Evosoft Hungary - milyen munkahely?

Fórumok

Sziasztok

A tárgyban szereplő cégtől kaptam ajánlatot.
Kíváncsi vagyok a már ott dolgozó (vagy korábban náluk dolgozott) kollégáktól, hogy milyen véleményük van a cégről.

(Ha van evo marketinges/HR a fórumon, kérem, hogy ne torzítsa az eredményt...)

Üdv,
Cseresznye

Hozzászólások

Haverom a cégnél dolgozik gyakornokként, de lehet azóta már felvették. Ritkán beszélünk, viszont egyszer sem hallottam panaszkodni.
-.-'

8 éve dolgoztam ott, akkor az egyik legjobb munkahely volt. Kár hogy egy bizonyos tapasztalat/bérszint fölött ott nincs munka. De kezdőnek haladónak nagyon jó hely volt.

Egyik volt cégnél egy épületben voltunk és kapcsolatunk is volt velük. Semelyik sem panaszkodott, akkoriban (4-5 éve) simán bevihette az egyik srác a kutyáját, nem láttam őket vért izzadni se. Nekem akkor tetszett volna, ha csak úgy ajánlatot tesznek:)

FathoM

Jo is, hogy szobahoztad a legkort, mert en pont azt nem szeretem, marmint semilyen zart legkort nem szeretek szoros allattal megosztani, mert a tisztasagrol alkotott elkepzeleseim meroben masok, mint a kutyus gazdajank, aki egyutt el a vele sok esetben. Szerintem budos, koszos, es a tobbi. Elkerulhetetlen, hogy megjelenjenek a szorocskek, hogy kifolyassa a nyalat, hogy odafingjon, budos amit zabal. Sok mulik a kutya neveltetesen, meg azon furdetik-e rendszeres idokozonkent, hanyszor szor-kefezik egy nap, stb. De a legkorultekintobben eljarva sem lesz az eredmeny tokeletes, de ha meg valahol kilog a lolab is, akkor hamar a "nyilt szellemisegu" melohelybol igenytelen melohely lesz.

-
Fájl feltöltése Github tárolóba

Bocsi, nekromancia lett :)))

Nekem ez sose jött be. Ahogy azt sem, amikor minden (is) van a munkahelyen. Gyerekmegörző, fitness, relax helyiség, stb. Mintha az súgalmaznák: Nem menj haza, csak dolgozz a profitunkért éjjel-nappal :)

A munkahely legyen munkahely, a magánélet meg magánélet - a munkamániások meg kerüljenek :)

ps.:

Kéretik a szmájlikat figyelembe venni!

üdv: pomm

A 852-es kídlap telepötúsa sikeresen befejezádétt

6-7 éve töltöttem ott másfél évet. Talán rossz üzletághoz kerültem, nem tudom, de szakmailag jóformán semmit sem tudtam ott fejlődni, elég vacak munkákat (a németek által levetett tesztelést) kellett csinálnom. Viszont lehetett külföldre utazni (főleg Németországba), akár huzamosabb kint tartózkodást "intézni"; valójában a cég kereste is azokat a munkavállalókat, akik hajlandók kimenni hosszabb időre külföldre - nem tudom, most hogy van. Ilyen esetekben elég jól is fizetett. Akkoriban én pályakezdő voltam, nem tudom, egy tapasztalt embernek mennyire fizettek jól. Én elégedett voltam a fizetésemmel, de nem éreztem azt, hogy többet keresnék, mint az átlag.

Ha nincsenek komoly szakmai ambícióid, hanem csak jól akarod érezni magad, megszédít a csicsás irodaház, az ingyen víz (süti?) stb., esetleg mennél külföldre is a cég berkein belül (és nem akarsz túl sokat dolgozni), akkor jó hely lehet.

Nekem voltak szakmai ambícióim, ezért eljöttem (azóta kiderült, hogy jó döntés volt).

