Szájer József a magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia élharcosa

Fórumok

szájer

 

https://www.facebook.com/FideszHU/photos/a.10150098801139307/1016035773…

"Lemondott EP-képviselői tisztségéről Szájer József.

Teljes politikai közösségünk nevében köszönetet mondunk Szájer Józsefnek, akinek döntő szerepe volt abban, hogy a magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia elfoglalhassa az őt megillető helyet az európai politikai színtéren."

 

vs

Kedd kora esti hír szerint drogot találtak a Brüsszelben szexbotrányba keveredett Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő hátizsákjában. Erről a hvg.hu-n megjelenő Eurológus blog számolt be a magyar sajtóban elsőként a belga ügyészségre hivatkozva.

 

.

.

.

Nem akartam erről topicot nyitni, de ez a szöveg tényleg találó és megérdemli :-)

Hozzászólások

Extasy birtoklás, gyülekezési tilalom megsértése.

> Sol omnibus lucet.

Handó Tünde hazamehet és kitörölheti az alkotmánnyal... Milyen kínos lehet, ha valaki férjéről kiderül, hogy egy buzibuliban volt. (Az esettől eltekintve. Bár semelyik orgánum nem mondta, ki hogy Szájer ratyi, de nagyon erős a presszió, hogy érezhetővé váljon.)
Ez melyik számítógép Szájer előtt? https://i.imgur.com/sHYgfAM.png

READY.
󠀠󠀠‎‏‏‎▓

Tudták hát, már a megalakulás után is.

 

Nálunk a tömbházban 2 buzi volt.

- az egyik mindig udvarias, csöndes, de mindig más pasit vitt haza 

- a másik vég nélkül kanbulizott ricsajjal és üvöltözéssel

 

Mindkettő AIDS-ben halt meg, de az első nem sok vizet zavart. Szájer sem volt terhére a jónépnek.

Handó Tünde maximálisan kiáll egyébként a férje mellett. Gondolom régóta tudta, de jó volt az EP parlamenti állás, mert jött haza a zseton és a férjet sem látta. Kicsit olyan, mint 100 évvel ezelőtt, amikor az idősebb nők már örültek, ha a férjük a kupiban múlatja az időt, legalább őket békén hagyják.

Nem házasságról van szó, hanem valamiféle szimbiózisról. Nincs nagy szerelem, nincs semmi, gondolom békés együtt nem élés lehetett.

 

Michelle Obama esete más. Amint kiderült, hogy Barack Obama a fiúkat szereti, beadta a válópert. A két nő reakciója teljesen más.

Hivatalosan még nem coming outolt, de segítek neked keresni.

 

https://duckduckgo.com/?q=obama+gay&t=h_&pn=1&ia=web

 

Igen, ez olyan összeesküvés elmélet, mint mikor 2015-ben Ungár Klára Szájert melegnek nevezte. Felét se hidd el.

Csak aztán meg ne lepődj, ha Obamát is meglátod az ereszcsatornán menekülni.

Igen, ez olyan összeesküvés elmélet, mint mikor 2015-ben Ungár Klára Szájert melegnek nevezte

Eléggé tájékozatlan vagy...

Ungár Klára a "hőskorban" több mint öt éven át tagja volt a FIDESZ-nek, az ottani tevékenysége során kvázi napi kapcsolatban volt Szájerrel, így pontosan tudta régóta, hogy mi a helyzet (ahogy a többi bennfentes is pontosan tudta). Az sem véletlen, hogy pont 2015-ben "szakadt ki" belőle, amit mondott, kicsit jobban utána kellene nézned ezeknek, mielőtt marhaságokat írsz.

Dehogy érted. Azt tudjuk, hogy ki mondta '95-ben, hogy Szájer meleg. Azt is tudjuk, miért biztos, hogy amit mondott, az igaz. Az általad felhozott hülyeség esetében ki vagy mi jelenti a bizonyosságot? Egy válóper elindítása nem nagyon maradna titokban, és ott is keresnének forrásokat arra, hogy miért kezdeményezte azt valamelyik fél (aki az állításod szerint a feleség). A mellébeszélésen kívül erre mit tudsz mondani?

Milyen bizonyosságot akarsz? Ha önként nem mondja el, vagy nincs felvétel, vagy hatóság által nem bukik le, nincs bizonyosság.

Hiába látta X,Y,Z az még édeskevés.

A valóság és a lebukás közt nincs összefüggés. Attól még lehet valaki meleg, hogy nem bukik le. Szájer is 25 évig titkolta.

Az a meme nem arrol szolt, hogy Michael Obamanak kukija van, es nem first lady, hanem first ladyboy volt? Vagy valami ilyesmi. Mondjuk amennyire noies, az a valtozat meg hihetobb is, ha a lanyuktol eltekintek.

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

a buzibár meg a drog európai érték. nem értem. egyedüli probléma a gyülekezési tilalom megsértése...

mondjuk lemondásra képtelenek a baloldalon, mikor ugy be vannak szivva hogy saját magukat nem ismerik fel a videón... de az mehet...

ha neki megérte olyan helyre menni, és szétbaszni az egizisztenciáját, hát lelke rajta, de akkor ne legyen kettős mérce...

Aki másnak vermet ás, az stack pointer.

Valóban ne legyen kettős mérce. Nekem teljesen mindegy, melyik párt melyik politikusa csinál hülyét magából, a nagy baj az, hogy sokan vannak. Az meg még nagyobb probléma, mikor valaki ezeket a húzásokat úgy csinálja, hogy közben ő, a pártja, a kormánya pontosan az ellenkezőjéről papol folyamatosan. Ők az igazi keresztények? Ők a példaképek? Ők mentik meg a hazát (és nyilván egész Európát is) a sorosista-brüsszelista migránsoktól meg a homoszexuálisoktól? Álszentek és képmutatók.

Mindig is mondtam, gyurcsány baromságai nélkül 10-ben nem lett volna 2/3. És azóta se jöttek rá, hogy ott ahol az emberek szavazhatnak, lehet Őket bunkó hülyének nézni, de sose lehet ezt a szemükbe vágni. Mert jön a bünti. A jelenlegi ellenzék se érti és az itt posztoló hasonló beállítottságuak se, hogy ha folyamatosan ökör, bunkó, birka stb -nek nyilvánítják a jelenleg nem rájuk szavazókat, elég kicsi az esély arra, hogy magukba szállva megválltoztassák a véleményüket és a következő alkalommal rájuk szavaznak.

Amíg az emberek érzelmi alapon döntenek, és nem értelmi alapon, addig ne várjon senki normális politikát. Másik oldalon persze ennek feltétele a normális politikus is, ami itthon védett faj, olyan kevés van már csak belőle.

És ha most valaki megkérdezi, hogy mit jelent az, hogy normális politikus, talán azt mondanám, hogy pl. nem menekül ereszcsatornán.

És ha most valaki megkérdezi, hogy mit jelent az, hogy normális politikus, talán azt mondanám, hogy pl. nem menekül ereszcsatornán.

Mondjuk egy Ángyán az én szememben rendben van, én inkább ott húznám meg a vonalat. (meg úgy általánosságban: a szakmájukban elismert, nem megélhetési politikusok többnyire vállalhatók, sajnos nekünk többnyire a focista jogászok jutottak, azok meg... :( )

BlackY

"Gyakran hasznos ugyanis, ha számlálni tudjuk, hányszor futott le már egy végtelenciklus." (haroldking)

Parasztalert:

Krúbi - Orbán, Verd Ki A Ferinek

Amúgy szvsz jelenleg nincs vállalható politikusunk, tökmindegy hogy jobbos balos széles vagy közepes, színes vagy fekete fehér, akármi. Kb sorminta sortűz lenne az ideális megoldás, majd megmondani hogy na akkor most az jelentkezzen aki tényleg szeretné csinálni és ha elsőre rajtakapják akkor hasonló sorsra jut mint a többi.

Nyilván jelképesen értendő amit írtam, de egy alapos elszámoltatás tényleg ráférne már erre az aljadék rendszerre. Az összesre az összes oldalon, szín és pártállástól függetlenül.

Gyanítom mire a végére érnénk nem maradna politikusunk. Lehet nem is vesztenénk vele akkorát.

Ontopicnak meg: Álszent pancser. Hogy jut ilyen az eszébe? Ha bukó van, legalább álljon a sarkára és vállalja be, ne egy szál f.szban pókemberezzen. Na meg amit már páran említettek: Bort isznak, vízet prédikálnak. Ez egy gyönyörű példa volt, nem az első és gyaníthatóan nem is az utolsó. 

Borsod rohad, a kórházak rohadnak, orvosok kiábrándultan külföldre üldözve, oktatás zuhanóban, gazdag és szegény között egyre nő a különbség, de legalább stadion és magánhelikopterezés az van. Meg sorosozás. Szánalmas.

Sajnos sosem érnél a végére. Az lesz vezető politikus, aki képes ledarálni az ellenfeleit. A karrierista gátlástalan könyöklő szemétládák jutnak fel a csúcsig.

 

Nézd meg az amerikai politikát. Egy értelmes embert nem látsz, még hírből sem. Nem magyar specialitás, igazából a demokrácia velejárója. Ezzel kell együtt élned.

És ki hagyja garázdálkodni? Ugye börtönből elég nehéz lenne pártot szervezni. Ja megvan nem volt rá elég idő. Vagy az ügyészség hát igen Gyurcsány embere vezeti, őőő á akkor megvan a bíroság amit Gyurcsány  embere vezet ja nem azt a tisztes felség vezeti akinek a férjének "Teljes politikai közösségünk nevében köszönetet mondunk Szájer Józsefnek, akinek döntő szerepe volt abban, hogy a magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia elfoglalhassa az őt megillető pozíciót az európai politikai színtéren" Fidesz. Akkor hol a hiba. Ki is hagyja garázdálkodni?  

Szvsz ez a mostani botrány majdhogynem magánügy; az alábbit viszont nem tudom, hogyan nézhették el neki a NER-ben:

Az azonos neműek élettársi kapcsolatának elismeréséről szóló 1996-os parlamenti vitában a Fidesz vezérszónokaként támogatta a baloldali-liberális kormány egyenjogúsító tervezetét.

