Egy szál pólóban ült be egy résztvevő az ELTE diákköri konferenciájára, de túl korán kapcsolta be a kameráját

Egy szál pólót viselt egy férfi az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának egyik nyilvános tudományos diákköri konferenciáján, amit online rendeztek meg hétfőn. Erről nem feltétlenül szerzett volna tudomást a többi résztvevő, csakhogy a férfi kamerája akkor is be volt kapcsolva, amikor a számítógép elé ült, így a péniszét is látták a szemfülesebbek.

https://444.hu/2021/04/13/nadrag-es-alsogatya-nelkul-jelent-meg-egy-jog…

Hozzászólások

PICS or didn't happen.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Kár, hogy nem csajról van szó, mert én generikus helyett genderikus vagyok, csak a nők érdekelnek meztelenül.

Nem tudhatom?! Dehogyisnem! Az elmúlt 42 évben, na jó, amióta érdekelnek a nők, mondjuk cirka 30 éve mindig tudtam. Sosem tévesztettem össze nőt férfival, sosem volt ilyen okból kínos pillanatom.

Bár egy munkatársam mesélte, hogy Thaiföldön belebotlott ladyboy -okba, és hát volt meglepődés, főleg mivel a munkatársam lány... :-)

Szerkesztve: 2021. 04. 15., cs – 08:21

Biztos bennem a hiba, de én személy szerint nem értem ez miért téma bárhol. Láttam már sok cerkát, ilyen a közös tusoló táborokban például, az online világban meg előfordulhatnak ilyenek. Ami viszont meglepő nekem, hogy mennyi hímnemű foglalkozik a témával, mert az, hogy a lányok kicsit mosolyognak rajta azt még megértem :D De pasasok is ezen rugóznak? :D Mindegy, nekem ez fura, de mondom, lehet, hogy én vagyok rosszul bekötve. (nem láttam a videót, és nem is érdekel, teljesen feleslegesnek látom ezzel foglalkozni) Én személy szerint kis álszent társadalmunk ovis szintjét látom ezen, hogy "jéééé kukiiiii" :D Az van neki, bevillant, lapozzunk... Summázva a jelenséget: "naés?" :D 

-42-

A második képen nem bikini van, hanem egy C-string típusú tanga ami szerintem fehérneműnek minősül.
Mellé felvéve egy valóban bikinifelső.
Elképzelhető, hogy concept jelleggel létezik ilyen fürdőruha, de ez inkább a kivétel, mint a szabály.

Rendben, ezt már elfogadom.

Az alapállítással egyébként mindettől függetlenül egyetértek: magam sem értem, miért gáz fehérneműben mutatkozni, amikor sokszor tényleg többet takar, mint egy bikini.
Talán nem ott van a kulcsa a dolognak, hogy melyik mennyit mutat. Az lehet a magyarázat, hogy a bikinit nyilvános megjelenésű ruhadarabnak tervezik, míg a fehérneműt nem. A fehérnemű intim ruhadarab, amit csak azok látnak, akik így vagy úgy odáig ,,eljutnak".

Egyébként régen eléggé elterjedt volt mondjuk a Balcsinál is monokinizni. Ez az utóbbi évtizedekben gyakorlatilag eltűnt, megszűnt. Talán a digitális fényképezőgépek és a kamerás telefonok megjelenése miatt. Régen, amikor pucér csöccsel napoztál a stégen vagy frizbiztél a vízben, csak a jelen lévőket részesítetted ebben a kegyben, míg ma már elég hamar felkerülhet a képed valamelyik index fórumtopikba. Egy olyan világban pedig, ahol ,,ciki" ha kiderül, hogy az igazgató úr rejszol (pedig mindannyian rejszolunk), ugyanígy téma lenne a pénztáros csaj vagy a tanárnéni csöcsös képe a nyaralásról. Valamiért nem tudjuk levetkőzni ezt a megjátszott prüdériát.
A buzik se masíroznának, ha mindenki leszarná. (Tőlem aztán masírozzanak, csak mondom.)

Ez jó meglátás.

