"Gyermekpornó van a Hundubon küldözgetett képek között, a rendőrség nyomozást indított"

"egy biztonsági résen keresztül elérhetők a Hundub nevű közösségi oldal felhasználóinak képei bárki számára, aki rendelkezik Hundub-fiókkal. A résen keresztül látni az összes Hundub-felhasználó által valaha elküldött privát fényképet."

- ROFL

--

https://telex.hu/belfold/2021/02/25/hundub-buncselekmeny-nyomozas-porno…

Hozzászólások

Ja hogy Fideszes fájlcserélő hálózat. Így már értem, minek kellett.

Nem megmondtam, hogy ez lesz a vége. Meg az az ökör is, hogy ott nem lesz ellenőrzés, meg személyes adatok megadása. Remélem, most már kezdi kapisgálni, mennyire idióta volt.

A Szolgálat megkezdte aknamunkát.

Az meg csak fantazmagória, hogy írni akarok egy zsíros cikket, ami előtt egy ilyen ramaty oldalra Tor-on keresztül feltöltök néhány ilyen képet, majd megírom a cikket ... Profit! :D

Jelezem, ilyen, hogy újságíró nagy cikk reményében adatot manipulált, SOHA NEM TÖRTÉNT MEG :D :D :D Így ez a vonal teljesen kizárható.

trey @ gépház

Mondom ilyen nem történt meg SOHA, nyugodtan ellenőrizd az interneten... :D :D

Eszem a naiv lelkedet, nem az a lényeg, hogy te mit hiszel, hanem az, hogy egy bírósági perben az alperes ügyvédje mivel tud érvelni (kétséget kizáróan bizonyítani lehet, hogy azt nem tölthette fel senki kompromittáló céllal).

trey @ gépház

Lehet keresni érzelmekre, emberekre a képen, életkorukat meghatározni, illetve pl azt, hogy meztelenek-e.... illetve szövegkörnyezet alapján is keresnek már pedofil tartalmakat. És a gyanús képeket manuálisan ellenőrizni, azt nem nagyon úszod meg.

A facebooknál is sok manuális munkás kotorászik ebben a szarban...

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Például a moderálatlan közösségi oldalakról. :)

Egyébként neked sehonnan, 2021 van, dobozos szolgáltatásként megveheted: https://docs.microsoft.com/en-us/azure/cognitive-services/content-moder… De nem csak a MS árul ilyet. Ők meg egyébként úgy tanították, hogy együttműködtek az illetékes hatóságokkal. Gondolom ebben sem az MS az egyetlen.

Na igen, de itt nem a nagy függetlenség lenne a cél. Márpedig az Azure cognitive services használatához minden képet el kellene küldeni. Természetesen saját konvolúciós neurális hálózat lehet az egyetlen megoldás, de ahhoz meg tanítóminta kellene, hogy szűrni tudjon. :) Bár most, hogy a telexesek feltöltöttek egy csomó pedofil képet hozzájuk, hogy cikket tudjanak írni a lejáratásukra már van is tanítóminta. :D

az a "félhülye" AI konkrétan élő? emberi roncs aki megkapja a bármi okból gyanúsnak ítélt tartalmat. legyen szó állatkínzásról, pedofil tartalomról stb.

Tehát a tartalomszűrésre most az a "megoldás", hogy drasztikusan kevesebb emberre, de rájuk egész nap látástól mikulásig ömlik a szar.

https://www.theverge.com/2019/2/25/18229714/cognizant-facebook-content-…

Egy 2019 októberi cikk szerint a cognizant megszűntette ezt a moderációs üzletágat amiben a kifogásolható "objectionable" tartalmat moderálták.

Világszerte vannak irodáik ahol ezzel foglalkoznak.

igen mostanra conizantt -nak hívják a céget ahol ezt művelik. de lehet más neve is. megoldani a helyzetet nem nagyon tudja senki (bár próbálkoznak vele), mivel a cenzori hatáskörben mindig problematikus, hogy ki ítélje meg mi az ami belefér és mi az ami nem.

jelenleg a céges világból jól ismert "shitstorm driven" eseteken túl, humándroid -ok a "morality engine" megvalósítói.

