Oszkó Péter futóbolondnak nevezte Márki-Zay Pétert

Fórumok

Index - Belföld - Oszkó Péter futóbolondnak nevezte Márki-Zay Pétert

A korábbi pénzügyminiszter alaposan kiosztotta Márki-Zay Pétert.

Márki-Zay Juhász Péternek beszélt beszélt többek között arról, hogy a fél kormány meleg, az erről szóló párbeszédet a 444 szúrta ki. Oszkó Péter nem hagyta szó nélkül az interjút, és egy Facebook-poszthoz írt kommentet. Előbb arról írt, hogy nem kell Márki-Zay Péter gyerekbántalmazást propagáló kijelentéseit idézni, elég csak belehallgatni abba, amit nap mint nap beszél, mert azzal önmagát járatja le. 

 

Schiffer András:

"Akkor most, ha jól látom, egy bírákat listázó, ellenfeleit lebuzizó ember az aktuális messiás, aki helyreállítja a jogállamot és mindeközben az egykulcsos adórendszer megtartásával igazságot is tesz."

Hozzászólások

oszkót a 2010 előtti maffia- és urambátyám rendszer felemlegetése zavarja

Természetesen csak nevetek Oszkó önfényező kijelentésein, mint ez: "Személy szerint ráadásul azok után, hogy 2009-ben én magam csaptam agyon mindenkit, aki sanda szándékkal közelített a közpénzek felé..." de azért tetszik ahogy az zavaros fejű vírus-koalíció tagjai és holdudvaruk ütik-vágják egymást. 
Egy háztartást sem tudnának ezek vezetni, nem hogy egy országot. 

Oszkó is egy sunyi geci. Nameg dk reménység ahogyan Magyar György is.

A hasznom(?) az, h megismerem, milyen ember vagy.

Epp annyit akartam(?) tudni, amennyit leirtam kerdesben.

 

Amit meg tudtam  h a te fenti definiciod szerint sajat magadra is ervenyes a sunyi geci kifejezes a lenti hozzaszolasod alapjan:

https://hup.hu/comment/2683891#comment-2683891

 

ps.: Leszarom, minek tartasz, ertektelen vagy szamomra.

A nem STEMM tudományokban szerzett diplomát egy fokkal kevésbé tartom értékesnek, de azért kíváncsi lennék arra, hogy a mindig kritikus hangú hupuk közül ki rendelkezik legalább ilyen szintű végzettséggel? 

A drága külföldi egyetemeket vegyük ki a listából, meg még a 4 idegen nyelvet is, mert külföldi szemeszterekkel "az könnyű". Legyen csak két idegen nyelv és egy Covinus turizmus-vendéglátás. 

A drága külföldi egyetemeket vegyük ki a listából, meg még a 4 idegen nyelvet is, mert külföldi szemeszterekkel "az könnyű".

Ne vegyük ki. A külföldi egyetemre be kell jutni, ki kell fizetni, és el kell végezni. Akkor lesz csak könnyű, ha ezeket az apróságokat adottnak vesszük. :)

Kíváncsi lennék egy (őszinte) felmérésre arról, hogy itt a hupon ki hány nyelvet beszél, vagy hogy a közönség mekkora része makog valamit legalább angolul. Be is küldöm a szavazást, bár tartok tőle, hogy ilyenkor előbújik az önérzet az emberekből, és leporolják a hiperpasszív lovári nyelvtudást is, amit a diplomamentő nyelvvizsga miatt "tanultak meg".

Annyi baj legyen. Én is sokszor "magyaros" szórendet használok, vagy kifelejtek egy-egy szót, vagy hirtelen nem jut eszembe egy (néha alap) szó, pedig én már egy jó ideje angol anyanyelvi környezetben élek, folyamatosan angolul kommunikálok.

Nekem is sokat javult az angolom, mióta folyamatosan használnom kell és Viktornak is. Nem tökéletes, nem. De nem is vészesen rossz. És fényévekkel jobb, mint egy hiperpasszív nyelvtudás...

szerk: a fenti példák közül kifelejtettem a Derry Girls-t. Angol haverom, aki mindig basztat, hogy felirattal nézek mindent (így nem kell üvöltetni a TV-t, mehet háttérben és mikor odapillantok tudom miről van szó), na, ehhez a sorozathoz neki is kellett a felirat...