2001-ben Szájer József azt nyilatkozta, hogy a Fideszhez mindig is közel állt az emberi jogok védelme – mondta ezt a melegek képviseletét is felvállaló Habeas Corpus szervezetnek válaszul, amikor Tarlós István akkori kerületi polgármester a Sziget Fesztivál melegsátrát bírálta.  

libsi buzi azzal kezdi a mondanivalóját, hogy buzi, tessék így kezelni.

konzervatív buzi meg mesél sokmindent magárol, és elmondja hogy ja, amugy buzi.

ott tartunk mán hogy fidesze már buzi sem lehet. :D nem mintha támogatnám... :D

Aki másnak vermet ás, az stack pointer.

ott tartunk mán hogy fidesze már buzi sem lehet

Nem, ezt te hiszed. Egy normálisan gondolkodó ember elfogadja, hogy vannak homoszexuálisok. Engem ez a téma egyáltalán nem foglalkoztatna, de nem lehet elmenni mellette, mert valaki folyton előhozza, és nem véletlenül, mert rendkívüli módon alkalmas az emberek megosztására és így a figyelem elterelésére a lényeges dolgokról. Egy FIDESZ-es is lehet buzi, pont Szájer vagy akár Unger Klára a jó példa rá, hogy a párttársait se zavarta, Ungár Klárának sem azért volt mehetnékje a pártból, mert nem tűrték, hogy ő leszbikus, hanem mert egyrészt Antall Józsefet zavarta Ungár SZDSZ-es szeretője, amiről Antall szólt is Orbánnak, másrészt Urbán elkezdte megvakargatni a székházeladás ügyét, és ez már nem tetszett a "vezérkarnak".

A többség a FIDESZ-ben is úgy van vele, hogy magától nem foglalkozna ezzel, de ez a "parancs", erre vevő a választópolgárok jó része, így te is, akkor ezt kell nyomni, elvégre "keresztények vagyunk, vagy mi"...

szerintem:

Magánügy (általánosságban)

  • orgián való részvétel
  • buzibár látogatása

 

Nem magánügy (általánosságban):

  • hazudni a lemondásának okáról
  • gyülekezési tilalom megszegése
  • kábítószer birtoklás (ha az adott ország törvényeivel ellenkezik)

 

Nem magánügy (egy bigott keresztény és a kábszereket elítélő párt képviselőjeként ):

  • orgián való részvétel
  • kábítószer birtoklás
  • buzibár látogatás

szerintem nem kereszténykonzervatív értékrendet valló ember ne kérjen számon kereszténykonzervatív értékrendet, azt az értékrendent amit nem követ.

a kereszténykonzervatív értékrendet valló ember legalább valamihez probál tartani. nem egy moslékokádás koalician bízva probál jövőt épiteni.

Aki másnak vermet ás, az stack pointer.

Az erkölcs nem a keresztények és a konzervatívok kiváltsága, ahogy a tisztesség és a becsület sem. Hol élsz? Azt hiszed, hogy kiteszel magadra egy táblát, hogy keresztény és konzervatív vagy, akkor azzal együtt fog járni a becsület és a tisztesség is? Számtalan példa bizonyítja, hogy nem így van. Leginkább azokról szokott kiderülni, hogy vaj van a fejükön, akik a leghangosabban kiáltják ki magukat a becsület mintaképének. Szerinted mennyi moslék és okádék borult már ki a magát a legeslegnagyobb kereszténynek kikiáltó kormányunk háza tájáról? Ha időben elkezdted volna húzni a strigulákat, nagyon szép mennyiségnél járnál. Ezek mind szerepet játszanak, azt nézik, merre kell fordítani a vitorlákat, hogy minél hamarabb jussanak előre, a "Nép" sorsa a legkevésbé sem érdekli őket, pusztán csak a hatalom. A szomorú az, hogy nem látszik se közelben, se távolban olyan társaság, akik ennél lényegesen jobbat képviselve eséllyel léphetnének fel alternatívaként. Nekem hiába jössz Gyurcsánnyal vagy akármelyik másik szélhámossal, azok tevékenysége semmilyen módon nem menti "ezeket".

> szerintem nem kereszténykonzervatív értékrendet valló ember ne kérjen számon kereszténykonzervatív értékrendet, azt az értékrendent amit nem követ.

De mivel nincs kettősmérce, fenti gondolatmeneted alapján ezért ez mindenféle egyéb értékrenddel is elmondható, tehát például aki nem liberális értékrendet vall, az ezek szerint ne kérje számon (gyengébbek kedvéért: ne kritizálja) azokat akik viszont igen.

Maradjunk annyiban, hogy szerintem a követendő valósághoz az áll közelebb, amit szemléletesen valaki így fogamazott: "attól még, hogy nem tojok tojást, még meg tudom állapítani, ha egy tojás záp."

"szerintem nem kereszténykonzervatív értékrendet valló ember ne kérjen számon kereszténykonzervatív értékrendet, azt az értékrendent amit nem követ."

Van egyáltalán két ember, aki pont ugyanazt az értékrendet követi és vallja? :)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

A mentelmi joghoz legalább egy személyazonosító igazolvány nem árt :) És egyébként mentelmi jog nem "Get out of jail free" kártya, tettenérésnél (pl. amikor a kijárási korlátozás alatt meztelenül az ereszcsatornán droggal a táskádban találnak meg és még a személyiazonosságodat se tudod igazolni...) nem játszik.

BlackY

"Gyakran hasznos ugyanis, ha számlálni tudjuk, hányszor futott le már egy végtelenciklus." (haroldking)

1. A "meztelenül"-t én nem olvastam a HVG-cikkben. Te hol olvastad ?

2. Szerintem egy nagy ökör volt. Ilyet egy felelősen gondolkodó ember, ebben a pozícióban, nem tehet meg. Szájer ezek szerint nem tartozik ebbe a kategóriába. Egy EP képviselőtől azért az ember többet várna.

Hogy miért gondolta, hogy ezt megteheti, jó kérdés. Volt régen egy mondás. Ha jó Isten valakit el akar veszejteni, elveszi az eszét. Már csak az a kérdés miért akarta elveszejteni.

Annyira nem ismerem, hogy erre tudjak válaszolni.

József Szájer said in a statement that he was “present” at the “private party” — at which, according to the Belgian press, police found 25 naked men, including an MEP and a number of diplomats. (https://www.politico.eu/article/police-arrests-20-people-including-eu-o…, kiemelés tőlem)

BlackY

"Gyakran hasznos ugyanis, ha számlálni tudjuk, hányszor futott le már egy végtelenciklus." (haroldking)

Újabb forrás erősítette meg: https://444.hu/2020/12/02/megszolalt-a-ferfi-aki-a-szexbulit-szervezte-… (<- egyébként érdemes elolvasni, minden szava arany :D)

BlackY

"Gyakran hasznos ugyanis, ha számlálni tudjuk, hányszor futott le már egy végtelenciklus." (haroldking)

arra gondoltam, hogy bent oké meztelenek voltak. De Szájer a csatornán lemászva, (gondolom Belgiumban is tél van, mínuszok röpködnek) már a földön már csak nem meztelen volt?

Szóval a

a meztelenül az ereszcsatornán droggal a táskádban

dolgot azért nehezen hiszem. De persze lehet.

nem vagyok sem jogász, sem diplomata, de el tudom képzelni, ha valaki azt mondja a rendőröknek, hogy mentelmi jogom van, és két utcával odébb lakok, ott a papir róla, akkor képesek hazakísérni - hacsak nem szándékosan azért indultak el, hogy bevarjják az illetőt...

hacsak nem szándékosan azért indultak el, hogy bevarjják az illetőt...

Szerintem ennél sokkal kézenfekvőbb lenne az a magyarázat, hogy ha kimegy a rendőrség összeszedni 20+ bekábszizott bulizót, akkor nem az az eljárásrend, hogy egyenként mindenkit hazakísérnek igazoltatni.

Kit tudja, ha többen igazolják a személyazonosságod, lehet hogy rögtön bevisznek... Bizonyos esetekben Magyarországon is elfogadják ezt, ha nincs nálad okmány, bár drogbulikon valószinűleg szigorúbbak.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

kábítószer birtoklás (ha az adott ország törvényeivel ellenkezik)

FYI, de nem csak akkor:

3. § (1) A magyar büntető törvényt kell alkalmazni
...
c) a magyar állampolgár által külföldön elkövetett olyan cselekményre, amely a magyar törvény szerint bűncselekmény.

És akkor:

XVII. FEJEZET

AZ EGÉSZSÉGET VESZÉLYEZTETŐ BŰNCSELEKMÉNYEK

178. § (1) Aki kábítószert termeszt, előállít, megszerez, tart, az ország területére behoz, onnan kivisz, vagy azon átszállít, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2012. évi C. törvény a Büntető Törvénykönyvről, aláhúzásos kiemelések tőlem)

(de egyébként egyetértek, hogy mindenki otthon a négy fal között ott ahol neki jól esik úgy homokozózik, ahogy akar és azzal aki ehhez hozzájárul; de a kijárási tilalom és a drog problémás, ahogy a kísérlet az eltussolásra a "lelki terhek" kifogással)

BlackY

 

"Gyakran hasznos ugyanis, ha számlálni tudjuk, hányszor futott le már egy végtelenciklus." (haroldking)

"egyébként egyetértek, hogy mindenki otthon a négy fal között ott ahol neki jól esik úgy homokozózik, ahogy akar "

Tehát  azt akarod mondani, hogy aki a 4 fal helyett a belvárosi Andrássy úton fényes nappal homokozik, az bűncselekményt, konkrétan garázdaságot valósít meg? Mivel kihívóan közösségellenes magatartást valósít meg, ami alkalmas arra hogy másokban megbotránkotást keltsen.

Szerintem a "Hatósági eljárás megzavarása"-ra gondolsz, de ahhoz "kihívóan közösségellenes vagy erőszakos magatartást" kell tanúsítani a hatósági eljárás közben, ami itt kevéssé védhető.