Illetve, azt is, hogy aki feltöltötte, bűncselekményt követett el. Ugyanis ahhoz, hogy valaki rámutasson, hogy adott esetben sérülékeny, szar stb. az oldalt, nem feltétlen kell gyerekpornót feltölteni :D

Ha pedig pedofil volt, akkor szerintem a leghülyébb címet meg is kaphatja, ugyanis ezek a trógerek egyre jobban megtanulnak az internet bugyraiban élni. Nem egy ilyen oldalon fognak terjeszteni.

trey @ gépház

Mikor lett ez ennyire erősen valószinű? (egyébként ezt így olvasni pont tőled abszurdan vicces, aki még egyértelmű esetekben is hőbölög a bizonyítékokért, ha valaki olyat mert leírni, ami bekapcsolja nála a kognitív disszonancia villógó kis lámpáját).

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Ez most mire akart érv lenni? 

A lebukott DK képviselő valójában beépített kripto-fideszes (na persze ezért kripo-valitázik :) 

Vagy csak nem értesz a Cryptocurrency mining-hoz, és ezért Trey büntipontot érdemel mert nem mutatott erre rá egy újabb viszontválaszban. Ami ott a fényképen látható, az nem fér bele 900 Wattba. 

 képviselő főnökének is van felelőssége

Egyetlen politikusnak sincs felelőssége. Ha lenne, nem menne politikusnak. Felesleges azon szájkaratézni, melyik a jobb (vagy a bal), szánalmas mind. Az is hülye, aki bármelyiket is védi, azzal villogva, hogy az ő választotta csak kicsit hülyébb, mint a másiké (mer' az a véleménye szerint jobban az).

Pártoldaltól függetlenül az ország szemetére időt pocsékolni... Nehogy azt higgyétek számítotok bármelyiknek is egy fikarcnyit is az után, hogy a voksotokat rá tettétek.

(Inkább vitatkoznátok a fociról. De nehogy a magyarról!)

Inkább vitatkoznátok a fociról. De nehogy a magyarról!

Erre csak ezt tudom idézni:

ha nem a foci körül lenne ekkora kultusz, hanem mondjuk a cirkusz körül? a zsonglőrök meg a bohócok ilyen félistenek lennének, milliárdokért igazolnának társulattól társulathoz, gecinagy százezres cirkuszok épülnének mindenhol, államférfiak nyilatkoznának arról, hogy az országuk számára civilizációs teljesítmény kérdése a cirkusz, lennének cirkuszmagazinok és cirkusz tévécsatornák, és minden kisgyerek bűvész vagy artista akarna lenni. konkrétan azt a képet látom magam előtt, hogy miközben a porondon éppen egy kis nyuszit varázsolnak elő egy cilinderből, körben a nézőtéren százezres tömeg tombol, állnak ilyen kopasz egybenyakú férfiak, ütik a mellüket és üvöltenek, hogy höj höj höj, mocskos fővárosi nagycirkusz, meg lobogtatják a molinókat, hogy MEGBASZUNK ZOLI BOHÓC, aztán előadás után hazafele szétbasszák teljesen a 72es trolit. másnap a tumblren meg hosszú threadekben elemzik férfiak azt a félbevágós bűvésztrükköt.

kibaszott röhejes lenne, mi? na nekem ugyanilyen a foci is.

Igazad van.

Bennem meg most felvillant az a rész a Brian életéből, amikor azt magyarázza a követőinek, hogy ne kövessék őt, mert mindannyian egyéniségek. Igazából nem tudom miért pont ez ugrott be, gondolom reflektál az agyam arra a birka mentalitásra, ami többek között a hűséges szavazók és focidrukkerek sajátossága. Csak azok olyan agresszív birkák, ha nem bégetsz együtt velük, lerágják a lábad.

A társadalmakat emberek alkotják, amelyekkel az adott korban élők osztoznak a jó és a rossz dolgokon. Mindegy milyen "élmény" kinek-kinek. Amióta a világ, emberi világ ez ilyen. Az élet szerveződése magával hozta az államiság kialakulását. A "köz katonáit" is ugyanazon emberi anyagból gyúrták. (Gyúrhatták volna másból is? Kötve hiszem...) Tehát lehet politikusozni, focistázni, pedagógusozni, parasztozni, négerezni, fasisztázni, idiótázni..., sőt bégetni is. - ettől még ebből a hozott anyagból kell együtt "dolgozunk" és élnünk is. Még mindig jobb elfogadni, segítőkészen hozzáállni, mint felhúzott orral, visszavonulni és "nem bégetni". - Mindannyiunknak felül kéne végre emelkedni az anyagi, származási esetleg ideológiai gőgön.