De nem minden prűdéria megjátszott. Szerintem az teljesen jogos igény mondjuk a kolléganőimtől, hogy én ne találkozzak azokkal a testrészeikkel, amelyeket ők csak egy zárt körnek engednek látni, legyen ez csak a férjük, vagy egy zárt baráti társaság. Egy mobillal a strandon lekapott monokinis képe miatt rosszul érezné magát köztünk. Arról nem is beszélve, hogy valaki felismerve meg is tudja vele zsarolni, hogy körbeküldi az ismerőseinek ha fizet vagy nem csinál valamit.

Szóval ez a prűdéria szerintem teljesen jogos, mert defenzív jellegű.

Az a fajta prűdéria ami offenzív, vagyis ami nekem akarja megmondani, hogy hogyan öltözködjek, mondjuk nyáron a rövidnadrág nem megengedett mert egy átlagos férfi vádli látványa az ördögtől való, na azt én is rühellem.

Egyébként miért, mi a baj vele? Értelemszerűen kikapcsolt kamerával értem a kérdést.

Amikor tavaly elzavartak mindenkit a melóból home office-ba, volt olyan srác, aki nem kapcsolta be a kamerát akkor sem, ha ő prezentált. Kérdeztük, miért, kiderült, hogy a panel felső emeletén lakik, 40+ fok van, nincs légkondi, úgyhogy nincs ruha sem. Oké. Mi ezzel a gond? Ha a tévében egy millió dolláros produkciót megnézhetek ágyban fekve, meztelenül, akkor hadd nézzek már egy TDK-s prezit is úgy. :)

+1

Magam sem értem, miért fújódik az ilyesmi a mosolygásnál nagyobbra.

Ahogy azt sem értem, miért baj, ha az igazgaó úr rejszol:
https://index.hu/techtud/2021/03/31/-nalunk-van-a-pornogyujtemenye---a-…

Aztán akik pörögnek ezen, ők ugyanúgy rejszolnak. Végülis csak annyi derült ki, hogy ő is ember.

A buzik se paroláznának nyilvánosan, ha nem lenne ez ekkora szám. Mindenki leszarná, ugyanúgy viselkednének, mint bárki más.

"Nemrég írtunk arról is, amikor ez egy esetben meg is történt: egy hackercsoport a CD-projekthez való betörés után a Cyberpunk 2077 és a Witcher 3 különféle verzióinak és a cég más játékainak forráskódját lopta el, majd adta el a darkneten egy ismeretlen személynek."

A CDPR helyében válaszként darkwebnél látogatottabb normál netkapcsolattal elérhető github-ra tettem volna fel a forráskódot. Hátha akkor előbb sikerülne kijavítani a Cyberpunk 2077 hibáit. :) Vagy az eleve nyílt forrású Lumberyard játékmotort kellett volna használni. Valószínűleg kevesebb bug lett volna a játékban. Szóval ez nem volt egy akkora nagy fogás. 

nincs benned hiba, igen, kellene egyet mosolyogni rajta s life is going on... nincs addig baj vele, amíg véletlen volt a dolog...

de sajnos az álszent társadalmunk ilyen... annak idején a Clinton és Lewinsky botrányon is csak mosolyogni kellett volna, de nem így történt... sokkal nagyobb következményekkel...

 

és szerény véleményem szerint ez az álszentség és az egyházak "tanításai" között "van szignifikáns összefüggés"

 

azzal pl. nincs baj, hogy a csoda mainstream filmekben teljesen rendben van, ha egy fél hadseregnyi embert megölnek... az erőszak az nem, de a nudity az már tabu... az már szenzáció...

Ja. Volt az a kimenekítés című film. Ott nagyon durva volt, hogy azért, hogy nehogy megöljenek egy embert, azért simán megölnek pár tucatot, akik nagy része ugyanolyan ártatlan sorkatona, mint bármelyik magyar TEK -es. Nagy hős amerikai a tököm. A főhős egy rohadt szociopata, a kötelező sanyarú múlttal, és ez a story simán átment a cenzorokon. De egy női mellbimbó már übergáz. Basszus, tényleg alacsony a kerítés....

Szerintem csak valami haveri-kollégista fogadást vesztett a csóka, és ez volt az ára, hogy nyilvánosan beégetik. A kamerája se véletlen maradt bekapcsolva. Csak erre tudok gondolni.

A computer is like air conditioning – it becomes useless when you open Windows.” (Linus Torvalds)

láttad a videót? meglepődnék, ha kollégiumi férőhelyet kapna egy ránézésre 50-60 közötti figura. legalábbis a mi időnkben ez elképzelhetetlen lett volna

4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.

