[KV] Ez éles, nem gyakorlat!

Hozzászólások

Szerkesztve: 2021. 11. 29., h – 14:37

Jobbulást neki! Remélem nem lesz gond! Aki elkapta nálatok be volt oltva? 

 

Pár hete volt szoros kontakt ( egyik este 5-6 órát volt nálunk, kisszobában a gyerekkel), másnapra közepes súlyos tünetes lett ,aztán mindkét tesztel pozitiv.

Nálunk két oltott felnőtt, és egy oltatlan gyerek semmi ( gyereket tesztelték is negatív lett) tünet. 

“Luck Is What Happens When Preparation Meets Opportunity" - Seneca

Én is elkaptam két hete (két szputnyikkal oltottak áprilisban). Némi levertségggel, torokfájással megúsztam, a családban senkire nem ragadt rá.

A földszinten lakik egy csaj, pont ezeket mondta, kb. pont így pár hete. Ellenben ma ment vissza a kardiológiára, mert a szívizmait kicsit elcsavarta ez a szar, valami utólagos vizsgálattal szűrték ki. Nem volt túl sok kedve az egészhez, akarom mondani életkedve nem volt már sok,  szombaton beszéltem vele. 
 

Szóval óvatosan. Abból baj nem lesz.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Szerkesztve: 2021. 11. 29., h – 17:06

Jobbulást neki !

Amúgy ilyenkor mi a hivatalos eljárás ? Csak neki van karantén vagy mindenkinek a családban ?

Cimbinél a gyerek hozta haza. Mindenki elkapta, be voltak oltva kétszer. Pár napig köhögtek, meg folyt az orruk - ennyivel megúszták! 

Jobbulást az érintettnek! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Én ruszkival kihúztam közvetlen közelben. A 3. Moderna lett, ez a munkahelyemen lesz éles tesztben, már előre látom a benti számokból.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

tudom, kis minta, de szomszéd utcában 70-es házaspár, bácsi beoltva, néni "nem hisz benne". mindketten elkapták, igazoltan pozitív. bácsinak egy éjszaka magas láz, utána kis orrfolyás. néni 2 hónap lélegeztetés után temető

szóval jobbulást!

4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.

Anyukám szeptember végén kapta meg a harmadik oltását. Kettő héttel ezelőtt  két napja tartó megfázásos panaszok + némi hőemelkedés miatt hívott fel, ezért covid antigén gyorsteszt történt a munkahelyemen, mely pozitív eredményt mutatott.

Favipiravir tablettát és Clexane injekciót írtam fel neki, gyorsan meggyógyult, panaszmentes.

============================================

Ismét covid (fekvőbeteg) ellátásban dolgozom, azon pozitív betegnek, aki időn belül van ( és nincs egyéb kizáró ok), annak adok antivirális kezelést ésClexane-t

Jobbulast.

Mi januarban estunk at. Maj-Jun oltakoztunk.

Tavaly novemberben voltam beteg, enyhe tünetekkel. Oltás még nem volt. 4-en voltunk a lakásban családdal, senki se kapta el tőlem. Ez volt a protokoll: a szobámban voltam végig egyedül, ajtó csukva, kilépés csak szoros maszkban. Levenni csak étkezés idejére, azt is csak egyedül. Ezután mindig alapos szellőzetés. Levegőben terjedő vírus ellen többet ér, mint a kézmosás. Ez ment 10 napig, a legnagyobb bajom az unalom volt.