Amúgy egész jó sorozat, tudom ajánlani:

https://youtu.be/0CtrWhyj1TM

Nyilvan mindenki vet hibakat, en arra gondolok itt (csak nem irtam), hogy mikor nyilatkoznak akkor lenne erdemes egy kicsit jobban odafigyelni.

A sorozat tippet kosz, berakom a listaba. Mondjuk ez ir akcentus, az azert mas teszta. Az ír nyelv (mamint a gael) szerintem az egyik legszebb, legosibb hangzasu nyelv.

Szerintem nem halna éhen sehol a  világon. Tudod: turizmusban dolgozni és több nyelven beszélni nem kicsi előny. Ismerni a támogatási pályázati EU rendszereket, újabb előny. Emellett szakmai kapcsolatokkal rendelkezni megint az. És mindemellett szült 3 gyereket 31 éves korára. Szerintem van kakaó benne.

Ez idő alatt te hányat szültél? Na ugye! :) Nem lehet, hogy  Ráhel előrébb van a szakmájában, mint te? :) Mert ez megmagyarázná a fájdalmadat.

Orbán Ráhelt akkor is alkalmaznák ilyen képzettséggel jól menő munkakörben, ha történetesen Kiss Rékának hívnák és apja egy bitcoin milliárdos lenne, aki élvezi a vagyonát és tojik a közéletre. De még akkor is ha "csak" az előző hozzászólásomban írt tanulmányokat folytatta volna. 

En ebben a cikkben nem latom, hogy barmit is elvegzett volna. "vegzett egy szemesztert", "felvetelt nyert", "tanult".

Mit vegzett el?

A "hatszel" az o eseteben nem csak penzt, hanem politikai kapcsolatokat es nyomasgyakorlast is jelent. A 3 gyerek elismeresre melto, de ha megengedsz egy rosszamaju megjegyzest, szerintem nem kellett oket egyedul, segitseg nelkul nevelnie, ejszakakat alvas nelkul toltenie.

nemzetérdekből csinálja az stratégia

Még mindig nem sikerült meghatároznunk, hogy mi a "nemzeti érdek".

Ahogy Magyaroszágon mindig és mindenhol ahol elhangzik, nálunk sohasem célja valaminek, hanem eszköze arra, hogy a hasonszőrűek cselekedeteit mosdassuk.

HOGY A TELIBE VERT KURVA ISTEN FASZÁBA TUDNÁNAK EZEK KORMÁNYOZNI?

Szerintem bassza meg mindkettő egymást az anyjuk hátán! 

Szerkesztve: 2021. 10. 09., szo – 17:03

Ebben speciel igaza van.

Hiszen ha csak a fent említett bejelentésnél maradunk, Márki-Zay már ekkor több „meglepő” kijelentést tett. Beszédéből kiderült például, hogy szerinte Orbán Viktor halálcsillagot épít, és egy „sugárnyalábbal le fogja őt gyilkolni”. A miniszterelnök-jelölt még arra is kitért, hogy a kormányfőnek eddig „három elem hiányzott ehhez a halálcsillaghoz”. De elmondta azt is, hogy az ő „életbiztosítása a tuniszi zöldséges”, valamint említést tett arról is, hogy „egy idős, osztrák úriember létrával el fogja gázolni”. ... saját közösségi oldalán megosztott videójában pedig arra kérte zsidó honfitársainkat, hogy „igenis, az antiszemita megjegyzéseket tevő jobbikos képviselőt támogassák”.

Mutatjuk a válogatást Márki-Zay Péter legmeglepőbb nyilatkozataiból

„Kb. egy hónapja elkezdtem írni egy Coelho-emulátort, ami kattintásra generál random Coelho-kompatibilis tartalmat.”
"Az Antikrisztus ledarálja Mészáros Lőrincet."

Jó ember az, remélem, a szavazói megtapasztalják. Mind. És ne legyen kinek panaszkodni. És ne tudjon kihátrálni. Csak ennyit szeretnék. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

nocsak, már előre összevesznek a chartás, tisztakezű demokrata szakértő urak azon a koncon amit még meg se szereztek?

shocking

let's go Brandon!

