KDE Online Accounts vs. 2 Google fiók

Fórumok

Mindeddig zökkenőmentesen használtam a google accountomhoz tartozó drive-t a dolphinben (kio-gdrive-on keresztül), most azonban némi zavart sikerült a rendszerbe csempésznem :) Felvettem az online account-okhoz még egy google fiókot, mert annak is szerettem volna elérni a drive-ját. Ennek eredményeképp a régebbi most eltűnt a dolphin-ból (az online accountoknál ott van). Van olyan aki 2 account-al használja sikeresen? Nézegettem, hogy ez limitáció, vagy bug lehet-e de nem találtam semmit elsőre, és mintha régebben ez ment volna.

Hozzászólások

Up! Senki nem csinált ilyet? :)

Adalék, bár szerintem most nem releváns, hogy a két accountot korábban már simán használtam együtt kmailben. Akkoriban a drive-okat még insync-el piszkáltam, de többnyire csak az egyiket.

Kipróbáltam most én is, hogy az eddig meglévő egyhez hozzáadtam még egy Google fiókomat. (Az elsőt google5 néven hozta létre a rendszer, a másodikat google10 néven). Ezek a Hálózat -> Google Drive alatt láthatók.

Mindkettőt hozzáadtam a Dolphinben a Helyekhez, átneveztem őket, és most mindkettőt tudom böngészni.

Akkor ez bug lesz, nálam csak az utoljára felvett látszik, ha próbaképp url-ként adom meg a másik acc nevét (pl gdrive:/google10) akkor "google10 isn't a known GDrive account" hibát dob. Milyen rendszer? Nálam arch van.

 

szerk.: próbaképp töröltem mindkét accountot, és most nem a systemsettings-en keresztül vettem fel, hanem a dolphin add new... ikonjáról indítva, így most jónak néz ki. Lehet, hogy az okozott gondot, hogy átneveztem őket? Majd egyszer kipróbálom.