Akinek bejött a cég, ne vegye magára, az enyém is csak egy vélemény. Más üzletágaknál lehet egészen más a helyzet, a med-nél pl. azt hallottam, komolyan fejlesztettek a magyarok is.

Az Evosoft/Evopro ráállt a frissen végzettek elcsábítására, ezért láthattál annyit. Az én időmben is már ez volt a taktika.

Szerintem 1-2 évet eltölteni ott még nem biztos, hogy rossz, legalább látod, hogy működik egy nagy cég. És senki nem mondta, hogy amíg ott dolgozol, nem nézelődhetsz jobb lehetőség után kutatva :) (és addig is van állásod) Volt olyan kollegám, aki kifejezetten ugródeszkának használta: a cég kiküldte Németországba, ott 1-2-3 évig csinálta azt a nem túl jó munkát, és közben talált egy másik, teljesen német cégnél állást és elment oda. Ilyet is lehet. Vagy megpróbálni az Evosoft/Evopron belül olyan üzletághoz kerülni, ahol érdekes(ebb) dolgok történnek. Az én vezetőim úgy tűnt, megpróbálnak figyelni arra, amit mondok.

Én most is itt dolgozom, lassan már 4,5 éve. Csak a saját üzletágamról tudok nyilatkozni: tényleg nem dolgoztatnak agyon minket, nekem a munka is érdekes, és szakmailag lehet fejlődni (Bár én egy kicsi speciális dolgot csinálok, nem kifejezetten szoftverfejlesztő vagyok).
Természetesen a multik miden előnyével/hátrányával rendelkezik a cég, de a multik közül a jobbak közé tartozik (szeritnem elég korrektek minden szempontból.)

Amennyire én tudom, minden dolgozó a tapasztalatának/felelősségi körének megfelelően be van sorolva egy kategóriába, és minden kategóriához meg van határozza egy sáv, amiben a fizetése benne lesz. Ennek a sávnak a közepe, pedig nagyjából az iparági átlag :) Szóval szerintem annyit lehet nagyjából keresni, mint más hasonló multinál Magyarországon :) Nyilván a sávon belüli mozgás a bértárgyaláson dől el. Szerintem nem rossz a fizetése.

Sziasztok,

Jelenleg több, mint 100 nyitott pozíció van, a következő hónapokban pedig legalább 250 fővel fog nőni Magyarország legnagyobb szoftverháza.

A nyitott pozíciókat ITT találod meg, keress bátran, ha bármilyen kérdésed merülne fel.

Üdv,
Tassadar
az evosoft-nál dolgozik

Sziasztok,

Szeretném feléleszteni a szálat.
Valakinek van esetleg új információja azóta?

Én is itt dolgozom, teljesen korrekt hely. Ha ajánlás útján szeretnél (gyorsabban és biztosabban) bejutni, keress meg :)

minimum 10-el szorozd meg de inkabb 20-al :)
Pozicio fuggo egyebkent minden multinal az ilyen.

Most az mas kerdes, hogy azert fizetik ezt a cegek, hogy olyan ember jojjon, akit valaki szemelyesen ismer, es igy kisebb a kockazat.
Ha forumrol vadasz le valaki egyet, az finoman szolva is furcsa.

tehat a topiknyitonak ajanlgatod magad, aki jo 3,5 eve tette fel a kerdeset, es azota mar ki tudja merre jar? En nem vitatom, hogy az evosoft korrekt hely, de teljesen am!, viszont abban is biztos vagyok, hogy teged a 'megvaltozott munkakepessegu' kvota alapjan vettek fel. LOLb+ hogy milyen hulye vagy, de komolyan...

--
t-systems-es it architect allast keres. Jelige: csak webshopot ne kelljen...

