, de enyhe tüneteket okoz

https://www.origo.hu/nagyvilag/20211128-nem-okoz-sulyos-betegseget-az-o…

https://444.hu/2021/11/28/szokatlan-de-enyhe-tuneteket-tapasztaltak-az-…

Talán valóban beválik a hosszú távú jóslat a fertőzőképesség növekedésében és a tünetek enyhülésében?

Hozzászólások

Úgy legyen. Az eddigi világjárványok mind így jártak.
Kérdés, hogy időben meddig lesznek velünk az erős tünetes első mutánsok és mikortól gyengül le egy influenza-szerűre.

Apropó a "hordj maszkod" és "tarts távolságot" komolyan vett COVID óvintézkedéssel sikerült elérni, hogy közben esélytelenség miatt végleg kihalt legalább 1 influenza törzs.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20211025/a-koronavirus-jarvany-joteko…

Hivatalosan majdnem 3% a halálozási arány

Az az ismert esetszám / haláleset arány (CFR), ami nagyban függ a tesztek számától. Ha 10-szer ennyit tesztelnénk, akkor vélhetően sokkal kevesebb lenne. Én jobbnak tartom az IFR-t (fertőzött / haláleset), amit kutatásokkal határoznak meg. Én ez utóbbiról írtam.

Azaz:
- Sem a vakcinák nem hatnak rá.
- Sem az emberekre nem veszélyes.
Ennek ellenére simán lehet, hogy ezzel a variánssal fogják majd megindokolni, hogy miért teszik kötelezővé az oltást.
Rossz esetben úgy, hogy a 31 nap alatt összedobott Pfizer2 lesz a kötelezően választott, mert azt direkt erre fejlesztették ki, a többi meg úgy sem jó ellene.

Ne legyen igazam.

De tudom, de neked nem mondom el, mert nem érdemled meg. (Egyébként gyökkettő, duplanulla, kétharmad, koszinusz kecske és mínusznyóc.)

Amit írtam, azt úgy kell érteni, hogy azok alapján, amit eddig tudunk róla, merthogy ezt írták. Mondanám, hogy HTH, de hazudnék.

https://444.hu/2021/11/29/csehorszagban-is-megjelent-az-omikron

Összeült az ügyvezető cseh kormány és az országos válságstáb, hogy a koronavírus-elleni oltás kötelezővé tételéről egyeztessen.

"Egyetértettünk abban, hogy az oltást az egészségügyben, a szociális szférában, a mentőknél, a büntetésvégrehajtásnál, a hadseregben és a 60 éven felülieknél kötelezővé kellene tenni"

Jóslat és feltételezés... Oké. :)

Nálunk legalább annyit megpróbáltak a látszatból fenntartani, hogy azoknak lesz kötelező, akik sok emberrel érintkeznek. Ott meg, 60 év felett mindenkinek, slussz. Onnan már csak egy lépés a feltételek nélkül mindenkinek. De nyugodtan told tovább a struccpolitikát.

A kötelező oltással nem értek én sem egyet, azzal hogy igy-ugy-amúgy ösztönözzük igen.

Remélem sem te sem a hup többi oltásszkeptikusa sem jut olyan helyzetbe, amiről most éppen 0dayben családon belül tudnék mesélni.

Számok és adatok (vagy hard fact-ek) a vakcinák betegség és halál elleni hatásosságáról: https://www.vg.hu/kozelet/2021/11/kozosen-publikalt-a-vakcinak-hatekony…

És ez nem valami bulvárcikk, hanem publikáció: https://www.clinicalmicrobiologyandinfection.com/article/S1198-743X(21)…

(bár úgy tudom te nem hiszel az orvosoknak, szóval..)

A publikáció szerint a Magyarországon eddig beadott covid oltások legalább 10 ezer ember éltetét mentették meg, nem beszélve azokról akiknél az esetleges súlyos lefolyást enyhe vagy észrevétlen lefolyásra enyhitették. Az első oltás(okat) ha innen nézem, szinte kötelesség beadni. De nem merészkednék a kötelezőségig.

Félreértés ne essék: azt elhiszem, hogy veszélyes a vírus, sőt, valamennyire még azt is, hogy az oltások a KV rövidtávú hatásait adott esetben mérséklik annyira, hogy az ember kevesebb eséllyel kerüljön zsákba.
Csakhogy a vakcináknak maguknak is lehet veszélye, rövidtávú is és hosszútávú is. Rövidtávút akár én is tudok mondani közvetlen szűk környezetemből (már mondtam is a szomszédasszony sztoriját). A médiában és az orvosi publikációkban és minden hivatalos helyen viszont a hosszútávú mellékhatásokról sír módjára hallgatnak, a rövidtávúakról meg 20:1 arányban számolnak be, azt is bagatellizálva. (Hasraütöttem, de nagyon nem lőhettem mellé.) Na most, az igaz, hogy a vírus hosszútávú hatásai sem ismertek és akár veszélyesek is lehetnek. De, egyfelől a vírust nem biztos, hogy elkapom, míg ha a vakcinát beadatom, akkor azt már biztos megkaptam. Másfelől meg a vakcinák mind a KV rövidtávú hatásaira fókuszálnak, a hosszútávúakról szó sem esik. Ha pedig feltételezzük, hogy nem mondanak el mindent és a vakcina sutyiban valami eltitkolt hosszútávú hatásától is véd a vírusnak, akkor tkp. elismertük, hogy a vakcinákban nem biztos, hogy az van, amit mondanak. Onnantól pedig már csak egy lépés megfordítani a dolgot...