BlackY

"Gyakran hasznos ugyanis, ha számlálni tudjuk, hányszor futott le már egy végtelenciklus." (haroldking)

kiegészíteném még valamivel a "kábítószer birtoklás (ha az adott ország törvényeivel ellenkezik)" pontot:
Ha az adott ÉS honos (értsd: Magyarország) törvényeivel ellenkezik.
Tudomásom szerint (anno ez az útlevélben is le volt írva) mind a magyar mind a látogatott ország törvényeit be kell tartani, azaz
ha Hollandiában szívod a füvet az akkor is jogsértés a hazai törvények szerint - amennyiben ezt nem mutogatja valaki, nyilván nem lesz
semmi következménye. Amennyiben D.Tompikát fotózná valaki egy ordasnagy rakétával egy coffeeshop-ban annak azért lenne következménye
(ha nem Polt lenne a fűügyész :-)

Lehet, hogy túl sok összeesküvés-elméletet olvastam mostanában de felmerült bennem, hogy vajon véletlen-e, hogy most kapták rajta Szájert ezeken a dolgokon, mikor megy a vita a jogállamisági dologról és az EU költségvetésről? (mert gondolom, Szájer nem először volt a helyszínen)

Az ügyészség később kiadott közleményében viszont azt szerepel, hogy a drogot Szájer hátizsákjában találták. A kérdés, hogy ha a rendőrök a gyülekezési szabályok megsértése miatt igazoltatták Szájert, akkor miért kutatták át a hátizsákját.

[...]

Ez persze egyelőre egyszerű spekuláció, de a konteót erősíti, hogy lenne alapja: az uniós költségvetési vétót belengető Orbán-kormány, vagyis a “kereszténységet” és “az európai értékek védelmét” hangoztató Fidesz ideológiai hiteltelenítése egy ellenérdekelt tagállam titkosszolgálatának akár most az érdekében is állhat. De ugyanígy lehet mindez a véletlenek összjátéka, ebben az esetben pedig Szájer csak rosszkor volt rossz helyen, az őt lebuktató ismeretlen járókelő pedig jókor jó helyen. Ám ebben az esetben is felmerül a kérdés, hogy a bulin résztvevő többi diplomata kilétét miért nem tudta felderíteni a nyilvánvalóan rendőrségi, de legalábbis hatósági forrásokból dolgozó belga sajtó?

https://hvg.hu/itthon/20201201_Eddig_csak_Szajer_kerult_celkeresztbe_a_…

hát, öööö, igen, ha ez így volt, ez megmagyarázhat dolgokat :-)

mindenesetre, ha a hátizsák nála volt, akkor miért nem húzott fel egy gatyát? Illetve ha nem volt a hátizsákban irata, akkor minek volt hátizsákja? azt hiszem, ezt nem fogom megfejteni


2020-11-29(!!!) 22:06:45 <snq-> https://kuruc.info/galeriaN/2012/szajerjozsef201129_01.jpg  < nekunk nacipartbol is ilyen jutott     
2020-11-29(!!!) 22:12:21 <anon> remelem eltakaritja a Tabornok Ur, mielott elokerulnek a sajtospizzas videoi

'22-re egy problémával kevesebb
 

Most csukjátok be a szemeteket, dőljetek hátra, és képzeljétek el, mi lenne a magyar kormánymédiában, ha egy ellenzéki képviselőt kapnak el a rendőrök az ereszcsatornán menekülve, ahogy egy drogos orgiáról próbál meglógni a karantén közepén.

Sikerült? 

:D :D :D 

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Gréczy is undorító, viszont ő egy elvileg zártkörű csatornán, egy társkereső elvileg privát chat ablakába,  csak 1 nőnek küldte el a videot vagy képet.

Itt viszont szabálytalan gyülekezés utáni közterületi menekülésről van szó. Amúgy a Gréczy videot másnak elküldő nő az adatvédelmi törvény és vagy GDPR jópár paragrafusát megszegte.

Gréczy a faszverős képeivel hülyét csinált magából. Ez egy tény. Azóta is rajta röhög a fél internet. Normális ember nem fényképezi le a hasát televerve és küldi el másnak. Akár privát, akár nem. Főleg azért, mert undorító (el nem tudom képzelni, hogy ez valakinek bejöjjön), másrészt visszaélhetnek vele. A példa mellékelt.

Innentől kezdve én az ilyen ostoba Gréczyre nem hogy politikai szerepet, hanem még egy éjszakai portási állást sem bíznék rá. Mert, hát ott is adatokkal kell dolgozni. Vagyis politikusként pont úgy kinyírta magát, mint ez az értelmi fogyatékos Szájer. Az más kérdés, hogy a főnöke - Gy. Ferenc - csak azért is megtartotta. Kiálltva bizonyítványát magáról is.

trey @ gépház

:D

Önmagában nem az a baj, hogy rejszol, velem is megesett már, mással is megeshet, ráadásul van, amikor e tevékenység orvosdignosztikai szempontból elrendelt. De sose éreztem késztetést arra, hogy erről videót készítsek és azt mással megosszam. Fura emberek vannak.

Megitta? Egészségére! De ne videózza le.

Stóhl Buci is megitta a hányását söröskorsóból, börtönt is megjárta drog hatása alatt elkövetett közúti baleset okozásért, mégse ásták el. Hiszek a második esélyben, én is adok itt a HUP-on. Reméljük ez jó tanulópénz volt/lesz számukra.

trey @ gépház

Az ember állítja, hogy nem volt drog alatt. Kért tesztet állítólag, nem csináltak. Az, hogy dealer volt-e, azt bizonyítani kell. Az, hogy az táskájában benne volt, önmagában nem egy feltétlen jelenti, hogy az övé. Ha mi ketten elmegyünk egy buliba és megkérsz, hogy betenném-e a cuccod a táskámba, mert te nem hoztál, betenném. Ha drog lenne a holmid közt, az nem jelenti azt, hogy közöm volt hozzá.

Nem követem az eseményeket szorosan. Már kiderült ennél több?

trey @ gépház

Azért erről kérd ki egy jogász véleményét is, mielőtt bárkinek kedvességből zsebrevágod a cuccát, nehogy a böriben ereszátmérőjűvé szájereljenek... ;)

BlackY

"Gyakran hasznos ugyanis, ha számlálni tudjuk, hányszor futott le már egy végtelenciklus." (haroldking)

Nem, de fentebb copy-pasteltem a BTK vonatkozó részét, amit betű szerint szokott venni a yard/ügyészség/bíróság (pl. ha továbbadod a spanglit, aszerint - és gyakran a bírósági ítéletek szerint - már terjesztő is vagy; erről pl. a TASZ is több ízben beszámolt, pl. itt: https://ataszjelenti.blog.hu/2015/01/14/azt_hitted_nem_lehet_egy_spangl…)

BlackY

"Gyakran hasznos ugyanis, ha számlálni tudjuk, hányszor futott le már egy végtelenciklus." (haroldking)

178. § (1) Aki kábítószert [...] megszerez, tart, [...], bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. [...]
(5) Ha a bűncselekményt csekély mennyiségű kábítószerre követik el, a büntetés
a) az (1) bekezdésben meghatározott esetben vétség miatt két évig [...]
terjedő szabadságvesztés.

Ebben a bekezdésben nincs olyan mentesítő körülmény, hogy "nem tudott róla".

szerk: És egy táskányi eki az nem is "csekély" mennyiségű. :)

Értem. Ez esetben max. abban bízhat, hogy a belga törvények elnézőbbek.

szerk: És egy táskányi eki az nem is "csekély" mennyiségű. :)

Ez esetben, ha ez így van, akkor az inkább a "dealer volt a buliban" vonalat erősíti, amit máshol már említettem. Mert ugye senki nem visz magával egy táska ekit egy buliba, ahol tiszta marad (nem fogyaszt), csak azért, hogy legyen nála. 

trey @ gépház

Ez esetben max. abban bízhat, hogy a belga törvények elnézőbbek.

Nem bízhat:

3. § (1) A magyar büntető törvényt kell alkalmazni

c) a magyar állampolgár által külföldön elkövetett olyan cselekményre, amely a magyar törvény szerint bűncselekmény.

 

az inkább a "dealer volt a buliban" vonalat erősíti

Nem tudom eldönteni, hogy melyik a jobb rosszabb: ha a homofób, már-már szélsőségesen keresztény-konzervatív(nak magát beállító), a drogoknak még a személyes fogyasztását is keményen szankcionáló párt legfontosabb EP-tagja egy buzibárban orgiázik (és esetleg drogozik), vagy az, ha a kormánypárt első EP-beli embere, a magyar bíróságok volt egyszemélyes uralkodójának, jelenleg alkotmánybírónak a férje drogkereskedő.

Vagy a belgák is annyira balgák, mint mi voltunk mi a baltás gyilkosunkkal, és átadják a magyar ügyészségnek, mert ki gondolta volna, hogy nem fogják elítélni...

BlackY

"Gyakran hasznos ugyanis, ha számlálni tudjuk, hányszor futott le már egy végtelenciklus." (haroldking)

Ne haragudj, de nem életszerű. Ott van 25 buzi, egyedül Szájer hátizsákjában találnak drogot.

 

Minek vitt volna drogot olyan bulira, ahol a többi 24 nem drogozik? Ráadásul meghívásra ment ismeretlen környezetbe.

 

Szájer egy köcsög, erről régen tudtak a titkosszolgálatok, megfizettek valakit, aki beletette a zsákjába.

Ennek van leginkább realitása.

 

Ráadásul meglép az ereszcsatornán és utána mennek. Magyar rendőrök mikor fognak drogos buzik után szaladgálni a kijárási tilalom megszegése miatt?

Egy jóakaró járókelő "észrevette" és rögtön értesítette a rendőröket. Még szerencse, hogy arra sétált és érdeklődést mutatott drogos buzik letartóztatása terén...

 

A történet realitása ebben a formában nulla.

Mivel szerintem te se voltál ott (de nyugodtan javíts ki, ha rosszul gondolom), én is adok egy hasonlóan légbőlkapott magyarázatot - legalábbis bizonyos részekre.