Nos az én tapasztalatom a következő:

Én kb 2-3 éve próbálkoztam Szegeden náluk mint mérnöki egyetemi hallgató. Ott kb förtelmes volt a felvételi bizonyos tekintetben. Több embertől is hallottam hogy volt olyan akit vagy 1 év után értesítették a munkával kapcsolatban (persze addigra már volt másik munkája az illetőnek). Nekem konkrétan fél év után sem küldtek sem e-mailben sem telefon semmilyen választ hogy most akkor felvettek vagy sem pedig aki személyes interjún volt azt értesíteniük kellene. Külön másik embertől akit felkerestem tudtam csak meg hogy ne is várjak többet...

Egy nagyvállalattól ez azért eléggé gáz... Én h*lye meg várok mint a kis angyal a semmire... :/

Btw még egy másik tapasztalat hogy érdemes pl szegeden helyinek hazudnia magát az embernek ugyanis a helyieket előnyben részesítik azokkal mint pl akik vagy 50km re laknak. De ez minden vállalatra érvényes. Illetve még egy másik számomra érdekes jelenség hogy vannak olyan munkák amikre kb röhejesen alacsonyak a felvételi követelmények (c nyelv ismerete vagy ilyesmi) és mégse vesznek fel senkit éveket át. Az evosoftnál is kb egy buborékrendezést kellett táblán megcsinálni meg angolul beszélni... Számomra ismeretlen jelenség hogy miért van így a vállalatoknál így csak találgatni tudok...

Hosszú távra mentem volna oda dolgozni de elsősorban a tandíjra valót akartam volna csak megkeresni így alacsony bér is megfelelt volna (bár fogalmam sincs minek tanulok) :D Még a sulit is képes lettem volna otthagyni csak hogy dolgozhassak vagy levelezőre menni de... Mind1 megoldottam. Viszont nekem csak arra volt jó hogy tudjam milyen egy állásinterjú... :D

Most már csak mosolygok az egészen de emlékszem régen ez nagyon rosszul esett.

Ja, hogy TMC?

Aztakurva, így ki akarhat odamenni...
Ismertem olyan cégeket, ahol a felmondási igény bejelentése előtt érdemes volt a fontosabb emaileket kinyomtatni és hazavinni, illetve szig, lakcímkártyát elveszteni (de erről csak a rendőrségnek szólni).
De ez a munkajogászos rész ez... ez durva.

Ha esetleg van valami sztori, szívesen várom :)

(Lassan csak neki kéne állni egy privát feketelistának, indoklással)

Megvan nekik a szig számod, adószámod, taj számod, aláírás mintád.
Alapítanak egy céget a nevedben.... profit!
Hozzád meg 4 év múlva jön a NAV, hogy lógsz 2 millióval + ugyanennyi bünti, te meg pislogsz mint hal a szatyorban.
Egyetlen védekezési módod, ha bemutatod a rendőrségi jegyzőkönyvet, hogy azokat az iratokat te x>1 nappal korábban elvesztetted és bejelentetted.

Mióta a kínaiak bejöttek, van egy újabb attack vector is.
A dolgok menete:
1) Eladod a céged egy kínainak. (Kell nekik a létező múlt miatt, hogy adózott, nincs tartozása, etc) Ilyet tipikusan azok csinálnak, akik hosszú és keserves kontraktor-kutya lét után visszamennek alkalmazottnak, és van egy elfekvő, forgalmat felmutató cégük.
2) Eltelik X év.
3) Jön a NAV, hogy Tibi, lógsz X millióval.
4) Te mész, hogy de hát én eladtam a céget X éve Hszi-Csao Pejnek, itt vannak a papírok.
5) PRC nagykövetség kiad egy dekrétumot, hogy az iratokban nevezett Hszi-Csao Pej soha sem hagyta el a szent anyaföldet, így ő nem írhatott alá Budapesten.
6) Bíróság megállapítja, hogy az eladás érvénytelen, minden addig történt dolog adóvonzata, felvett hitel, etc a te sarad.

A fent részletezett dolgok mind megtörténtek és megtörténnek mind a mai napig.

Na azér' na, a cégbírósági végzés meg az ügyvédi ellenjegyzés azért nem csak viccnek van (eddig legalábbis).