10 ezer megmentett élet az szép dolog, ezt nem vitatom, de egy tízmilliós lakosságú országban ez egyezrelékes arány és nem tudjuk, hogy hosszútávon a vakcinák hány életet nyomorítanak majd meg, vagy akár rosszabb.
Hogy te nem tennéd kötelezővé, az egy dolog, de te nem is vagy a vérivó és dögevő fasiszta/globalista elit tagja.

A nem kifejtett családtagnak mielőbbi jobbulást.

Visszatérve az oltásokra, ha a hosszú távú hatásokra vagy kiváncsi, akkor ismert és régi technológiát kell választani.

A legkonzervativabb a sinopharm, fiatal vagy, működni fog. A csatolt tanulmányban benne van, hogy a fiatalabb korosztálynál remekül müködik. Valószinüleg azt választom majd én is harmadiknak, a britek is már elfogadják, meg a WHO is, kezd platformja lenni.

Sinopharmot nem kaphat epilepsziás.

Egyébként tök mindegy melyiket választod, amikor már sorozatosan kapod, mindenképp káros lesz. Márpedig effelé tendálunk, most csak az egyik lábam engedd be, csak a másikat, csak a sokadikat. Csak egy oltás lesz, na jó, csak kettő, na, hát csak három, na, most már négy, na, most már kötelező lesz évente négyszer... Nem állnak meg. Pont azért nem szabad semmiből sem és semminek sem engedni, mert ha egyszer egy jogodat engedted elvenni, azt többet vissza nem kapod és ráadásul mennek a következő jogért, amit elvehetnek. És ugyanez az oltással. Pontosan lehetett tudni, hogy azt akarják, hogy mindenki is be legyen oltva évente többször, mert az nekik annyiszor annyi megrendelés, de lassan megetették az emberekkel, hogy csak egy, csak kettő, csak három, csak négy, csak évi négy, kötelezően. És ez csak egy járvány volt. Majd jön a többi, mert lesznek még. Azok is mesterségesen kifejlesztett járványok. Mindegyik legalább ilyen veszélyes (értsd 100-ból 2 ember hal bele) és mindegyikre ugyanúgy kötelező lesz a vakcina. Maximum azoknál már azonnal, mert már itt megetették az emberekkel, hogy nincs joguk megtagadni. Elvették a jogot.

Szerinted az, hogy a kormány a munkáltatókra taksálta, hogy ők a munkavállalónak kötelezővé tehetik, az mit jelent a globális piacon a gyakorlatban? Azt, hogy a cégeknek innentől joguk van lábbal beletiporni az embernek az emberi méltósághoz való jogába, az önrendelkezési jogába és az egészségi jogaiba en-bloc. mikrofos/kúgel/epül/amazon/szarákül és a többi gigagecicég likes this. Lassan a tulajdonai leszünk ezeknek a fasszopó amcsi milliárdosoknak, akik azt tehetnek velünk, amit akarnak, mintha ókori despoták lennének, globális szinten.

Think man, think.

/o\
1.: Tízévente egy oltás az minden csak nem sorozatos oltás; kapsz belőle életed folyamán hetet-nyolcat. A kovidoltásokból évi négy lesz, az eddigiek alapján. És az csak a kovid, a többi érkező járványról még nem is beszéltünk...
2.: "Javasolja." Nem kötelező, tehát ennyi erővel tízévente sem biztos, hogy kapsz egyet. Lehet, hogy egyet kaptál életedben.

jah hat aki valalja hogy megdoglik ha nincs beoltva, engem nem izgat. a kutyat nem erdekli, nagyon nem fertoz, csak sajat maga megformed.
de aki meg nem akar megdogleni, ha szegbe lep, ezert elmegy oltani. aztan ha harmadik feje nott, akkor valalja ezt a kockazatot

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

nezd, a vakcina tipusokrol mar leirtak sokan a tudnivalokat, el kell olvasni, es ertelmezni, logikai kapcsolatokat felfedezni.

ha ezekbol neked az jon le, hogy "már sorozatosan kapod, mindenképp káros lesz", lelked rajta, ezzel nem tudok vitatkozni. mindenkinek lehet _velemenye_, masok szerint meg a fold lapos. :)

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Jogos azért az aggály hiszen hogy éppen azt erőltetik itthon hogy éven belül három oltást vegyél fel, ráadásul eltérő technológiával. Tart még a vészhelyzet és nem tudják meddig védenek az oltások, ezért megpróbálnak úgy társadalmi károkat enyhiteni, hogy minél több embert a safe side-ra terelnek.