Szomszédokat zavarja a buli zaja, híjják a csöndőröket. Majd türelmetlenül várják, hogy mi a csöcs lesz mán! Azaz pl. lógnak kint az ablakban, jobbra-balra tekintgetve. Megérkezik a kéken vijjogó ótó. Most még többen lógnak az ablakokban. Aztán az egyik bámészkodó (nem járókelő, hanem ottlakó) konstatálja, hogy egy akrobata talpig szakállban, faszban és hátizsákban épp ellenmikulást játszik. És ekkor megint szól.

 

Amúgy nem tudom tifelétek hogy van ez, de ha mi többen összegyűlünk és valaki hoz közkaját, akkor azt egy idő után elfogyasztjuk, nem pedig zsebre vágjuk. Szerintem ez a mindenféle tudatmódosítókkal is mehet ugyanígy, de lehet azokkal más a módi. Szóval miért olyan meglepő, hogy csak az ő bugyrában van jófogás? Vihette ajándéknak (kisebb rossz), de akár teríteni is (nagyobb rossz). És persze bárki becsempészhette - ez sincs kizárva. De az első kettő sem életszerűtlen.

A magyar viszonyokat ismerem.

 

Józsiék hangosan őrjöngenek, 1 rendőrautó kimegy és csönd lesz.

Ha a szervezőbuzit hallgatod, 2 rendőr megoldotta volna a problémát, nem szegült ellen senki. Bemennek a zsaruk, buzik hazamennek, miután bediktálták a nevüket.

Amelyik meglép az ereszen, azt leszarják.

Amelyik meglép az ereszen, azt leszarják.

Nézzük, jól értem-e. Bemegy a Kovács 2 és Kovács 3 r. őrm. egy szobába, ahol van N<=24 drogos van 24 ember, ebből N<=24 drogos befolyásoltság alatt áll. Valaki kimászik az ablakon egy táskával. Ezt le kéne szarni?

Ez arra volt válasz, hogy mi lesz a mentelmi jogával: a lényeg, hogy nem ő dönti el, tök mindegy, hogy lemondott e: az eset a lemondás előtt történt és akkor őt még védi a mentelmi jog, amit csak az EP oldhat fel, ő maga nem. Gondolom, fel lesz oldva.

De, ha már: maga az eset nem a drog miatt érdekes. Felőlem drogozhat és részt vehet orgiákon bárki (amíg konszenzus van nagykorúak között). Engem az sem zavarna, ha minden legális lett volna azon a bulin (drog: magánügy, koronavírus: természetes szelekció, de ezért talán én is büntetnék járvány alatt, a többi kontakt személy miatt, akikkel naponta összefutnak).

Az egész sztori azért röhej és szánalmas, mert ugyanez az ember írta az alkotmányt, ez a banda kommunikál egyértelműen a melegek ellen és ugyanez a banda teszi tönkre kamaszok életet egy szál füves cigiért. Emberünk egy hipokrita f@sz. A drog birtoklásáért lesz/lehet ellene eljárás, felőlem egyébként elengedhetik, mert igazából bűncselekményt nem követett el. A tükörrel meg úgy tűnik legalább 5-6 éve úgyis hadilábon áll. Még lehet, meg is könnyebbült.

Azt mondanák:

"XY képviselő egyesek szerint nem túl helyesen viselkedett. Tettét azzal magyarázta, hogy ő is ember, megbotolhat. A megkérdezett szakértő szerint, ez bárkivel előfordulhat, nem is érdemes túl sokat rágódni rajta.
Más: Négyes kenguruikreket ellett egy zebra Mohamedániában, az eset felháborította a..."

Ja... :-D

READY.
󠀠󠀠‎‏‏‎▓

Az vesse rá az első követ akivel még nem történt ilyen. ;)

Ha valaki ezt megfilmestené, a Filmalap adna rá pénzt? Mégis csak egy igazi keresztény-konzervatív képviselő egy izgalmas napja...

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Szerkesztve: 2020. 12. 01., k – 21:41

Amúgy viccet félretéve, szerintem ezután 3-4 százalékpontot fog nőni a Fidesz népszerűsége. Mert mit tudnak csinálni, amitől csökkenne?

Szerkesztve: 2020. 12. 01., k – 21:58

Mindeközben az M1-en..... Lapítás. Biztosan még nem érkezett meg a főni direktívája.

Emberek milliói, emberek 100 milliárdjai nem érdemlik meg, hogy a megválasztott EP képviselőjük drogos buzulásáról  kábszeres hatizsákjáról tudjanak. 

READY.
󠀠󠀠‎‏‏‎▓

A havi 1,7 millió forintot kereső Németh Balázs híradásába magából az ügyből annyi ment át, amennyi Szájer közleményében is szerepel, azaz hogy a képviselő „jelen volt” egy „házibuliban”, amivel megsértette a Brüsszelben hatályos gyülekezési szabályokat, ezért lemondott, elnézést kér és megköveti családtagjait valamit párttársait.

https://444.hu/2020/12/01/a-kozteve-hiradoja-is-beszamolt-a-szajer-ugyr…

Fotó az igazi a tablettáról? Én láttam egy fotót kb 100-200db rózsaszín bogyóról ami az aberált tulajdonaként volt feltüntetve.
Itthon ha valakinél ennyit találnak az minimum 8 év.

sudo mount -o ro /hup.hu

"Ezeken lovagol maga? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?"

"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."

A házi média egyébként jótékonyan hallgat a buli, khm, jellegéről.

Úgy tűnik Ferenc pápa szerint a fidesz és Szájer is álkeresztény:

 

Természetesen a pápa sem gondolja azt, hogy minden országnak szélesre kéne tárnia a kapuját, és válogatás nélkül mindenkit beengednie, és fontos, hogy a kormányok körültekintően mérjék fel a befogadó- és integrálóképességüket. De a teljes bezárkózás, és főleg a gyűlölet szítása azokkal szemben, akiknek menekülniük kellett otthonukból, az egész biztosan nem fér össze az egyház tanításaival. 

[...]

„A populizmus a nép nevében megtagadja a tényleges közreműködést azoktól, akik a néphez tartoznak, megengedve közben egy adott csoportnak, hogy kinevezze magát a közösségi eszme valódi tolmácsolójának. Egy párt vagy egy demagóg politikus által manipulált nép megszűnik nép lenni, és fásult tömeggé válik. A diktatúrák mindig így kezdődnek: elvetik a félelem magját a nép szívében, aztán felajánlják, hogy megvédik őket félelmük tárgyától, és cserébe megtagadják tőlük a hatalmat, amely meghatározza a jövőjüket. A nemzeti populizmus egyik fantazmagóriája a keresztény többségű országokban, hogy megvédi a »keresztény civilizációt« a vélt ellenségektől, legyen az az iszlám, a zsidók, az Európai Unió vagy az ENSZ. Gyakran olyan emberekre tesznek nagy hatást ezzel, akik már nem is vallásosak, de nemzetük örökségét egyfajta identitásnak tekintik. Identitásvesztésük és félelmeik azzal egyidejűleg erősödtek, ahogy a templomlátogatásaik száma csökkent” – írja a pápa könyvében, és az általa felvázolt helyzetet gyakorlatilag lehetetlen nem ráolvasni a mai magyar viszonyokra. 

https://444.hu/2020/12/02/ferenc-papa-a-migracio-csak-azoknak-a-fejeben…

 

Egész szimpatikus dolgokat ír, még a végén megveszem a könyvét...

Propaganda holnaptól: Szájer libernyák politikus volt mindig is, _sosem_ volt a párt tagja, Brüsszelben pedig a soros-hálózathoz csatlakozott.

Szekta hívők: Igen, kedves vezír úr, így már összeállt a kép, mindent értek. Áldja meg az ég a vezír urat, a migráncsok ne jöjjenek és lépjünk ki a soros-hálózat vezette EU-ból.

Gyurcsány Ferenc a Szájer-botrányról: Na srácok? Ki lesz a következő?

Na srácok? Ki lesz a következő? Ki mer közületek ma újra buzizni, és hova fogjátok még felírni, hogy az anya nő, az apa férfi?

Hát barátom biztos nem a feleséged lesz. :D:D

Aki másnak vermet ás, az stack pointer.

 

Szájer József botránya nem bulvárhír és nem magánügy. A Fidesz-alapító EP-képviselő, az „Isten, áldd meg a magyart!” sorral indító új alaptörvény egyik szerzője, saját pártja vasárnapi közleménye szerint „a magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia” európai harcosa egy bűncselekmény és morális megsemmisülés közepén nem tud magánember lenni.

https://www.valaszonline.hu/2020/12/02/szajer-brusszel-velemeny/

Szerkesztve: 2020. 12. 03., cs – 08:14

A szexuális deviánsokban, aberráltakban ezért nem lehet megbízni. Azt a fals logikát, amit itt egyesek előadtak, hogy a Fidesz így, a Fidesz úgy, a kormány így, a kormány úgy ezek után ne beszéljen, nincs erkölcsi alapja. De van. Szájer már nem a Fidesz tagja. Ahogy látjuk, sem őt, sem Borkait nem tűrte tovább a soraiban.

Az a fals logika pedig, hogy most aztán a Fidesz ne papoljon buzikról, meg drogosokról... Kb. mintha egy rendőrről kiderülne, hogy korrupt, gyilkos, tolvaj stb. és miután kibaszták, a birkák nekiállnának papolni arról, hogy a rendőrség ezután ne üldözzön korrupt, gyilkos, tolvaj stb. embereket, igazából nincs is rá szükség :D Ja, hogy ez nem fikció, hanem az USA-ban már valóság :D :D

Csak figyelmeztetni szeretnék: aki szerint az a fals logika áll, hogy egy pártra rossz fényt vet, ha egy társuk buzipartyban vesz részt, akkor ez rossz fényt vet a buzi közösségre is. A különbség, hogy míg az előbbi entitás (párt) elhatárolódott tőle, addig ugyanezt a buzi közösségtől még nem láttam.

trey @ gépház

Szájerrel sem a szexuális orientációja a baj, hanem hogy egy képmutató hazug fasz, aki a rendőrség drogokkal a táskájában menekülve kapott el. Ilyenből jóval kevesebb van az EP-ben,

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Csak figyelmeztetni szeretnék: aki szerint az a fals logika áll, hogy egy pártra rossz fényt vet, ha egy társuk buzipartyban vesz részt, akkor ez rossz fényt vet a buzi közösségre is. A különbség, hogy míg az előbbi entitás (párt) elhatárolódott tőle, addig ugyanezt a buzi közösségtől még nem láttam.