Én már adtam is el, végelszámoltam is céget. A végelszámolás is csak pénzbe kerül (nem vészes, cég saját pénzéből fizeti), nem igényel részedről utánajárást (könyvelő elintézte nekem full).

Gábriel Ákos

Ebben a nagy magyar digitális lófaszban nem lehet a cégbíróságon előfizetni olyan szolgáltatásra, hogy a nevemmel mikor és hol alapítanak céget, es azonnal kapom az sms-t meg az emailt, és lehet egyből tenni a feljelentést?

Ugyanez banknál hitelfelvételkor. Földhivatal talán küld amúgyis ha érintett vagyok, lakcímnyilvántartónál kifejezetten tudom h. van ilyen Szállásadói regisztrácíónak hívják.

Amúgy lehet, hogy igazad van, mert hiába csak két hetet dolgoztam ott, utána volt egy cég külföldön, ahol írtunk egy szerződést,

és nem állhattam munkába, mert még az előző (Evosoft Hungary Kft) még nem jelentett ki, avagy hiába voltam már munka nélkül,

a rákövetkező szerződést el kellett halasztani, mert Ausztriából ellenőrizve még az látszott, hogy Magyarországon még aktívan

dolgozok alkalmazottként.

"és nem állhattam munkába, mert még az előző (Evosoft Hungary Kft) még nem jelentett ki, avagy hiába voltam már munka nélkül,a rákövetkező szerződést el kellett halasztani, mert Ausztriából ellenőrizve még az látszott, hogy Magyarországon még aktívan dolgozok alkalmazottként."

Ez sem kevésbé érdekes történet, mint amit felvázoltál az evosoft-ról.

Hogyan tudta ellenőrizni az osztrák munkáltató, hogy aktivan dolgozol egy magyar cégnél?

(Egyébként ennek se lenne akadálya.)

Ott van ilyen lehetőség, hogy felülvizsgálják nem vagy-e duplán bejelentve valahol.

Amúgy főképp azért mert jogi iroda volt a munkahely, ahol Visual Basic programozást hirdettek.

Nagyon sok olyan munkahely van, ahol hivatalba tudsz jelentkezni, avagy azonnal látja a nyilvántartásban.

Szerintem engedd el ezt at témát, mert egyre jobban belebonyolódsz. A párhuzamos munkavégzés két tagállamban nem tiltott. Azaz semmilyen munkaszerződés megkötésénél nem akadály. Még ha tudja is a munkáltatód ezt az információt meg tudná szerezni sem zavarná.

Az egyetlen szabály, hogy két helyen nem lehetsz biztosított(egy helyen lehetsz biztosítási jogviszonyban munkavállalóként). De ez nem gátol semmit mindössze többletfizetést okozhat. 

A biztosítási viszonyt az OEP-től le lehet kérdezni online, https://regi.ugyintezes.magyarorszag.hu/szolgaltatasok/taj.html 

Benne van, ki a bejelentő milyen jogviszony és mettől meddig tartott(ha már befejeződött)

Magyarországon is lehetsz többszörösen bejelentett egyébként. 

Én már léptem ki onnan és semmi sem volt :) Ahogy körülöttem cserélődtek az emberek is és nekik sem volt gondjuk a kilépéssel.
Szerintem már egyáltalán nem KKV hanem nagy multi cég 1400 munkavállalóval. (kb 6-8 éve még KKV volt.)
Amúgy mint minden cégnél itt is dolgoznak nem hozzáértő/rossz indulatú emberek akiknek a viselkedéséből messzemenő következtetéseket nem kell levonni az egész cégre nézve... (pl. HRs nem hív vissza meg ilyesmi..)

Ha tudnál konkrét pozíciót, akkor tudnék bővebben is segíteni, de így csak általánosságban.

Nem hiszem, hogy egy junior pozíciónál túl mély szakmai kérdésekre kell számítanod. Inkább a motiváció, csapatba illeszkedés a mérvadó.