Egy nemzet és a benne élő viselkedjen annak megfelelően és képviselje saját nemzeti érdekeit a többi nemzettel az egész világgal szemben. Ez önmagában nem fogja akadályozni a korrekt munkamegosztást és az üzletet a világban, viszont segíthet megőrizni az itt képződő értékeket, amelyből az egész társadalom valamilyen formában hosszútávon profitál. (Minden ellenkező híreszteléssel szemben nem csak M.L., - nem tudom miért olyan nehéz ezt belátni?)

A politikus is csak addig "politikus" amíg naponta nem találkozol az őt alkotó emberrel, - esetleg éppen a családodban, - de ilyen a világban a néger és az összes többi folytatólagosan "megbélyegzett" is. Csak az összetartó erő képes csuda dolgokra, a széthúzás és egymás pocskondiázása pusztán a "saját zseb" érdekében, szánalmas!

Hétvégén szerettem volna rá válaszolni, csak közben OB volt és inkább azzal foglalkoztam. Közben meg elszállt az ihlet.

Volt egy felvetése anno a Jobbiknak, ha az emlékezetem nem csal - és talán az egyetlen olyan javaslata volt ennek a pártnak, amivel egyet tudtam érteni, ezért is ragad meg bennem -, hogy minden parlamenti képviselő essen át pszichológiai szűrő vizsgálaton. (vagy valami ilyesmi, a lényeg a képviselők mentális vizsgálata volt.) Természetesen a "kétharmad" ezt is lesöpörte, ahogy kell. Nem is értem, m'ér'...

Én vallom azt, hogy mentálisan egészséges ember magától nem vágyik vezető szerepre és minél magasabb pozícióra aspirál, annál nagyobb a gubanc a buksiban. Az országgyűlési képviselők láttán meg bármelyik pszichiáternek összefut a szájában a nyál. A krémek kréme.

politikus is csak addig "politikus" amíg naponta nem találkozol az őt alkotó emberrel, - esetleg éppen a családodban

Valahogy erről a mondatról egyrészt az "amerikai sorozatgyilkos" jutott az eszembe, akit a családja és az ismerősök megnyerő, kedves, érzékeny, figyelmes embernek ír le, viszont ott van neki a másik, titkos élete ahol egy teljesen más személyiség bontakozik ki belőle.

Én már túl vagyok azon a fázison, amikor bárkor is odafigyelek arra, hogy egy politikus mit beszél. Egy dolog érdekel, ténylegesen mit is csinál. És eddig egyetlen párt sem muzsikált túl fényesen, de kifogás, duma az mindig van. (Nekem az már bizonyító erejű ha valakinek mindig van egy bűnbakja.)

Akikben viszont látok rációt és tényleg csinálnak is valamit néha, nem csak lopnak (izé, bocsánat, nyernek a pályázaton), azok a polgármesterek és ez oldaltól független. Vagyis hát, nem mind, de van egy pár.

Valószínűsíted. Ha már valószínűség, akkor érdemes feltérképezni az eseményteret. Javaslatom:

0. fajú provokáció: egy pedofil saját használatra pedofil tartalmat tölt fel a portálra.

1. fajú provokáció: egy libernyák pedofil tartalmat tölt a nemzeti portálra, illetve egy nemzeti érzelmű jobber pedofil tartalmat tölt fel a libernyák portálra a portál lejáratása céljából.

Ha azt gondolnád, itt a vége, tévedés.

2. fajú provokáció: egy jobboldali ügynök pedofil tartalmat tölt a jobboldali portálra, hogy 1. fajú provokációval vádolhassa a baloldalt. És fordítva.

És persze ez akármeddig folytatható, az eseménytér nem véges. Jó szórakozást hozzá.

Lógok a szeren (K. Frigyes)

Lógok az ereszen (Sz. József)

ilyesmivel próbálják majd ellehetetleníteni az oldalt

Mire gondolsz? Valahogy bejutnak és bugot tesznek a motor óriási kódjába, hogy egymás képeit megnézhessék a népek?

