"Bill Gates most már hivatalosan is szingli"

Hétfőn véglegesítették Bill Gates és Melinda French Gates válását – írja a Reuters egy bírósági dokumentumra alapozva, amely alapján egyikük sem kezdeményezte a névváltoztatást.

A házaspár 27 év házasság után május 3-án nyújtotta be a válókeresetet, arra pedig ígéretet tett a pár, hogy együtt folytatják jótékonysági munkájukat. Még akkor azt mondták, hogy megállapodtak a házassági vagyonuk megosztásáról. A végleges válási végzésben azonban ennek részleteit nem hozták nyilvánosságra. 

Részletek itt.

Hozzászólások

Kezdetétől fogva nem értem ezt az egészet. Lehet nem követtem elég alaposan.

Melindának belefért, hogy Bill néha kúrogatott más nőket is.
De az már no-go, hogy haverkodott Epsteinnel. Mondjuk nem nagyon derül ki a cikkekből, mit is jelentett pontosan ez a haverkodás.
Állítólag Melinda erre hivatkozott, hogy helyreállíthatatlanul megrendítette a házasságukat.

Azert USA-ban ennek mas a kulturaja. Ilyen kreten torvenyek vannak, minthogy pl. 18 a beleegyezesi korhatar California allamban (meg nehany masik kevesbe jelentosben).

Itthon aki 13 eves lanyt kur az gusztustalan pedofil szar. Akkor is, ha bulin jon szoba. Mert a 14 mar legalis lenne. Megis ferde szemmel neznel egy huszonevesre is akkor is, ha 14 eves csajjal toltene az ejszakat.

Odakint buliban ketten elkezdenek beszelni arrol, hogy "az a csaj megvolt, de csak 17 szoval ne mondd el senkinek", es a masiknak is van egy sztorija az amolyan "kapudrog". Par ev alatt el lehet jutni lepcsozetes bizalomepitessel a "pedofil halozat"-rol tudasig, mert "kiprobaltak a 16 eveset", aztan a 15 eveset, megismertek masokat, akik ilyenekkel elveztek az eletet, stb. Aztan egyszercsak nem csak tudnak rola, aktiv resztvevoi is pedofil halozatoknak az illetok. Kezd ugy tunni, hogy az USA gazdag elitjenek kinosan nagy resze.

Ahogy heroinozni se ugy kezd el az ember, hogy vesz heroint, hanem elotte kiprobal mas, szinten illegalis dolgokat. Ez persze nem a THC hibaja, ha a koffein lenne betiltva, akkor a kave lenne a kapudrog.

Ezen elmeletet igazolja a szervezett bunozes megerosodese a szesztilalom alatt. Azt szinten azota se heverte ki teljesen USA. Meg az is, hogy vegul csendben Sean Parker is "felfele bukott".

Mas a kultura ott, ahol arra kiabalnak, hogy pedofil, aki 13 evest vagy fiatalabbat kurt, es mas a kultura ott, ahol a 17 evest kurora is ezt kialtjak.

Elkepzelheto, hogy az USA elitjenek nagy resze nem jutna el a magyar kulturaban a kislanyokig, de ott eljutott.

Ha a torveny tagadja a valosagot (jelen esetben a biologiat), annak mindig rossz vege van.

Minden jóindulatomat elővéve: Bill Gates elég sokat kampányolt, hogy rávegyen más gazdag embereket is adakozásra. A közte és a felesége közötti nézeteltérés oka akár az is lehet, hogy mindketten tudtak Epstein ügyeiről, de míg Melinda Gates azt szerette volna, hogy szakítsák meg vele a kapcsolatot, esetleg jelentsék is fel, addig Bill Gates a "jó cél" érdekében hallgatott.

Ez azért egy elég jelentős értékrendbeli eltérés. Hasonló helyzetben Melinda Gates helyében bennem is meginogna a házastársam tisztességességébe vetett hitem, sőt, esélyes, hogy meg is utálnám.

Valahogy ezt így mégsem érzem kibékíthetetlen, megbeszélhetetlen ellentétnek. Ha valóban ennyiről volt szó, amit Te leírtál (és amit az újságok).
Ahol azt meg tudták beszélni, hogy bocs, de itt van ez a lány a múltból, néha megkúrnám... Oké Billy... Ott azért ezt is meg lehetett volna beszélni, hogy miként viszonyuljanak Epsteinhez, miután fény derült a viselt dolgaira.

Néha már nehéz megítélni, hogy melyik történetből vajon mennyi lehet igaz.

A konkrét védekezés az volt, hogy Bill házassági tanácsokat vett kapott Jeffrey-től.

https://www.vice.com/en/article/xgxdkd/bill-gates-reportedly-went-to-je…

Azt még el tudom képzelni, ha Zug Pista bácsi hajlamairól nem tud a környezete, de hogy a világ egyik legnagyobb hálózatának a környezetében nem terjed a pletyka, már képtelenség.