Nálam nincs videó a cikkben. Vagy csak átsiklottam felette, mindegy, videót nem néztem róla. Ha 50-60-as csóka, akkor meg csak a munkáltatót akarja szivatni égetéssel. Vagy csak flúgos. Másra nem nagyon tudok gondolni.

A computer is like air conditioning – it becomes useless when you open Windows.” (Linus Torvalds)

Na ezért alap, hogy defaultból takarva a laptop kamera :DD

Sajnos nekem takart kamerával is sikerült félmeztelenül bejelentkeznem. Nem is tudom már, talán jitsi-vel vagy webex-szel.
Mert az audiót a telefonról toltam (BT fülessel), képet meg a laptopon néztem. Csakhogy az asztalon fekvő telefon kamerája volt defaultból bekapcsolva, amikor csatlakoztam.

Nem tudom, hogy milyen szoftvert használtak, de a Cisco webexen alapból nincs bekapcsolva a kamera, külön kell vele babrálni (mobilon is).

Mondjuk azt nem értem pontosan, hogy ha (mint mondják) random érdeklődő volt, akkor miért engedélyeztek neki képküldést? Nem lett volna elég az, hogy hallgathatja az érdemben résztvevőket, és ha eljön a kérdések ideje, akkor kérdezhet?

Kedves Kolléga,

Gyorsan terjed az a mém a neten, amikor egy alsónadrág nélküli ismeretlen éppen beül az ELTE online TDK konferenciájára. Amit azonban senki nem írt meg, pedig nem kis pikantériát ad az ügynek, hogy a konferencia témája az „Ítélet nélkül a rács mögé? Avagy a letartóztatással kapcsolatos gyakorlati kérdések” volt, és a szóban forgó rejtélyes idegen nem más volt, mint Lebovits Roni, a neves gyémántkereskedő, aki éppen nyomkövetővel a bokáján, lakhelyelhagyási tilalom alatt ült be az eseményre. A közelmúltban ugyanis vádemelés történt ellene és társai, többek között Lupovici Jack ügyvéd ellen is. A vádlottakat az ügyészség közleménye alapján a TEK fogta el 2020 májusában, majd idén februárban vádat emeltek ellenük, és épp ítéletre várnak egy életellenes fenyegetéssel elkövetett zsarolási és gazdasági büntetőügyben…

Üdvözlettel,
Business & Life Hír-és Cikkügynökség

Miert? Ebben a szakaszban a nyomozati biro haromfele kenyszerintezkedes kozul valaszthat (ha a feltetelek realisan fennallnak), lakhelyelhagyasi tilalom, haziorizet, meg elozetes letartoztatas (utobbit atneveztek letartoztatasra). Az elozetes a legdurvabb, ott kapsz allamilag finanszirozott, racsos helyet, onnan nem mesz sehova. A haziorizetnel nem mehetsz ki a hazbol/lakasbol, ott meg megertenem a pizsamat, meg az alsogatyat is, de az egy szal peloban rohangaszas meg talan ott is tulzas. A lakhelyelhagyasi az kb. az, hogy - elozetes egyeztetes nelkul - ne menj el mondjuk Budapestrol (vagy ahol laksz, falunal ugy tudom valami nagyobb teruletet hataroznak meg). De a varos masik vegebe azert nadrag+polo+cipo, meg ezek ala valami nem art.

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Én is ültem már egy szál faszban telkón, mert előtte szartam és még nem volt időm segget mosni. Úgy meg nem akartam visszavenni az alsógatyámat. De az sem egyszer esett meg, hogy rám jött a szapora és közben ott volt mellettem a mosógépen a laptop, úgy beszéltem.
Bocs a direktségért, azt akarom érzékeltetni, hogy egy bekapcsolva felejtett kamera az illető privát/intim szférájába engedhet bepillantást. Az ekkor látott vagy hallott dolgok akarata ellenére kerülnek nyilvánosságra.

Van olyan haverom, aki csak pizsamafelsőt hord, alul nincs rajta éjjel semmi (saját elmondása szerint). Ahogy én leülök pizsamában reggelizni, simán el tudom képzelni, hogy ő meg így. Szerintem ez teljesen emberi.