A buziparty (amikor éppen nincs COVID miatti kijárási és gyülekezési tilalom - speciel a belgáknál 1 (!) darab ember mehet át hozzád látogatóba, és mindig csak az az egy) rendben van.

Az is rendben van, hogy egy megalomán balfasz úgy látja, erre vevő a nép, ezért grundol magának egy homofób pártot.

Az nincs rendben, hogy a párt egyik alapító tagja, szemen köpi saját magát azzal, hogy nem szólal fel a saját szokásaival szembemenő, a pártban meghonosított eszmerendszerrel, és hogy a párt - miközben nyilvánvalóan tudják, tekintve, hogy még amikor büdös libsi volt a Fidesz, Szájer volt a melegjogi harcosuk.... - az "elveit" ismét bizonyítottan csak a kiselőadásaik szintjén követik.

Egyébként pedig nem határolódott el tőlük senki, és nem is a Fidesz tette ki őket, ők léptek ki.

BlackY

"Gyakran hasznos ugyanis, ha számlálni tudjuk, hányszor futott le már egy végtelenciklus." (haroldking)

A Fidesz nem homofób, hanem állítólag populista. Persze most azt kell harsogni, hogy homofób, mert többet hoz a konyhára, mint a populistázás. Fel kéne venni Habonyt. Ő azt mondaná, egyszerre tessenek homofóbozni és populistázni, még akkor is, ha a populista párt homofóbozásával a választókat tetszenek homofóbozni.

:)

"nincs erkölcsi alapja. De van. Szájer már nem a Fidesz tagja. Ahogy látjuk, sem őt, sem Borkait nem tűrte tovább a soraiban."

Borkai, Szajer, Kaleta, (Szathury).

Kaletarol es Szathuryrol valszeg nem tudtak. Viszont Szajer es Borkai regota kozismert volt dolgairol. Megsem basztak ki oket, csak akkor mondattak le oket, mikor mar volt videobizonyitek. Tehat ez alapjan megturik es eltetik a buzikat is. Ezzel semmi gond nincs amugy. De, akkor miert buzisag ellen kampanyolnak? Csak koltoi kerdes volt.

Ugyan ugy van meg soraikban buzernyak es drogos. Ilyen az elet. Sok emberbol minimalis szazalek abbertalt. Furcsa inkabb az, hogy beallsz vedeni a vedhetetlent. Mintha meg kellene vedeni oket valamiert. Nagyon szaros mar a szad szele.

Amugy meg egy allatbaszo kellene es akkor teljes lenne a sor. drogos, buzi, pedofil utan. Meg ilyenkor hol van a Duro Dora? Nem kellene elkezdeni ledaralni ezeket?

A FIDESZ-nek azért nincs gyakorlatilag már semmihez erkölcsi alapja, mert szép lassan kiderült már egy rakás disznóságuk, és még jön majd a felszínre ez-az, ebben biztos lehetsz. Nyilvánvaló, hogy jó részük nem homofób, de azért mégis eljátsszák, hogy azok, emiatt képmutatók és álszentek. Ezt kell képviselni a választók nagy részének a kegyeiért, ezért ezt képviselik. Ennyi. "Ezer éve" tudott dolog, hogy Szájer ilyen szexuális beállítottságú, tehát emiatt már régen megválhattak volna tőle, ha szerintük ez nem fér bele.

Orbán nyilatkozata is furcsa, mert azt nem említette, hogy szerinte melyik Szájernek az a cselekedete a sok közül, ami nem fér bele, legalább kettő olyannal vádolják, amiért büntethető (járványügyi szabályok megsértése; drogbirtoklás).

A politikusokat nem lehet kérdezni, mert a rendőrök elkerítették azt a területet, ahol nyilatkozatra lehetne őket bírni. Semjén nem érti, miért kellene ezzel az üggyel kapcsolatban megszólalnia, úgy tesz, mintha nem tudná, hogy az előző napokon Szájernek mondott köszönete, amikben a kereszténység és a konzervativizmus képviselete fő hangsúlyt kaptak, némi ellentmondásban van Szájer cselekedeteivel.

Jöhetsz megint a félhülye Gréczy botrányával, szabad a hatalomőrült Gyurcsányt is emlegetned minden második hozzászólásodban, mert te csak nem fogod magadtól ezekre megkérdezni, hogy "Valamit a témához?"... de... azt azért nem árt tudnod, hogy ami miatt most a fél világ rajtunk, magyarokon röhög, az Szájer és a FIDESZ, rajtuk keresztül a kormány sara.

Nyilvánvaló, hogy jó részük nem homofób, de azért mégis eljátsszák, hogy azok, emiatt képmutatók és álszentek.

Fogalomzavar van az oldalatokon. Én sem tartom magam homofóbnak, mert tőlem minden buzi azt tesz amit szeretne, ha engem nem bántanak, én sem bántom őket, sőt, azzal sincs bajom, hogy a baráti társaságomban egy hölgy 40 éves kora körül rájött, hogy ő a nőket szereti. De ettől még szerintem az apa férfi, az anya nő. 

 "Ezer éve" tudott dolog, hogy Szájer ilyen szexuális beállítottságú, tehát emiatt már régen megválhattak volna tőle, ha szerintük ez nem fér bele.

Érdekes, én nem tudtam. Te honnan? Insider infó?

trey @ gépház

Fogalomzavar van az oldalatokon.

A te világképed szerint biztosan :)

 

Én sem tartom magam homofóbnak, mert tőlem minden buzi azt tesz amit szeretne, ha engem nem bántanak, én sem bántom őket, sőt, azzal sincs bajom, hogy a baráti társaságomban egy hölgy 40 éves kora körül rájött, hogy ő a nőket szereti. De ettől még szerintem az apa férfi, az anya nő.

Tökéletesen így gondolom én is, ebben nincs vita köztünk, legfeljebb engem jobban zavar az, hogy ennyire sokat foglalkoznak a melegekkel, mint téged, ugyanis azt is gondolom, hogy akkor, ha békén hagynák őket, nem kellene nekik még mindig mindenféle alapjogokért harcolniuk, akkor sokkal nyugodtabban élhetnének ők is, mi is. Nem kellene, hogy ez téma legyen, nem tudom, hogy ez mennyire érthető, de ez lenne a helyes út. Valószínűleg mindenki úgy gondolja, hogy az apa férfi, az anya nő, tehát tökéletesen felesleges lenne ezt beleírni bármilyen alaptörvénybe (és ezen még az sem változtat, hogy az alaptörvény legnagyobb gazdája meleg, és az sem, hogy van gyereke).

 

Érdekes, én nem tudtam. Te honnan? Insider infó?

Hát... te vagy azon az oldalon, ahol tele vannak melegekkel :) Bár ez nyilván nem igaz, mert ez nem függ a világnézettől, de azért az elég nyilvánvaló, hogy a FIDESZ-ben is vannak szép számmal :)

Szelektív a memóriád, vagy már öregszel, és kihagy, esetleg letagadod még magad előtt is, hogy ez ismert dolog volt:

https://magyarnarancs.hu/belpol/megszolalt-a-veszcsengom-96987

https://444.hu/2020/12/04/ennek-a-kockazatat-harminc-eve-tudja-mindenki…

Ennek a kockázatát harminc éve tudja mindenki a Jóskával kapcsolatban

Szerkesztve: 2020. 12. 03., cs – 09:07

A buziparty (amikor éppen nincs COVID miatti kijárási és gyülekezési tilalom - speciel a belgáknál 1 (!) darab ember mehet át hozzád látogatóba, és mindig csak az az egy) rendben van.

Ez a Szájer sara. Semmi köze a párthoz. 

Az is rendben van, hogy egy megalomán balfasz úgy látja, erre vevő a nép, ezért grundol magának egy homofób pártot.

Ostobaság, ha homofób párt lenne, nem lenne benne buzi EP-képviselő. Persze, most el kellene döntened - és megértem, hogy kellemetlen - hogy tudtak-e róla, hogy buzi. 

Az nincs rendben, hogy a párt egyik alapító tagja, szemen köpi saját magát azzal, hogy nem szólal fel a saját szokásaival szembemenő, a pártban meghonosított eszmerendszerre

Szájer sara és döntése, semmi köze a párthoz.

és hogy a párt - miközben nyilvánvalóan tudják, tekintve, hogy még amikor büdös libsi volt a Fidesz, Szájer volt a melegjogi harcosuk.... - az "elveit" ismét bizonyítottan csak a kiselőadásaik szintjén követik.

Ebből is látszik, hogy sem nem homofóbok, sem nem buziipártiak. Az értékeikbe nem fér bele ez az ember ezek után. De nem azért, csak mert buzi. 

Egyébként pedig nem határolódott el tőlük senki, és nem is a Fidesz tette ki őket, ők léptek ki.

Egyértelműen nem igaz. Azzal, hogy többen - köztük Orbán - nyilatkozta, hogy a legjobb dolog, amit tehettek, hogy kiléptek, az egy elhatárolódás. Ha nem tették volna meg, kibaszták volna őket. Efelől kétséged ne legyen. Meg afelől se, hogy már a kilépésük előtt ott volt az üzenet a telefonjukon, hogy "tudod mit kell tenned, de ha nem, majd szólunk".

Egyébként, az pedig, hogy a tetteik ellenére megbocsátottak, az keresztény érték, nem? Mármint a megbocsátás.

Valami még?

trey @ gépház

ha homofób párt lenne, nem lenne benne buzi EP-képviselő

Homofób és álszent párt.

Szerk.: Valójában tényleg nem homofób, csak kommunikációját tekintve, mert politikailag ez fizetődik ki.

Szájer sara és döntése, semmi köze a párthoz.

De, ha a párt tud róla. (És biztos, hogy tudtak.)

Az értékeikbe nem fér bele ez az ember ezek után. 