Ebből is látszik, hogy MZP Gyurcsány embere :)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

szövetségese

tudod, a dk dominálta moslékkoalícióban

ahol aprev klára amellett, hogy "legyen sávszél az oltásra jelentkezéshez" azzal kampányol, hogy "elveszik a kormányközeli oligarchák eddig csalással és lopással összeharácsolt vagyonát", és nem szakad le a mennyezet közben

Ez a Ritter most trey burner profilja? :)

Treyből csak egy van, a többi kamuprofilt nem kézzel vezérli, ne nézzétek már hülyének. Régen a saját szövegein betanított, kezdetleges Markov-lánc alapú botokat írt. Manapság azonban a gépi tanulásos OpenAI GPT-3-mat használja a botokhoz, ami sokkal fejlettebb, így életszerűbb szövegeket tud generálni. Tippre az Origó, a PestiSrácok, és a 888 címoldalait szokta használni betanításhoz, emiatt tűnhet úgy a HUP tisztelt nem-bot tagjainak, hogy páran mintha egymás hozzászólásait ismételgetnék, melyek meg pontosan a állampárt-média aktuális szólamait tartalmazzák.

Szerkesztve: 2021. 10. 11., h – 17:18

Bár a legkevésbé sem szimpatizálok vele, itt is látszik, hogy MZP-t a Fidesz közönség is potenciális ellenfélnek tartja.

Talán, mert pont olyan gátlástalan szociopata, mint a vezér. :)

Én nem emlékszem arra, hogy kandeláberrel, vagy molotov koktélokkal szeretett volna viktorunk magához ragadni némi hatalmat. Talán még a gyerekbántalmazás sem szokása. 
Megjegyzem, egyik link sem a "pártmédia" irányába mutat és még csak nem is maiak...

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

elnézve/hallgatva ezt az embert, szerintem nem tudnak nekiindulni vele az áprilisnak, mert addigra nagyon rottyon lesz, nyárcsorgató elmebetegként fog mindenféleket kamerába nyilatkozni

tisztességes klári ezt most nem engedheti el

 

szegény geli lett volna nekik a nyerő (alkalmas!) :)

Amíg Oszkó Péter pénzügyminiszter volt addig pont azok támadták akik most mérvadónak tartják.

Tertilla; Tisztelem a botladozó embert és nem rokonszenvezem a tökéletessel! Hagyd már abba!; DropBox

"Már a vita elején összeugrott Dobrev Klára és Márki-Zay Péter, és végig maradt a feszült hangnem. Szóba került a DK zsarolása, Márki-Zay Péter alkalmatlansága, Gyurcsány Ferenc jövőbeli szerepe, az elszámoltatás és egy Fidesszel közösen írt új alkotmány ötlete is."

Az eddigi legkeményebb miniszterelnök-jelölti vita videós összefoglalója

„Kb. egy hónapja elkezdtem írni egy Coelho-emulátort, ami kattintásra generál random Coelho-kompatibilis tartalmat.”
"Az Antikrisztus ledarálja Mészáros Lőrincet."

Szerkesztve: 2021. 10. 16., szo – 15:16

De vajon ki is az az ember, aki mögé felsorakozott a külföldi érdekcsoportok által mozgatott Momentum is? Hogyan lett Hadházy Ákos unokatestvére az az ember, aki ellenzéki nagyágyúként Dobrev ellen vív előválasztási csatát? Kicsoda Ön, Márki-Zay Péter?

Márky-Zay, fényevő támogatója és az amishok

„Kb. egy hónapja elkezdtem írni egy Coelho-emulátort, ami kattintásra generál random Coelho-kompatibilis tartalmat.”
"Az Antikrisztus ledarálja Mészáros Lőrincet."

A fórumon elmondta, hogy épp a 2018-as hódmezővásárhelyi választások előtt látta a Ferdinánd, a bika című rajzfilmet, amiben ahelyett, hogy a bika eltaposná a torreádort, nem teszi azt meg. Ezt fogjuk csinálni. Így fogjuk legyőzni a NER-t

 

ha ezt a műsort végig hozza...