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Hát ugye ha le akarok járatni egy weboldalt, és feltöltök oda egy halom gyerekpornó képet de az rajtam kívül senki sem látja, az nem valami erős lejáratás.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Azon, hogy egy szociális hálót nem teljesen legális dolgokra is használnak (különösen, ha azzal reklámozzák, hogy itt aztán nincs cenzúra meg ilyesmi), mi annyira hihetetlen, hogy ilyen összeesküvés-elméleteket kell kitalálni helyette?

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Lehet hogy nem a legjobb szó a facebook szerű deolgokra, de azért 23 IQ fölött érthető volt amit írtam.

Ha átfogalmazom, válaszolsz mint egy felnőtt, ha kérdeznek tőle, vagy megint eljátszod ugyanezt?

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Tulajdonképpen itt már csak az a kérdés, hogy tudsz-e akkora baromságot írni, ami még téged is rádöbbent, hogy mennyire fogalmatlan alak vagy és ami után magadat szégyellve elkushadsz a sarokban?

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

TE, én 1998 óta használok netet, ennek nagy részében soha senki nem ellenőrizte, milyen képeket töltenek fel a megosztókra.Mégsem találkoztam ilyen tartalommal. Most, hogy a hundub lelövése jól jön valakiknek, gyakorlatilag azonnal az indulás után valakik feltöltenek ilyet, eltaposva ezzel az oldalt.
Vannak ilyen véletlenek. Hogyne.

"Az meg csak fantazmagória"
Igen.

Az elképzelt szalagcím a fejedben:
"Külföldről pénzelt liberális szervezetek Magyarországon állomásozó alvó ügynökei tölöttek fel pedofil képeket a hundub-ra, hogy aztán liberális újságírók segítségével aljas módon lejárassák. A rendőrség nyomoz."

A valóság:
A rendőrség nyomoz.

Nem ötletnek szántam, vélemenynek. Szeretném azt hinni, hogy valóban pedofilt fogtak és nem "csak" pedofil tartalmat. Ahol biztonsági résen keresztül pont pedofil tartalmat lehet találni, ott ezen az útvonalon feltölteni / torölni is lehet. Eddigi infókból az jön le, hogy semmi más nem sérült, törlődött, csak pedofil tartalmat találtak. 

Ahol biztonsági résen keresztül pont pedofil tartalmat lehet találni, ott ezen az útvonalon feltölteni / torölni is lehet.

A konkrét esetet nem ismerem, de általánosságban ez nem szükségszerűen igaz. Attól még, hogy valahova tudsz olvasási jogot szerezni, pl. bekapcsolva marad a directory listing, abból önmagában nem következik, hogy a tartalom módosítható is.

Szerintem csakis csak az "etikus hacker" fejlesztő által berakott honeypot lehet. :P

Olyan elképzelhetetlen, hogy egyrészt a Kaleta is regisztrált a Hundubra, másrészt a faszbúk megbízásából kompromittálták a Hundubot?

Ráadásul ugyanaz amit az itteni beharangozó cikk alatt linkeltünk...

https://hundub.com/upload/photos/eeee/hh

A februári könyvtárból kimaradt az üres index.html és a directory indexing még mindig be van kapcsolva. Soha nem megyek etikus hackernek ezután.

Szerk.: Pár hónap alatt vehették volna a fáradságot , hogy kijavítsák. 

faszbúk megbízásából kompromittálták a Hundubot?

Annyira jelentős ország lehetünk a Facebook térképén, hogy még leányvállalat sem hoztak itt létre.

A második világháborúban Magyarország hadat üzent az USA-nak. Magyarország nagykövete bement a washingtoni külügyminisztériumba, majd átadta a hadüzenetet. Ezután a következő beszélgetés zajlott le:
USA Külügyminiszter: - Mi az Önök államformája?
Magyar nagykövet: - Királyság.
- És ki a királyuk?
- Nincs királyunk, hanem kormányzónk van.
- Ki a kormányzó?
- Vitéz Horthy Miklós tengernagy.
- És van Önöknek tengerük?
- Az nincs.
- Értem. Van az USA-val szemben területi követelésük?
- Nincs.
- Van valamilyen országgal szemben területi követelésük?
- Igen. Ausztriával, Csehszlovákiával, Romániával...
- Értem. És azokkal szemben is hadat viselnek?
- Nem, ők a szövetségeseink.

várható volt hogy így (is) fogják támadni a hundub-ot, remélem felkészültek rá

Kaleta, Szájer, Borkai, Hundub, jobbos cenzúra-menedék. Micsoda kilátások!