Úgy látszik, mégis (hacsak nem tekintjük a polgári konzervativizmus és a kereszténydemokrácia sarokkövének a meleg gruppenpartizást):

Mi, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának tagjai a magunk és a teljes politikai közösségünk nevében köszönetet mondunk Szájer Józsefnek, akinek döntő szerepe volt abban, hogy a magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia elfoglalhassa az őt megillető helyet az európai politikai színtéren.

Mi, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának tagjai a magunk és a teljes politikai közösségünk nevében köszönetet mondunk Szájer Józsefnek, akinek döntő szerepe volt abban, hogy a magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia elfoglalhassa az őt megillető helyet az európai politikai színtéren.

Ez a közlemény azelőtt jött ki, hogy az egész ügy kipattant volna. Ezt akkor adták ki, amikor Szájer benyújtotta lemondását. November 29-én. A Szájer balhé pedig december 1-én. Az, hogy próbálod összemosni a kettőt ... minek nevezzem?

A balhé utáni releváns Fidesz/kormány álláspont:

A Magyar Nemzet megszólaltatta az ügyben Orbán Viktor miniszterelnököt, aki így értékelte Szájer kilépését:

Amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele. Harmincéves munkáját nem fogjuk elfelejteni és megtagadni, de cselekedete nem elfogadható, és nem védhető. A történtek után az egyetlen helyes döntést hozta, amikor bocsánatkérés mellett Európai Parlamenti mandátumáról lemondott, és a Fideszből kilépett. Döntését tudomásul vettük.

trey @ gépház

Utánajártunk, hogy milyen büntetést kaphat Szájer József amfetaminszármazék birtoklásáért Belgiumban, és vajon szigorúbbak-e a magyar szabályok. Noha mindkét állam törvényei vonatkoznak rá, az biztos, hogy csak egyikben büntethetik meg, és ez Belgium lesz. Ha netán börtönre ítélnék – amire kicsi az esély –, azt itthon is letölthetné.

[...]

Ha Szájer ügye eljut a bíróságig – amihez az kell, hogy be is bizonyítsák, hogy a kábítószer az övé volt, majd vádat emeljenek ellene -, az az eddig tapasztalatok szerint egy jó ügyvéddel és a büntetlen előéletére tekintettel némi hercehurca után pénzbüntetéssel zárulhat le.

https://hvg.hu/gazdasag/20201203_Szajer_es_a_nala_talalt_extasy_esete_a…

Érdekes egy érvelés. Még el is fogadnám, ha legalább a gyanúja fennállna annak, hogy senki nem tudott róla vasárnap reggel a pártvezetésben, hogy mi történt péntek éjjel. De ez elég valószínűtlen.

De valójában arról van szó, hogy csak azért nem fér bele az értékrendjükbe, mert kitudódott. Ha nem derül ki, akkor a Fidesz számára ma is büszkén vállalható értékeket képviselne Szájer.

A birka olvasóközönség meg "issza" szavaikat

Ki a birka? Az, aki többféle forrásból tájékozódik, vagy az, aki csak a propagandamédiából szerzi be az infókat? Az utóbbiak nem is tudnak Szájer botrányáról, legfeljebb annyit, hogy lemondott, mert "elfáradt". Akinek azon az oldalon van egy kis esze, a "kissé furcsa" hír után ellátogatott olyan oldalakra is, ahol nem csak azt lehet lehozni, amit engednek. Úgy gondolom, egyre többen lesznek, egyre kevésbé fognak hinni az emberek a "nemzeti" oldalnak, mert egyre több elhallgatást és disznóságot tapasztalnak. Előbb-utóbb mindenkinek elege lesz ebből. Neked még nincs? :)

Igen, van egy olyan érzésem, hogy a házigazda kisebb-nagyobb összegekért már minden olyanra hajlandó emlékezni, amit az őt meglátogató "újságírók" hallani akarnak

Így nyerjek a lottón!

https://index.hu/kulfold/2020/12/04/mit_tudunk_es_mit_nem_a_brusszeli_s…

trey @ gépház

hol van a tasz? hol vannak a buzivédők most?

Aki másnak vermet ás, az stack pointer.

Másik filmet nézel. Azért nem kell felelnie semmilyen bíróság előtt, mert meleg, azért csak "ti" szeretnétek ledaráltatni :)

Egyébként meg a TASZ már védte Orbánt, annak se lett jó vége, most egész Európa rajtunk röhög...

na várjál. tegyünk különbséget.

van a magánbuzulás, és van a kozbuzulás.

szájer magánbuzult.

ergó nem vonult fel és nem környékezte meg a betegállat a gyerekemet stb. oda logatja ahova akarja. leszaják.

vannak a közbuzeránsok, aki környékezik a gyerekeket, felvonulnak, saját aberrált jogokat követelnek satöbbi. hát ezek rohadjanak össze.

ez homofóbia?

Aki másnak vermet ás, az stack pointer.

vannak a közbuzeránsok, aki környékezik a gyerekeket

Az büntetendő, a többi nem, ezért nem pontosan tudom, miért keverted ide, talán azért, mert Szájer esetében is a két büntetendő dolog számít, nem pedig az, hogy meleg?

Miért kellene kiállnia bárkinek is Szájer mellett a büntetendő dolgai miatt?

Zavaros, amivel próbálkozol, talán mostanra már te is észrevetted...

A meleg és a pedofil 2 teljes mértékig különböző dolog. Normális helyein a világnak az első magánügy és nem büntetendő, az utóbbi viszont bűncselekmény. Biztosan van olyan pedofil, aki mellesleg a saját neméhez vonzódik. És valószínűleg olyan meleg, aki viszont a nagyon fiatalokért vonzódik. De a két dolog nagyon nem ugyanaz.

 

Kedvelt fogás ezt a két dolgot összemosni - jellemzően az a cél, hogy erkölcsi magasba hágva lehessen megmagyarázni, hogy valakinek mi a baja a melegekkel. Te is megpróbáltad. Kár, hogy csak fröcsögés lett, nem erkölcsi fölény.

Kérdésedre válaszul:

- ennyiből még nem dönthető el egyértelműen, de szerintem igen. De ami biztos: primitív.

értem én az erkölcsi dolgokat... mást se látok.

ha magánügy, ne vonulgassunk meg ne követeljnük jogokat. birom mikor a pedofiliakor a törvényre hivatkoznak. tehát azért nem basznak kisiskolásokat mert tiltja a törvény... amugy minek buntetni olyant aki csak nézegette a képeket... hagyjuk már...

szájer undorito dolgot tett, de nem kérkedett vele, lemondott, ami valljuk be a másik oldalon még nemigen sikerült, és megsértette a csoportosulási akármit. nem baj, hörögtök véres szájjal, aztán majd 2022ben ujra kétharmad lesz. és kész.

Aki másnak vermet ás, az stack pointer.

Az, hogy szerinted undorító, amit Szájer tett, az a te véleményed, és az ügy szempontjából lényegtelen. Ha 24 nővel van együtt, akkor is undorító lenne? Gondolom nem, pedig ugyanúgy telibeszarta volna azt a propagált életvitelt, amit hirdetett még az Alaptörvényen keresztül is.

lemondott, ami valljuk be a másik oldalon még nemigen sikerült

Mármint hazudott egy ordasat, hogy miért mond le, reménykedett, hogy nem derül ki, közben pártja ajnározta egy kicsit, aztán kiborult a bili, kiderült, hogy itt valójában 30 éves álszent hazudozás és némi köztörvényes problémák állnak a háttérben, és most jönnek a hívek, hogy magyarázzák a vállalhatatlant.

Értem én, hogy kényelmes lenne erre felhúzni a védekezést, de fel kéne fogni végre: az egész esetben egyetlen lényegtelen dolog van, és az Szájer nemi preferenciái.

A thaiföldi gyerekeknek is pont ezt kell elviselniük, amikor a magyar polgári konzervativizmus és kereszténység egyik jeles képviselőjével találkoznak:

Egy régi fideszes barátja és harcostársa két évtizeddel ezelőtt bevallotta Bayer Zsoltnak, hogy azért szeret Thaiföldre járni, mert ott “kisfiúk is rendelkezésre állnak”. Ezt maga Bayer mesélte el a Hír Tv csütörtök esti, Háttérkép című műsorában, amelynek elején a Szájer-ügyet elemezte fideszes szempontból vendégeivel, Bogár Lászlóval és Boros Imrével.

 https://444.hu/2020/12/04/ennek-a-kockazatat-harminc-eve-tudja-mindenki…

nem bevallotta, hanem dicsekedett vele

gondolom mostantól a bayer az igazmondás bezzegfigurája lesz a dkmentum shilleknél, de azt érdemes figyelembe venni, hogy ez az anekdóta - ha megtörtént, ha nem - azt hivatott bemutatni, hogy ha a buzerancia valahol teret nyer, akkor ott óhatatlanul jön a többi betű is

a buzerancia tolerálásával kapcsolatos tapasztalatait mutatta be: a harczostárs esetén thaiföldözésbe ment át, szájer esetén drogos chembuzi orgiákba

hogy akkor hallgatott-e róla (el tudom róla képzelni, hogy igen), vagy egyáltalán komolyan vette-e, nem tudom

Az utolsó gondolatjel után már megint jött egy ordas nagy csúsztatás.

Az, hogy valami a saját nemét (is) szereti (jobban), abból nem következik semmi több. Az sem, hogy a paciszexért rajong, vagy éppen a hullákkal volna jó viszonyba'.

Összesen annyi következik belőle, hogy "széles közmegegyezéssel" egyes emberek minden szart a nyakába akarnak varrni - lásd "óhatatlanul jön a többi betű is".

Akkor segítek megérteni:

  • Megsérteni a kijárási és gyülekezési korlátozásokat: probléma.
  • Meglépni egy rendőrségi eljárásól: probléma.
  • Tiltott kábítószert birtokolni: probléma.
  • Konzervatív-keresztény értékrendet propagálni és közben gruppenpartira járni: probléma.
  • Hirdetni a család szentségét, alaptörvénybe fogalmazni a házasság felsőbbrendűségét, közben melegpartikon csalni a feleséget: probléma.
  • Lemondani, egy pofátlan hazugsággal indokolva: probléma.
  • A lemondás okait tudva, de mégis magasztalni a párt részéről: probléma.
  • Közös megegyezéssel (gruppen)szexelni bármilyen nemű felnőtt személlyel: na, ez nem probléma.