Szerezz információkat a cégről, próbálj érdeklődőnek mutatkozni, szedd össze, hogy miért lenne jó neked ott dolgozni, angolul és/vagy németül készíts bemutatkozást magadról, ha van hobby projekted, mutasd be...és lépj le 2 éven belül, ha van benned ambíció.;)

Semmit. De az evonal sokan régóta ott dolgoznak. Lehet rá okuk is. Tökéletes munkahely nincs de jó lehet. Nekem az szimpatikus bennük, hogy alapvetően nem cloud app buzzword bullshit témáik vannak hanem komoly ipari technologiakhoz kapcsolodnak és nem egy kockázati tokebefekteto pénzhez vagy kormányzati kapcsolathoz.

Pont ez a legnagyobb hátránya is, a világ nem ebbe az irányba halad.
Jó eséllyel egy nyugatról lerugott, huszadrangú Siemens-es projekthez fog csatlakozni, ahol a munkája maintenance-ben kimerül, komolyabb teljesítménykényszer nélkül, 10 - 20 évvel ezelőtti technológiákkal.
A Siemens masszívan kapcsolódik kormányzati beruházásokhoz, volt is ebből kalamajka rendesen.

Senki nem fog neked belsős infókat és a felvételi kérdéseket elmondani.
Ha meg junior .net fejlesztő vagy/akarsz lenni, akkor meg nyilván .net-es fejlesztői kérdésekre számíthasz (elmélet, gyakorlat +környező területekkel kapcsolatos témák, mint pl. network).

Ezért azt a sok unatkozó cosmo-picsa HR-es hülyét okolhatod, akik menetrendszerűen írkálják index-hrportal blogokon az 5hiba-amit-elkövethetsz-álláskeresőként című faszságaikat. Ott szokott ez a szervilis hülyeség felbukkanni rendszeresen. Azaz h. várj szépen a sorodra, amíg a tekintetes munkaadó HR-es asszonysága méltóztatik visszaböfögni h. kellessz-e nekik b. sem. Azt még nem fogták fel ezek az emberek, h. jó (IT)munkaerőből idehaza már hiány van, és ez a féle arrogáns várakoztatós/visszanenszólós hozzáállás csak arra lesz jó, h. végül lehúzhatják a rolót.
--

Kb most kezdenek ráeszmélni, röpke, kb 10 év után, hogy nincs igazuk, DE ezt nem tanítják nekik se teológián se nemzetközi gazdálkodáson.

Egy exbarátnőmnek akkor szóltak vissza az [svéd multi]-tól, hogy bocs nem kellesz, amikor már kb letelt a próbaideje a [amerikai multi]-nál.
Mivel én a elsőnél dolgoztam akkor, tudtam, hogy azért nem szólnak vissza, mert lekötötte őket a khm, megbeszélés az egyik engineering csoport vezetőivel. Ha érted mire gondolok.

En sosem ertettem ezt a dramat a visszajelzes korul. Megvolt az interju, utana megy tovabb az eleted es az allaskereses, jelentkezgetsz mas cegekhez es mesz interjukra, nem jegelsz mindent es varod az eredmenyt egy cegtol. Ha te mar interjunal huseget fogadsz egy cegnek ahelyett, hogy dolgoznal azon, hogy felfedezd/kibovitsd a lehetosegeidet es tobb ajanlat kozul valogathass, meg is erdemled, hogy rabszolga kutyakent kezeljenek!

----------------------
"ONE OF THESE DAYS I'M GOING TO CUT YOU INTO LITTLE PIECES!!!$E$%#$#%^*^"
--> YouTube csatornám

Ó portfolioh.hu b+, az ujsagiras kurvái, blikkszinvonal, de az előfizetést ott erőltetik ahol tudják, ezt megtanultak a nyugatrol.

Szalagcím: Hatalmas cég irodaházat épít. Mert nem lehet beleírni szenzációmentesen h. az Evosoft új irodaházba költözik.