READY.
󠀠󠀠‎‏‏‎▓

Ezt a hablatyolást! 

A recskázáson kapott Gréczy Zsolt is értelmesebben tudna beszélni a kínos meglepetés ellenére is. Uj Péternek egy mondata nem volt, amit értelmesen be tudott volna fejezni. Úgy látszik a gengszterváltás után nagyon-szabad magyar közéletben bármilyen félanalfabéta kocsma pubi újságíró lehetett liberóéknál. Illetve csak ez a fajta lehetett ott újságíró. :)

Szvsz az ilyen Uj Peter (bocs az előbb rajta felejtettem az ékezetet a nevén) -féle semmihez nem értő memondó-embereknek a pozíciótartási stratégiája. Ha feltűnne esetleg egy technokrata cinikus de képzett konkurens, aki valódi újságíró, azaz nem kellett a szülőknek féldisznót vinni a bizottság elnökének, hogy átmenjen a magyar érettségin stb., Uj Peternél érezhetően jobban ír, helyesírási hibái sincsenek, alapvetően jobban szolgálná a liberális agit-prop célokat... nos ebben az esetben Uj Peter ezen a módon demonstrálja a feltörekvő pedál-gépnek: "Na itt kisapán én vagyok a góré!" - értsd: Quod licet Iovi, non licet bovi! Szóval húzd meg magad! Nekem ezt is lehet, neked meg csak azt amit Én megengedek! 

Engem pl. a kommunisták tanítottak, taníttattak. Olyanokat tanítottak nekem, hogy

||: Mi kommunista ifjak indulunk,
Mert bennünk apáink reménye. :||

Ennek ellenére, nálam jobban kevesen utálták őket.

Vagyis, hol releváns, hogy 20-30 évvel ezelőtt mi volt? Legtöbbször azok lesznek egy rendszer, egy eszme legnagyobb kritikusai, akik valaha részesei voltak.

trey @ gépház

Érdekes, erre is az index.hu jön be! 

Ezzel az erővel mindenki poénkodni szokott csak ezzel. Ez egy ilyen viccelődő ország. Már csak az a kérdés, hogy miért mennek tüntikézni liberóék ha konkurens stand-up komédiás viccel hasonlóan a szomszéd kocsmában?! Aznap fordítva veszik be reggel a tejbepapit és nem értik a poént?! 

Igen, hát szerintem is poénnak szánta, vagy legalábbis egy erős felütésnek egy egyébként unalmas levélhez.

Gondolom a logika az volt, hogy a vegetáriánusok nem esznek húst, a zsidók nem esznek disznót. A buzizást nem értem, hacsak nem a buzi valami miatt a muzulmánra használt kifejezés volt abban a közösségben, ami meg azért nem valószínű.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Emberek, hát nem lehet, hogy az oldal a rossz! 800MB a forráskódja! (#sarcasm)

Ja, hogy ez a 800 megás, megélheti forrásos vállalkozós izé, amit múltkor nem értettünk miket möhög a sok órás bla-bla interjúban. Csak azért, mert nem rémlett mi ez a Hundub. De így már érthető, akkor képek a forrásba vannak beágyazva. No handab-anda. Azért valaki szólhatna nekik, hogy a porneszképeket nem illik a forráskódba számítani, azokat inkább tartsa diszkréten, offline. Főleg, ha ilyen nem-olyan-idősek jönnek be nekik, mert arra a yardnak is fel fog állni, még feljebb.

A computer is like air conditioning – it becomes useless when you open Windows.” (Linus Torvalds)

este válaszként azt írták: „biztonsági résről szó sincs,

 

HunDub: Milyen biztonsági rés?!

Orbán: Milyen bicikli?!

A telexes cikk kb. du. 1/4 3-kor jelent meg.

Este 9 körül még mindig elérhető volt minden.

Nem mondanám, hogy nagyon okosak.

 

Értem én, hogy nem olvassák az ellenséget (telex), de tényleg nem szólt nekik senki, hogy bazmeg van?

Milyen egyéb befektetőkről tudunk?

Mondjuk a hatályos cégjegyzék szerinti befektetőről? Vagy már a hatályos cégjegyzéknek se hiszünk, ha nem támasztja alá a prekoncepciót?