Most már megérted, vagy tovább adod az értelmi fogyatékost?

"Konzervatív-keresztény értékrendet propagálni és közben gruppenpartira járni: probléma."

és ezt utána rávetiteni a fideszesekre, meg minden nem libernyákra probléma.

bezzeg ha mi "általánosítunk", mert a népcsoport 99%a megdolgozott azért, akkor az kirekesztő, de a libsik találnak egy-egy letévedt nem libsit vagy fehérembert, akkor meg mivan? vért hörögve obégatnak...

szánalmas...

Aki másnak vermet ás, az stack pointer.

Sem Borkai, sem Szájer botránya után nem mondott senki olyat, hogy minden FIDESZ-es ugyanilyen, tehát általánosítás ilyen értelemben nem történt. A baj ott van, hogy a "díszes társaságban" szinte mindenki tudott ezekről a dolgokról, és nem csak ezekről, visszamehetnénk a székház eladásával kapcsolatos "apróságokra" is, de elég hosszú a lista, nem akarom sorolni. Ha érted azokat a jelzőket, hogy képmutató és álszent, akkor rájöhetnél már, hogy mi a baja az átlagembernek ezzel a viselkedéssel. Irgalmatlan pénzekről van szó, nem csoda, hogy sokan megszédülnek, a nagyon sok pénz és a szinte korlátlan hatalom két olyan dolog, aminek nem könnyű nemet mondani. Gondolj bele, hogy Szájer csak végkielégítésként kap majd tisztán kb. 40 millió Ft-ot, ha igényelni fogja (automatikusan nem jár, így nem lenne meglepő, ha igényelné). Az ilyen tisztség mellé jár még mentelmi jog is. Olyan törvényeket hoznak, jó párat ráadásul a különleges jogrend bevezetése után, amik még jobban megerősítik őket a helyzetükben. Emlékezz pl. arra, hogy a megválasztásuk után nagyjából az első dolguk volt a magyar parlamentben, hogy felemelték a saját fizetésüket. Számtalan példa bizonyítja, hogy semmilyen közük nincs sem a keresztény, sem a konzervatív értékrendhez, ugyanakkor folyton erről szövegelnek. Nem akarom vissza a régieket a legkevésbé sem, de amit "ezek" művelnek, az mindenen túltesz, a korábbiak gyenge kezdők voltak hozzájuk képest. Komoly megtisztulásnak kellene jönnie a magyar politikában, és utána lehetne nyugodtan beszélgetni a fórumokon. Ami most van, az mindennek az alja (bár... azt mondják, hogy mindig van lejjebb).

Szerinted hány Fideszes dobta volna Szájert pusztán azért, mert buzi?

Alapjáraton senkinek semmi köze Szájer szexuális irányultságához. Ha rendben végzi a dolgát, akkor nincs baj.

 

Igazából a Fidesz azzal, hogy Szájer lebukott, kényszerpályára került.

 

Olyan ez, mint most a koronavírus és a háziorvos. Ha felhívod telefonon, hogy fáj a fejed, nem tehet mást, mint 14 napra kiír betegszabira.

Hiába tudja, hogy szokott fájni a fejed, nem tehet egyebet. Amíg hivatalosan nem tudja, addig van mozgástered.

 

Keresztény konzervativizmusról:

- a Gyurcsánypárt 0%-ban keresztény és konzervatív, sőt folyamatosan uszít a keresztények ellen, akár negatív előjel is lehet

- a Fidesz felmutat 20% kürüli keresztény értékrendet.

Niedermüller undorítónak tartja a fehér keresztény heteroszexuális férfiakat és csodálkozik, hogy nem szavaznak rá.

Valahol illene megérteni, hogy ha kiállsz, hogy "Lefejeztetem iszlamistákkal az összes keresztényt", akkor nem fognak a keresztények rád szavazni. Miért tennék, szado-mazo?

"A DK meg az a párt, amelyik behozná az iszlamistákat, hogy lefejezzék a helyi lakosokat. "

Ennek szerinted miért lenne értelme? 

... ha már kitalálunk dolgokat, keressünk mögötte logikát :)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Akkor mi a frászhalálért jogállamozik az EU-val karöltve.

 

Minden borsónyi államnak jogában áll megvédeni a határát és megállítani azt, akit akar.

Jogilag az EU semmit sem tud azzal tenni, ha egy független állam nem enged be migránsokat. Megteheti. A határvédelem minden állam alkotmányos joga.

 

Ezt az iphone-os menekülteknek is érdemes megérteni.

> Akkor mi a frászhalálért jogállamozik az EU-val karöltve.

Random példa1: mert a kopaszgate ügyben senkit sem vontak felelősségre.

Random példa2: mert ha egy biztonsági őr megrugdos egy földön fekvő országgyűlési képviselőt, akkor az utóbbinak kell bíróság előtt felelnie azért, mert az őrnek esetleg megfájdult közben a lábujja.

azt hallom, hogy korrupt minden, mindenki mindenhol korrpupt és fideszes. erre sorra nyerik meg a pereket. korlátozott sajtó van, erre már van két indexünk, illetve ha lazább vagyok, akkor 3, mert a régi-régi indexből lett a 444, senki nem nézi a M1-et, de ezzel van kimosva mindenki agya, szóval nem a lóláb lóg ki, hanem 4-5 ló. 

a perekről egy saját vélemény(mindkét oldalt nézzük most, illetve ha ugy tetszik egyike se....). vannak helyzetek, hogy tudod igazad van, de nincs bizonyítékod. kell a kontent, bedobják, tegyük fel "jó szándék vezérli", nem pedig a direkt fake news. aztán a másik mivel tudja hogy nincs bizonyíték, beperli és természetesen meg is nyeri. az egyik oldal ezt csinálja, a másik meg nem. ezért lehet pl lobogtatni sok pert az origo ellen. ami nem azt jelenti, hogy mindig hazudott (nem azt állítom, hogy mindig igazat mond, mielőtt szétszednek...), hanem azt, hogy van amiben nem is védekezik, elengedi. johogy megnyerik. unatkozó ellenzéki politikusaink csupán hangulatkeltés miatt pereskednek, ugy látom sok értelme nagyon nincs. mondjuk az mégsincs rendjén hogy erős legyen a kép színészkedünk meg fetrengünk a demokráciára hivatkozva. ennyit tudunk kérem szépen. médiaegyes hülyegyerek állandóan vért hörög, hogy a m1es balázs megjezszéseket tesz a hírhez, miközben az ő blogbejegyzéseiben meg minden második szó valami pikirt megjegyzés... értem én no... pereskedjetek... sok siekert... mutassál lófasz táblát, hordjál krumplit stb. látszik az eredmény. meg az ellenkezóje is. mindezek nélkül ez a szerencsétlen hülye összeszedett kétharmadot 10 éve.... mert mindenkinek tele lett a fasza...

Aki másnak vermet ás, az stack pointer.

Orbán gépezete azért dobálja a gumicsontokat, hogy az ellenzéknek legyen lehetősége felülemelkedni, és nagyszerű, bölcs viselkedést tanúsítani. De az ellenzék nem él a lehetőséggel. Tudja jól, hogy ha ugyanazt a fajta szart előadja, amit Orbán és csapata, csak várnia kell, és előbb-utóbb rákerül a sor a vályúnál. Abban talán igaza van az ellenzéknek, hogy a meglévő kvalitásával úgysem tehetne sok mindent.

:)

A bíróságokról:

- 2006-ban egymás után születtek ítéletek az október 23.-i balhé után

- 2010-től folyamatos felmentések születtek

 

Ráadásul 2010-ben Orbán amnesztiát ígért a 2006 október 23.-án elítélteknek.

Van egy demokratikus ország, egy elvileg független bíróság és egy miniszterelnök, aki általános amnesztiát ítél.

Ezzel kimondta a miniszterelnök, hogy a 2006-os perek koncepciós perek voltak Gyurcsány részéről.

 

Maga az állam vallja be, hogy politikai megrendelésre születtek ítéletek.

Bolond, aki független bíróságokról beszél Magyarországon. Sosem volt ilyen.

Olyan jó lenne, ha a tettest ítélnék el.

 

Épp most állítunk BLM szobrot a Ferencvárosban. Gondolom a deáktéri késelőről fogják mintázni, akit a rasszista magyarok börtönbe zártak.

 

Értelmes dolgot sikerült az EU-nak kikényszerítenie?

- mondjuk gyermekbarát munkahelyek, bölcsődei férőhelyek, jobb minőségű oktatás, egészségügy?

 

Nyomják a sitteseknek a milliókat, ha nincs wifi a cellában. Szánalmas.

 

A társadalom 5%-át érintő LMBTQ probléma viszi el a jogállamiság 95%-át. Szarnak az ország rendszerszintű problémáira, helyette azért küzdenek, hogy két Napóleon is lehessen diliházanként.

Én rohadtul nem értem az egészet. Ahogy a Horthy szobroral sem értettem egyet, ráadásul a turul átnevezése is helyénvaló volt.

 

Minek hergelni az indulatokat? Állítsanak szobrot Maradona-nak, vagy Puskás Öcsinek, esetleg Albert Einsteinnek.

 

A Szabadság téri szovjet emlékművet is át lehetne nevezni katonai emlékműre. Vörös csillag nélkül. Minek szítani az indulatokat?

várjál, mert régen olyan meg olyan volt, hogy külföldre nyomták a milliárdokat, és emberek kötötték fel magukat. mert nem lettek kifizetve. kolbert híd? megvan? külföldi megnyerte, leosztotta magyar alvállakozóknak, utána meg nem fizették ki. az européer volt.

olyat meg bazdmeg nem látni hogy a mészáros valamit nem fejezett be... meg nem fizetett ki. na eézrt kap milliárdokat.

félelmetesen ostobák vagytok, hogy engeditek a facebookon valo politizálás áldozatia legyetek. jakabpetikével az élen, a facebook közönségnek politizál, és azt hiszi jo. mert "porog". ez inspirál. visszasirnátok a mészárost, ha ezek jutnának hatalaomra. odalenne minden. a hatalmon megy a marakodsá. nem látod? nincs pártfegyelem, saját pártjukat nem tudják egybentartani, nem hogy egy országot. igen, a doktorminiszterelnökúr kezdetek ora egybentartja a pártját. nem gyanyus. FEGYELEM. VEZETÉS. a kibaszott nagy szabadságba meg nézzétek hova jutnak... anglia, franciaország. jozan paraszti ész bro...