Természetesen törlök a seggmosás előtt. Csak tudod ezt sohasem éreztem elégségesnek. Úgy érzem jól magam, ha utána rendesen ki is van mosva.
Az irodában van is olyan kolléga, akinek a szagáról egyértelműen meg lehet állapítani, volt-e ma már...
Na kb. ennyit ér a törlés.

Egyébként meg miért ne lehetne erről természetességgel beszélni?

Ha valakinek olyan a bioritmusa, hogy egyszer szarik egy nap, kora reggel, a reggeli furdese elott, akkor ez konnyen kivitelezheto. (Vegyesek az emberek, van akinek kiskoratol heti 1-2 a standard, valakinek a napi 4 egyebkent egeszsegesen kemeny allagu adag is sikerul mindenfele jelenleg ismert belbetegseg nelkul szinten kiskora ota)

Nos, vannak akik ha sokat gondolkodnak munkaidoben, rajuk torik (talan a szenhidratok gyors egetesehez kapcsolhato jelenseg?). Ok amikor nem home office van, csak ne ontsenek mar le egy vodor vizet az irodai WC-be probalva celozni.

Valami témával foglalkozó ismeretterjesző műsorban is vicces fordulat volt, hogy míg a csecsemőknél teljesen természetes, hogy nedves törlőt használnak, addig felnőtteknél ez valahogy kimaradt. Pedig van ahol bidét is használnak. Vagy az overengineered japán wc technológia is atomtudomány a tipikus vízöblítéses fapados wchez képest.
https://www.dm.hu/search?query=nedves%20talettpap%C3%ADr&searchType=pro…

Egyébként úgy tűnik, hogy a nedves törlő divatba jött kb. 10 éve. Én is láttam kolléganőnél, aki nedves törlővel vonult el a WC-re, meg láttam WC-ben kitéve a feliratot, hogy a nedves törlőt ne húzzák már le, mert eltömíti a csövet.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Ahogy láttam, ilyen helyeken kis papírkosár szokott lenni, és mások oda dobták a szaros papírt.

Úgy hallottam, hogy a nálunk szokásosnál vékonyabb csöveket használnak a szenyvízhez, amit a papír esetleg eltömíthetne. Azt nem tudom, hogy mi volt előbb, vékony cső vagy kosár. Tyúk és tojás.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Az az igazság, hogy csak két helyen láttam ilyen megoldást gyakorlatban.

A török irodában a klozet egyébként is folyamatosan csatakos volt, a folyosón folyamatosan lebzselt 3-4 gumicsizmás takarító, akik időnként slaggal végigverették az egészet (ugye WC csésze sincs, csak a két kerámia lábnyom között egy nem túl nagy luk, amihez azért jól kell célozni).
Meg ahogy írtam, itt minden fülkében volt egy két literes PET palack vízzel feltöltve, szóval gondolom a helyiek nem is nagyon papíroztak, amit meg az európaiak a kosárba dobtak, azt a gumicsizmások időnként kiürítették.

Brazíliában meg olyan kis okosak, hogy nem rácsos oldalú papírkosarat használnak, mint a török, hanem olyasmi műanyag kukát, mint amibe én a gyerek szaros pelenkáját dobáltam: billen a teteje, az idő nagy részében a szarszag nem nagyon jut ki.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Egyébként van, ahol a seggmosás teljesen természetes. Pl. Törökországban az irodai WC-ben minden fülkébe be volt helyezve egy ütött-kopott PET palack, és a török kollégák bizony azzal mostak segget szarás után.

Vagy ha az ember lát egy arabot a homokdűne irányába sétálni a kezében egy marmonkannával, akkor is lehet tudni, hogy szarás lesz a dűne mögött.

Én is úgy vagyok vele egyébként, hogy a papíros kezelés után az esetek legalább felében nem érzem elég tisztának magamat, szóval valami mosással vagy nedves törléssel segítek a dolgon.

És pont ezért pl. nem szeretek nem otthon menni WC-re, mert európai irodában / étteremben stb. nehézkes.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Szerintem nem. Rejtőnél Lebovics Róni, a neves gyémántkereskedő lenne. Lupovici Jack az OK, de a könyvben valószínű zugügyvédként szerepelne :-)

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Ha tippelhetek, a kedvenc meséje a Duck Tales.

Donald kacsa képregények be voltak tiltva Finnországban, mert a kacsán nem volt nadrág ...

xD