Harlekín és mogorva is válaszolhat.

Bástya elvtárs szart ér? Bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni?

Szerintem valószínűbb, hogy a csávó nem is tudta, hogy ő a képviselő, viszont egy héten át volt miből söröznie mert aláírt. :)

Engem egy pártkiadvány kiadójára emlékeztet melynek egy pesti panel alagsorában van a székhelye (érdekes módon pont ugyanott mint egy TOP Nav tartozónak ;)), a tulajdonosa pedig az ország másik végén tengeti életét egy önkormányzati lakásban (felgyülemlett bérleti díj hátralékkal), hiába szegény embert az ág is húzza. 

Nem tudom, ritkán olvasok ballib portálokat (hvg, 24.hu).

Ha nem írták meg szélsőjobboldali portálokon, amiket olvasol, akkor esetleg el kellene gondolkodni, hogy kiegyensúlyozottak-e a forrásaid... :)

De még mindig ott a cégjegyzék, ahol meg tudod nézni ingyen, ha valóban érdekel.

Semmiképpen nem szélsőjobboldali.

Na, akkor az említettek sem ballibek. Pont ennyi tény és alátámasztás van ebben az állításban is, mint a tiedben.

Mi lenne szerinted a többi szélsőjobboldali portál, amit olvasok? Többesszámot használtál.

Ó, hát bármelyik KESMA média, nem mondod, hogy csak az Origo-t olvasod ezek közül? Az nagyon egyoldalú és egysíkú médiafogyasztás lenne.

Telex.hu felfedezés:

Gyerekpornó van az interneten.

Következő nagy felfedezése várható:

Pornó van az interneten!

trey @ gépház

folyamánya: korlátozni kell, hogy milyen tartalmak jelenhetnek meg az interneten korlátozni kell az egy megdönthetetlen helyes véleményen felül minden más megjelenésének lehetőségét! Mert szükségszerűen bűncselekményhez vezet ha pl leírod a véleményed a család normális körülmények közötti összetételéről. Minimum kirekesztő, de legalább homofób leszel és kirántják a hup alól a tápot mivel ilyen veszélyes gondolatokat támogat azzal, hogy biztosítja azok megjelenésének lehetőségét. 

Nem annyira nehéz, keresd Toroczkai László videóit, el fogsz csodálkozni, mennyire jól kommunikál. Főként világosan és tisztán, az őszinteségre mindennél jobban vágyó szavazótáborához szóló, egyértelmű kiállással. Jelenleg Ő a legkarizmatikusabb a vidéki politikusok közül, kétségtelen nem "katedra-tulajdonosként" ad elő, de abból, - a "túl okosból" -  jelenleg túl sok is van kis hazánkban. (Nyilván a vlogjaiban vannak téves kiállásai, - nem veszi őt körül profi, fizetett szakértők hada, - de vannak nagyon jól eltaláltak, pragmatikusak is.)

Gondolj a mai világ "mocskára" és arra, hogy az átlagember nem is vágyik másra, mint tisztességgel kapcsolatos illúziókra, és a pénz ígéretére, - akitől ezt hihetően megkapják, azt a mennybe menesztik. (Egyébként Toroczkai meglepően óvatosan járja körül a "háttérhatalmi" kérdéseket. Szerintem jól érzi ezeket. Amit nem érez, - a messzi "jobbikból" jöttként, - a zsidók szerepét a világban. Azok nem véletlenül kerültek hatalmi, pénzhatalmi pozícióba az egész világon. Egy tehetséges nép, amelyik ezer éve folyamatos vészhelyzetben és összefogva éli az életét. Nap mint nap harcolva a hazájáért, a közösségéért az egész világon. Nem ekézni kéne őket, példaként kellene hogy szolgáljanak a Magyaroknak is.)

"Mi az a mi hazánk?"

haza [1] főnév

1. <Az egyén v. vmely közösség, nép szempontjából> az az ország, ahol vki született, ahonnan származik, s ahol általában él, amelynek népéhez tartozik, v. ahová tartozónak vallja magát; hon.

Példák  Hazádnak rendületlenűl Légy híve, oh magyar. 

A magyar nyelv értelmező szótára
 

 

Üdv

 

Szerintetek egy e fajta közösségi szerver, háló, izé  karbantartására mennyi ember kell?
Hány hardveres  ember?