Amúgy az irodaházépítgetés költözgetés minden nagyobb cégnél a lejtmenet biztos jele..

Mert nem lehet beleírni szenzációmentesen h.

mert ők arra mennek, hogy nyisd is meg a cikket. Ha az egyetlen lényeges információ benne van a címben a körítésükre jó esély van, hogy marhára nem vagy kiváncsi -> ők az idődre pályáznak amit náluk töltesz!

Ezért röhelyes a mai "újságírás" állapota, mert az olvasó és a tartalmat nyomokban szolgáltató ebben a fontos tekintetben ellenérdekelt:

 - pl én mint olvasó szeretnék minél gyorsabban minél több lényegi információhoz hozzájutni.

 - ők meg azt szeretnék, ha minél több időt töltenék az oldalukon.

Ha azt nézed, hogy ők minél kevesebb ráfordítással($) / energiával / cikkel szeretnének minél hosszabb időre ott tartani akkor jönnek ezek az eredmények:

 - teljesen irreleváns töltelékszövegekkel feltöltés az 1 tőmondatos hírekből

 - értéktelen clickbait tartalmak

stbstbstb..

akkor övék az az épület - minden vasárnap 22:00 vagy éppen hajnali 1-kor kocsival mentem el előtte és MINDIG MINDEN SZINTEN MINDEN lámpa fel volt kapcsolva..

Brutális fényt árasztott az éjszakában - és senki nem volt az irodákban.

For Whites Only meeting room!

nincs smart világítás ? - hogy mindenhol 10% -on van a fény, de mozgás van, akkor felerősíti 100%-ra ?

egyébként nem volt takarítás - személyek NEM voltak a szinteken max. a garázsban :-)

voltam már ilyen kivitelezésen (irodaház) és láttam 1-2-3 alkalommal minden fogyasztót 100%-ra felkapcsoltak - mérték az villamos fogyasztást...

For Whites Only meeting room!

Vajon hogyan lehet eladni a tulajdonosnak, hogy igazából felesleges volt 30 milliárdot rálocsolni egy új irodaházra, mert lassan egy éve mindenki otthonról dolgozik? :)

Ennek a pénznek a tizedéből helyre lehetett volna tenni a MindSphere-t :D

Jogilag teljesen mindegy, hogy heti 4 vagy 5 nap. 

Szerintem lesznek ott még borospincék az alagsorban és loft lakások kialakitva a felső szinteken, ha másra nem, legalább a management bulik után pihenésre hajtani a kopaszodó fejeket. :D

Ezt konkrétan az evosoft számára építik, valószínűleg legalább 10 éves szerződést aláírtak velük - ennyi idő alatt a beruházás jelentős részét ki kell fizetnie a bérlőnek.

Ki lehet szállni időközben, de roppant drága lesz és most semmi esély rá, hogy találnak bérlőt. 

Én dolgoztam ott 2 hetet még annak idején. Az asztali gépek nagyon jók, viszont most

vigyázni kell, mert az Evosoft Hungary Kft valójában Czeglédy Csaba 100%-os tulajdona,

az ő saját magánbankszámlájáról üzemel. Aki hallott a jelenlegi diákszövetkezetes botrányáról,

előfordul, hogy érintett lesz.

Avagy aki már kapott bért az Evosoft-tól és lenyomozta a bankja (esetemben VR-Bank), hogy

kié a bankszámlaszám, akkor ő már tudja.

Ez hülyeség.

Az evosoft továbbra is 100 százalékában az evosoft GmbH leányvállalata, ami a Siemens AG része. Nagyon régen adták el a céget Nagy Péterék. 

Te egy outosourcing cégen keresztül voltál foglalkoztatva, gondolom a hivatalos kommunikáció az volt, hogy a Siemens nem enged több belsőst felvenni. :)

Az evosoft ráadásul szerintem nem is volt kapcsolatban Czeglédyhez köthető outosourcing cégekkel. 