Még amennyiben jóindulatot is feltételezünk, még akkor sincs garancia, hogy az a safe-side, amit ők mondanak. Amit a mainstream jósolt eddig a járványról, az oltásokról és a járvány "kezeléséről", abból szinte semmi nem jött be (kb. csak annyi, hogy akire veszélyesebb, az oltva kevesebb eséllyel hal bele), amit meg a "konteósok", abból alaphangon a kétharmada-háromnegyede, vagy akár még több is.

Van egy olyan mondás, hogy "felesleges rossz szándékot belelátni valamibe, amit az inkompetenciával is tökéletesen magyarázni lehet", vagy valami hasonló; nos, én ezt megfordítanám: felesleges belemagyarázni az inkompetenciát valamibe, amiben egyértelműen láni lehet a rossz szándékot. Mielőtt jönne valakitől a szar beszólás, hogy "mindenki magából indul ki", addig mondom, hogy nem: mindenki a tapasztalataiból indul ki.

"mindenképp káros lesz" - igaz, de inkább az egész "cirkusz", - a vakcinákat is beleértve.

Az, hogy a vírus tüskefehérje összetételének hatása is toxikus, - az endothel megbetegítésén keresztül, - sok cikk született erről. A keringési rendszer károsodásának mérése nem megoldott a teljes lakosság emberi érrendszerét illetően.

Az esetleges mikrotrombikus károsítás olyan panaszokat okoz, amellyel a háziorvos elhajt a búsba, vagy max. hajlandó lesz valamilyen tüneti gyulladás csökkentő felírására. A vírus lassú, több lépcsős, évekre elhúzódó károsító hatása rafináltan lett kitalálva. (Emberi agy valószínűleg, ehhez kevés lett volna. - Inkább egy sátánira gondolok. :) ) Az mRNS vakcinák által a tüskefehérje összetevők célzott szervezetbe juttatása ezért, - azaz egy aktív, mutálódásra képes vírus-fehérje összetevő "kimazsolázása", - károsító hatás tekintetében további kérdőjeleket jelentenek a kutatóknak is.

(Most a hordozó lipid-ről nem is szóltam, de boncmesterek jelzései alapján azok tartós kicsapódását is megfigyelték már, különböző emberi szervekben.) Az évekig tartó folyamatos vírusterhelés hatására sokaknál a tüdő légzőképesség csökkenése is elképzelhető, - ez nálam biztosan bejött, "túlméretes" allergiás reakciókról is bőven hallani, - a veseciszták kialakulásának kérdése szintén napirenden van, kérdés ez mennyiben a vakcinák vagy covid-os vírusteher következménye.)

Biztos vagyok benne, a most élő generáció valamiképpen egész életében hordozni fogja a már 666 napon túl tartó covid-pandémia fizikai és pszichológiai károsító hatásait.

Az én -optimista- jóslatom. Mivel fertőzőképes, és az mRNS vakcinák szarul reagálnak rá -mielőtt kijönnének az új vakcinák- végig fut a világon, de Európán nagy valószínűséggel. Mivel a tünetek enyhébbek, ez még inkább valószínű. S így lesz meg a nyájimmunitás. Az, amit a vakcinával 70 % -ban beoltás nem tudott elintézni, azt elintézi a 60-70% megfertőződés. A nyárra elfelejthetjük.

A negatív verzió: keményen harcolni fog ellene évi kb 3-4db pfizer2-vel a világ, s ezért nem lesz meg a fertőződésből a megfelelő mennyiség, s még itt marad évekig.

Félek, hogy a természet ad egy esélyt az embereknek, de nem fogjuk kihasználni.

Az optimista verzió sem működhet, mivel a koronavírusokra és úgy általában a légúti vírusokra, nem igazán lehet hosszú távú  nyájimmunitást szerezni. 1 éven belül jön egy új mutáns, ami ugyanúgy megfertőzi az emberek egy jelentős részét.

Szerintem én pl. kétszer biztos elkaptam ezt a szart.

Nyárra egyébként is mindig elfelejthetjük. Ősszel, télen meg újra lehet küzdeni ellene és lesz indok az újabb és újabb vakcinákra, mindegy mekkora az esélye, hogy valaki súlyos beteg lesz vagy meghal.

Vége csak akkor lehet, ha a nyáj felébred és besokall a végtelen oltások és korlátozások miatt.