Mennyi szoftver karbantartó és vagy fejlesztő?

Felelős vezető, akár jogász?

Hány embernek kellene telefonos ügyfélszolgálatot ellátni?

Meg amiről még nem is tudok, hogy kellene ehhez.

 

Ezek tekintetében: Ilyen kis piacra megéri egy közösségi oldalt fenntartani, ha jól, korrekten, biztonságosan, jogilag védve akarja valaki csinálni?

Nekem valahogy nem áll össze a havi több milliós bérköltség és a lehetséges befolyó pénz.

Hundub: Gyertek vissza,

még van negyvenhárom felhasználónk. Velük mi lesz?

Szerkesztve: 2021. 06. 10., cs – 15:20

Igazából nem tudom, hogy valaki

  • tényleg itt akart ilyen tartalmat megosztani,
  • csak tesztelte a rendszert, hog kiszűri-e,
  • vagy csak le akarta járatni az oldalt,

de arra a problémára jól rámutatott, hogy ezzel az üzemeltetőnek foglalkoznia kellene.

Ez akkor is gond, ha csak azért került fel pár kép, hogy elkészülhessen egy lejárató cikk; mert attól még a probléma valós.

Nagy Péter

Jó régi szál, de..., egyébként, mindenki ismeri a "Honey Point" fogalmát, a hundub-ot a belügy, (akár az Interpol is,) használhatja akár így is. Az üzemeltetőknek meg hiába verik a fejét, valakik percenként tölthetnek, ha akarnak, - a felelőst kell megkeresni, arra ott a rendőrség. Nyomozzanak.

Ha már ismét nincs szolgáltatás...,

Liberty Global is an American multinational telecommunications company with headquarters in Denver.

Egyáltalán kikerülhető ebben a témában amerikai kontroll-résztvevő?

 

traceroute to hundub.hu (185.111.89.218), 64 hops max, 40 byte packets
 1  192.168.145.1 (192.168.145.1)  0.242 ms  0.158 ms  0.122 ms
 2  145.236.238.118 (145.236.238.118)  16.443 ms  16.464 ms  16.397 ms
 3  145.236.133.34 (145.236.133.34)  20.794 ms  21.255 ms
    145.236.133.24 (145.236.133.24)  22.943 ms
 4  81.183.3.141 (81.183.3.141)  21.937 ms
    145.236.133.34 (145.236.133.34)  20.860 ms  21.214 ms
 5  81.183.3.143 (81.183.3.143)  20.548 ms  21.591 ms
    81.183.2.213 (81.183.2.213)  22.686 ms
 6  hu-bud04a-rc1-ae-12-0.aorta.net (84.116.137.21)  48.381 ms  48.835 ms  47.229 ms
 7  at-vie05d-rc2-ae-18-0.aorta.net (84.116.140.194)  42.953 ms
    hu-bud04a-rc1-ae-12-0.aorta.net (84.116.137.21)  46.497 ms  46.375 ms
 8  at-vie01b-rc2-ae-42-0.aorta.net (84.116.130.37)  46.763 ms
    at-vie05d-rc2-ae-18-0.aorta.net (84.116.140.194)  42.109 ms  41.010 ms
 9  at-vie01b-rc2-ae-42-0.aorta.net (84.116.130.37)  47.330 ms  46.661 ms  46.170 ms
10  cz-prg02b-ri1-ae-18-0.aorta.net (84.116.138.145)  34.079 ms
    cz-prg02a-ra2-ae-27-0.aorta.net (213.46.160.174)  34.990 ms  35.099 ms
11  cz-prg02b-ri1-ae-18-0.aorta.net (84.116.138.145)  33.279 ms  33.928 ms  33.746 ms
12  gw-lightstorm.supernetwork.cz (88.86.99.158)  39.519 ms
    213.46.180.206 (213.46.180.206)  34.405 ms
    gw-lightstorm.supernetwork.cz (88.86.99.158)  39.553 ms
13  websupport.demarc.cogentco.com (149.6.26.22)  38.331 ms  37.728 ms  36.559 ms
14  185.87.13.3 (185.87.13.3)  43.513 ms
    185.87.13.4 (185.87.13.4)  50.012 ms  49.873 ms
15  * 185.87.13.3 (185.87.13.3)  63.573 ms *
16  * * *
17  * * *
18  * *^C⏎