Nem én ott dolgoztam.

Az Evosoft Hungary Kft nem a német Evosoft GmbH leányvállalata!!!

Sőt nem is áll vele kapcsolatban.

Egy Linz-beli Evosoft GmbH-val áll kapcsolatban, és a Siemens Enterprise Networks része.

Nagy Péter nem tudja eladni, mert az Czeglédy Csaba tulajdona. Legalábbis 2011-ben az ő tulajdona volt.

Nekem ott semmiféle Nagy Péter nem volt főnök, hanem Pirigyi Levente.

Direktben voltam az Evosoft Hungary Kft-nél, nem outsourcing-on keresztül, és három cég van:

Evosoft és még két cég: Evoline és Evopro.

Ezt honnan tudod?

Tényleg nem kaptak akkor, és én is nagyon megkésve kaptam meg.

Nem tudod, hogy pontosan miért volt? Végül is én nem is csináltam még

ott semmit, oktatás volt, átvettem az asztali gépet, lehúztam az SVN repo-t,

majd utána már vége is volt. Már nem voltam ott, amikor kiderült, hogy

nem érkezik bér, végül jelentősen megkésve megérkezett nem sok,

de kb a 2 hétnek megfelelő.

Nem értem ezt megint. Egyszeresem hallottam soha semmi ilyesmit. Abban meg ha egy diákszövetkezeten keresztül vagy alkalmazva mint mindenhol akkor abba számold bele, hogy lesz egy számviteli és átutalási időeltérés a közvetlen alkalmazottakkal szemben, pl5-e helyett mindig 15-e az átutalási nap mert az összeget máshova kell eljuttatni ahol újra kell vele ezt azt tenni majd onnan ki.

Ezért ne nézzetek semmilyen TV-t, főleg ne az xesti tévét mert akkor már sötét van, végtelen mély sötét :D

A valóságot mindenkinek magának kell megkeresnie és értelmeznie.

Az oldalon van sok információ és videó arról, hogy milyen lehet belül, persze nehéz éveket pár percben összefoglalni.

https://www.evosoft.hu/

Te úgymond "arról" az Evosoft-ról beszélsz.

Siemens Enterprise Networks -> Evosoft GmbH, Austria -> Evosoft Hungary Kft. a helyes.

Az Evosoft GmbH Nürnberg-el nincs kapcsolatban, és köze sincs hozzá. Volt állásinterjúm a német Evosoft-tal, ahol

ezt közölték is.

 

A cégjegyzékben valószínűleg az állami dolgok szerepelnek, amiről tudni, hogy az Nagy Olivér,

avagy az ahol létezik az Audi gyár és a Kicsim autógyár, de itt ezek valójában nincsenek. Avagy a

turista vagy kíta nevű párhuzamos világ, ahová busszal jársz kirándulni.

Néha keverik ezzel: http://evosoftkft.hu/  Evo Soft Kft. Adószám:13722645-2-43

A kolléga szerintem egy másik dimenzióból ír. Sajnos az IPV6 routingon néha elrontják a gyíkok a transzdimenzionális routereketn és összekeverednek a csatornák, ezt még sajnos nekik is tanulni kell.

Valamit teljesen összekedvertél de nagyon.

Olyan hogy "evosoft" a szó összetétel miatt kb minden országban van és legalább kettő, ugyanígy az evo előtaggal minden is van, még benzin is.

evosoft Hungary Kft. viszont egyetlen egy van aminek a weboldala https://www.evosoft.hu/, itt már minden egyéb információ is ott van róluk vagy lekérhető. Nincs magyar tulajdonos vagyis nagyon is sok, mindenki akinek van Siemens AG részvénye.