Ha már valószínűsítünk, - amire ugye a zsidó sem ad, - induljunk ki a pozitív megítélés lehetőségéből. - A pénz az Isten, ezt rengeteg amerikai filmből köszönt vissza. Bill az alapítványi pénzek bevonzására minden nagypénzűvel igyekezett jó kapcsolatokat ápolni. (Ez logikus kiindulási alap!) A céljai érdekében mindent mosollyal kellett fogadnia. Gondolom abból, - ahogyan az életútját ismerjük, - nem voltak ferde hajlamai. De aki megdobta őt 10-100 millióval korán sem biztos. Persze nem mindegyik, de lehettek közöttük "Great Gatsby"-k, akik a pénzükért "jóságosan" belevitték egy két dologba. Talán igyekezett volna kikerülni, de a szeme előtt lebegő alapítványi pénz miatt, soha nem mondhatott nemet. (Ezekben a körökben meg egymást jó eséllyel fürdetik meg, minél humánabb célokkal érkezik valaki, annál inkább élvezettel szeretnék látni a "vergődését". Hogy az ilyenkor szokásos "adóforintos játszmák" ne kerüljenek napfényre, az ilyen "kérők" közül feltételezem, mindenki "zsarolhat-tintában" van fürdetve. (Azok a pénzek ritkán generálnak szenteket, viszont felerősítik az emberi gyarlóságokat.)

Ne felejtsük el, - ha hinni lehetett az utolsó időszakaik nyilatkozatainak, - Chris Cornell és Chester Bennington is fürdőszobaajtón való, felelőtlen lógásukig, a felső köröket érintő nagy "pedo"-leleplezésre készült. - Nem biztos, hogy Bill is a pénzek érdekében, nem tenyerelt bele alaposan hasonló információkba. És most a vírus-helyzet kapcsán előálló terhelő szituációkról ne is beszéljünk. Szerintem Ő már a "túl sokat tudók" közé tartozik.

Természetesen Melinda nem tapsolhatott mindehhez. Az asszonyok nem annyira "cél szentesít" elven gondolkodnak. De az is lehet, Bill most már életének hátralévő részében kerülgetheti a "falból kinyúló" kezeket. - (Helyébe, ha egyedül vagyok, a fürdőszobaajtókat messzire kerülném. :) Szerencsére már megélt, mindent amit megélhetett. A feleségét pedig csak így tudja megvédeni. - Nem is biztos, hogy valóban volt hivatali szex az aszisztensével.)

Na, ehhez a "fantihoz" mit szóltok?

"Na, ehhez a "fantihoz" mit szóltok?"

Azt, hogy egy kapcsolatban 4568956546 különféle dolog történehet, és a legtöbbet még a résztvevők sem feltétlenül tudatosítják (vagy csak később), és ha valakinek három nyilvános mondatból kellene ugyanezt megtippelnie, akkor sok szerencsét :)

Te úgy kb. annyit tudsz, amennyi pár többszörös filteren keresztül átszivárgott, és abból amennyit megértettél, és ahhol amennyit hozzáraktál a saját életedből. Ők meg évtizedeket éltek együtt. Ezt a két dolgot úgy egymás mellé téve, nagyon nincs sok értelme tippelgetni.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Közszereplő <> nem közszereplő

A botrány kitöréséig a Microsoft igazgatótanácsának tagja volt (lemondatták a botránya miatt), tehát ezzel az üggyel kapcsolatban beszámolóval tartozik a részvényeseknek (vagyis a nyilvánosságnak).

trey @ gépház

Kreatív gondolkodás a logikára, és az ember személyes élet-tapasztalataira építve. Természetesen, ha a valóság tényszerűen megismerhető lenne, semmi szükség nem lenne az ilyenekre. De ez a valóság, - kb. mint a Kennedy gyilkosságok esetén is, - átlagember számára soha nem lesz teljesen megismerhető.

(Sokszor azért is hagyom működni a fantáziám mert jó agytorna, a fogalmazás és a logikázás a megismerhető-elérhető információkból. Mások számára, - azaz most nektek, - azért érdemes az ilyeneket közölni, - persze, ennek ellenére és szerencsétekre sok "hozzászólásom" marad véglegesen "fiókban" :) - mert visszaellenőrzést jelent számomra, nem vagyok-e nagyon messze egy témát érintő "köz"-gondolkodástól. - Ráadásul, ha van valakinél tényszerű cáfolat, akkor rögtön arról is infót kaphatok. Az információáradatban az embernek közösségi értelemben is folyamatosan újra kell konstruálnia a tudatát.)

Amikor Oraclet tanultuk pont ez volt az egyik példa bitmap indexelésre. Status lehetett single, married és divorced. Szóval aki már volt házas az nem megy vissza szinglibe hanem elvállt állapotú lesz - amíg újra meg nem házasodik. 

“Az ellenség keze betette a lábát”

Nem:) Bitmap indexelésnél a status lehet 'single', 'married' vagy 'divorced' és az utána következő bináris ott 1-es ahol az adott record vonatkozó atribútuma megfelel a statusnak. A többi helyen nulla. Status mellett még tartalmazza a kezdő és a záró rowid értéket így nem kell az egész táblát sem tartalmaznia a bittérképnek csak azt a tartományt ahol például szinglik vannak. Így eléggé felgyorsítja az érintett adatbázis műveleteket ez az indexelés. 

“Az ellenség keze betette a lábát”

Azért fura belegondolni, hogy Vajna Tímea esetében ha összejönne vele, akkor az azt jelentené, hogy ~10 évvel fiatalabb párja lenne, mint korábban volt.

Nagy Péter