Nem tudom, hogy ezeket a zöldségeket honnan vetted vagy hallottad, de fölösleges rugózni azon ami nem létezik. Azért mert valamit sokszor elmondasz vagy sokszor elmond valaki más attól még nem biztos hogy igaz volt vagy az lesz valaha is. Minden információt ellenőrizni kell döntések előtt, emiatt sem érdemes a sajtótermékek 99999%-át olvasni mert a legjobb esetben is kivonatot fogsz kapni, de inkább egy totális hazugságot aminek semmi alapja vagy következménye.

 2011-ben Czeglédy Csaba felvásárolta az Evosoft-ot vagy valamelyik részlegét.

Ha jól emlékszem az evopro-hoz tartozó üzletágat eladta az evosoft, majd továbbkerült részben vagy teljes egészében az Accenture-höz.
Az érintettek viszont a Hauszmann Alajon utcában voltak, te pedig sejtésem szerint a KAP második vagy harmadik emeletén, Levente sem volt érintett.

nagyon off, de most mar kivancsi vagyok a story vegere! most ki kinek a tulaja, es hany evoakarmi van a dologban :)

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

 

A 2000 körüli diákszövetkezeti balhé miatt 8 hónapot ült, most ismét.

A 80-as években állítólag gyerekeket furikázott München-be egy BMW-vel - amit ő készített autószerelőként anno -

ahol az osztrák hatóságok állítólag rá is lőttek! A gyerekeknek azt mondta, hogy az USA-ba mennek dolgozni.

Első eredeti szakmája autószerelő, majd utána rögtön az ELTE-én tanult, ahol végül 14 éves korában végzett

csodagyerekként. Már 14 éves korában fenntartott egy emelt díjas számot, amelyen különféle dolgokat lehetett

kérdezni, pl számítástechnikát vagy jogot.

A 80-as évekbeli benne volt a TV-ben és az újságban is.

Hogy 14 éves korában megcsinálta a jogot az ELTE-én azt akkor mondta, mikor

felhívtam az Arany-Oldalakról vagy valami hasonló újságból, kérdezni számítástechnikáról.

Hogy autószerelő az eredeti szakmája, azt is a telefonba mondta.

Mint embercsempész, autószerelő, stb, aki a titkos evo* cégcsoport mögött áll. A jobb-baloldal köpköde eddig szerencsére legalább innen kimaradt és ezért egész élvezhető is volt a kontent. Nyílván a te oldalad, azt csinálsz, amit akarsz, de néhányan értékeljük a natúr trasht is köpködés nélkül.

Meglepő módon jobb oldalra szavazok :)

Az én szemem az szokta bántani, hogy akárhova megyek az interneten mindenhol az jön szembe, hogy x és y (mindenki helyettesítse be saját szája íze szerinti párttal és politikussal) mit csinált. Én ezt munka után fáradt fejjel leszarom és valami olyat keresek, ami szórakoztat vagy érdekel. Megértem, hogy téged ez a triggerelés szórakoztat és nem is megyek hápogni a pol topikokba, csupán jeleztem, hogy szerintem (tudom, hogy nem az én seggfájásom határozza meg az oldal tartalmát) elég szórakoztató a topic enélkül is.

Szép egy történet, látszik, hogy alaposan megdolgoznak azért, hogy az ellenzéki padokat még sok cikluson keresztül nyomhassák. Sokszor mondtam már, hogy nem tudom eldönteni, hogy a kormány vagy az ellenzék miatt vagyunk-e egyre nagyobb bajban, de az egyik a másik nélkül nem létezne. Gyurcsány Ferenc nem ok nélkül marad szabadlábon és nem ok nélkül nem lett élete végé eltiltva a közügyektől, nélküle nem jöhetett volna létre egyik kétharmad sem és nélküle nem lehetne létrehozni az alapítványi vagyonkezelőket az állami vagyonnak vagy nem létezhetne a KESMA, vagy még létezne magánnyugdíj rendszer. Hibák,bűnök és be nem tartott ígéretek tömegei köthetőek az össze párthoz és a legtöbb politikushoz, de a szart a fossal hasonlítgatni nincs értelme főleg nem választani közülük.