Aki másnak vermet ás, az stack pointer.

https://www.hrportal.hu/hr/nem-keresnek-jol-meszaros-lorinc-cegeinek-do…

Legrosszabbul a Mészáros Lőrinc gyermekei tulajdonában álló, magasépítéssel foglalkozó Fejér-B. Á. L. Építő és Szolgáltató Zrt. munkatársai keresnek, itt bruttó 225 ezer forintot vihettek haza a fizikai dolgozók havonta, ami azt jelenti, hogy átlagosan 1452 forint volt egy munkás óradíja. Második helyen van az idén legtöbb állami közbeszerzést nyerő, Szíjj László érdekeltségébe tartozó Duna Aszfalt, átlagban 1689 forintos bruttó óránkénti bérezéssel.
 

meg a melosoktol is lopnak(tok)

 

az meg hogy nincs tartozasuk annak koszonheted hogy tularozottan, nem piaci korulmenyek kozott kapjak a lopott kozpenzt.

altalaban a legolcsobban vallaljak el a melot, aztan menetkozben meg kernek 20-50%-ot.. erdekes modon csak ezek a tolvaj genyok kapnak ilyen utolagos penzeket, akarkinek nem adnak.

 

fegyelem, vezetes..orban adolf a te fuhrered..valjek az egeszsegedre!

Szerinted tényleg az egyetlen oka a jogállam kikényszerítésének csak az lehet, hogy valaki nagyon szívesen behozná az iszlamistákat, hogy lefejezzék a helyi lakosokat, de ez eddig megakadályozta benne?

Nem teljesen értem a logikádat.

Vagy rossz threadben reagáltál.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

latod ez a baj veletek szektas marhakkal. a tenyekre csak primitiv es buta kitalaciokkal tudtok valaszolni.

egyelore aki veszelyes, terrorista iszlamistakat hozott be Mo-ra az a fidesz. lasd pharaon elvtars, orban szomszedja...

vagy az a torok, iszlamista iskola akinek orban adott engedelyt az itteni mukodesre.

https://24.hu/kulfold/2019/10/19/erdogan-budapest-iskola-maarif-alapitv…

1. trollkodok

2. élvezem a liberális hisztit.

3. jobban belegondolva elszomorít a liberális hiszti.

4. valojában az szomorít el, hogy az ellenzékben alternativát látnak.

5. ha valami fordítva történik, a másik oldaon, akkor mindig kuss van....

igazán ennyi.

Aki másnak vermet ás, az stack pointer.

A megoldandó probléma az, hogy értelmes kommunikációt kéne teremteni a "jobb" és a "bal" oldal között.

Ez Viktorunk történelmi érdeme: olyan szinten szakította ketté az országot, hogy a felek közti értelmes kommunikáció, illetve kompromisszum mára szinte lehetetlen.

Elszomorító... :(

"A megoldásra kell koncentrálni nem a problémára."

Viktor tehet róla?

 

Hogyan lehetséges, hogy a nagycsaládosok nem kérnek a baloldalból?

Hogyan lehetséges, hogy a határon túliak sem kérnek belőlük?

Hogy van az, hogy a keresztény egyházak sem szavaznak csak elvétve rájuk?

Miért nem szavaznak a nemzeti érzelműek a baloldalra?

 

Gondolkozz már el! Több buzi szavaz a Fideszre, mint keresztény az összefogásra.

Folyamatosan uszítanak a társadalom egyes rétegei ellen, utána csodálkoznak, hogy azok a rétegek nem rájuk szavaznak.

 

Ahhoz, hogy az összefogás a választáson győzzön, keresztényeknek, határontúliaknak, nemzetieknek, cigányoknak, fehéreknek, vallásosoknak, ateistáknak rájuk kellene szavazni.

 

Hiába lököd, hogy BLM szobrot minden városba, a szavazók 20%-ánál többet nem leszel képes mozgósítani vele. Csak a saját táborodnak nyomod a mantrát, megismételve az előző választási eredményeket.

 

Pont az a ti problémátok, hogy a baloldal megosztó, bizonyos rétegeket teljesen kizár a társadalmi egységből.

Márki-Zay szerint is a Fideszben van a legtöbb buzi. Hogy van ez? Ezek miért nem balosok? A buziknak sem kell ebből a baloldalból?

Ráadásul a politikai képességeik a béka ... alatt vannak.

 

A BLM elutasítása elég magas, tehát értelmesebb lett volna Martin Luther King szobrot felállítani. Nem?

Ha a melegeknek is meg akarsz felelni, építs Csajkovszkij szobrot.

 

A Fidesz addig bukta a választásokat, míg el nem magyarázták neki, hogy ahhoz, hogy nyerjenek az öreg kommunistáknak is rájuk kellene szavazni. Ezt megértette, leállt a kommunista elszámoltatás programmal és emiatt a baloldal került nehéz helyzetbe.

 

A Fidesz középpárt lett, a baloldal megmaradt rétegpártnak, ami garancia a kudarcra. Pont a megosztó politika tehet a választási eredményeikről.

hat persze mindeki szarbanra szavaz...sot mindenki is!

ezert buktatok a nagyobb varosokat 1 eve.

 

a takonyarpi fele propaganda gepezet csinalt fideszes kamuszervezeteket vagy megvasarolta a letezok vezetoit es azt hazudja hogy mindenki rajuk szavaz..nagycsaladosok, ciganyok, hatarontuliak, vallasi csoportok. de szerencsere par ciganyfalun kivul nem tudjak ellenorizni az emberek szavazatait.

 

ugyhogy csak bufogd fel te is a hazugsagot, hatha meggyozod magadat..

Az ország nagyvárosokból, községekből és falvakból áll.

 

Nem tudom emlékszel-e Horn Gyula, Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc MSZP kormányaira?

 

A Borsodi időközit illett volna az összefogásnak megnyernie. A baloldal "tündöklése" alatt Borsodban a Fidesznek esélye sem lett volna.

Van még némi zavar az erőben. Koncz Zsófia 0 tapasztalattal inkább baloldalhoz húzó területen győzött. Nem véletlen nem indított a Fidesz itt nagyágyút.

+1, már nem fejezem be azt a hozzászólást, mert véletlenül bezártam, de: valasztas.hu, vissza lehet nézni, a 2006 utáni választásokon (10, 14, 18) közel minden körzetben fidesz nyert (10-ben egy független, 14-ben egy MSZP-PM-Együtt-... jelölt vitt 1-1 helyet), ráadásul amennyire átfutottam, az országos átlag felett kapta a fidesz a szavazatokat (volt 50%-nál nagyobb támogatottságújuk is, ami fehér holló máshol). Ennyit Borsod baloldaliságáról.

BlackY

"Gyakran hasznos ugyanis, ha számlálni tudjuk, hányszor futott le már egy végtelenciklus." (haroldking)

A baloldal "tündökléséről" beszéltem, nem a bukásáról.

 

Gyurcsánnyal végetért a váltópárti rendszer és a Fidesz szétalázta őket 2/3-dal. Ha a baloldal nyerni akar a választásokon, akkor a 2006 előtti eredményeket érdemesebb lenne megnézni, ahol még eséllyel indultak a választásokon.

 

Jellemzően nem változnak a preferenciák. Még a Nagy-Magyarország idején is a nyugati területek a keresztény pártok felé húztak, míg Borsod baloldali volt.

 

Íme a 2002-es választás:

http://www.visionpolitics.hu/uploaded/adatbazis/terkepek/2002parlevk1fo…

 

Borsodot hozni kellene. A 6-os körzet szép pirosban virít.

Tudom, hogy nem kéne, de megpróbálom ...

 

Viktor tehet róla?

Igen. A háborús retorikával, és az "aki nincs velünk az ellenünk van" tétel folyamatos erősítésével.

 

Hogyan lehetséges, hogy a nagycsaládosok nem kérnek a baloldalból?

Általánosítasz. Vannak nagycsaládosok, akik nem kérnek a baloldalból, ahogy olyanok is akik igen. Ez mindenkinek joga.

 

Hogy van az, hogy a keresztény egyházak sem szavaznak csak elvétve rájuk?

Az egyházak nem szavazhatnak, mert nem választópolgárok. :) De értem mire gondolsz. Szerintem azért, mert az egyház tagjai a misén a paptól kapják a propagandát.

 

Miért nem szavaznak a nemzeti érzelműek a baloldalra?

Mert a bal oldal (talán) elvenné a szavazati jogot azoktól, akiknek a szavazata nem hat ki a saját életére. Értsd: más faszával verheti a csalánt.
[Szerk:] a nemzeti érzelműeket összemostam a kettős állampolgáros szavazással, bocsánat. A nemzeti érzelműek azért nem szavaznak a baloldalra, mert azok nem támogatják a nacionalista, nagymagyarországos, trianonos félkatonai csoportokat, amik fél-törvényes tevékenységét "nemzeti érzelműnek" nevezik bizpnyps helyeken.

 

Folyamatosan uszítanak a társadalom egyes rétegei ellen

Ez inkább a Fideszre igaz. (Buzik, libsik ... stb) A megértés, meghallgatás, mérlegelés minimális lehetősége nélkül.

 

Ahhoz, hogy az összefogás a választáson győzzön, keresztényeknek, határontúliaknak, nemzetieknek, cigányoknak, fehéreknek, vallásosoknak, ateistáknak rájuk kellene szavazni.

Hogy a kormánypárt ezeket a szavazatokat mind behúzta, az a köpönyegforgatás/szélkakas/hintapolitika ékes bizonyítéka.

 

Hiába lököd, hogy BLM szobrot minden városba

Hogy jön ide a BLM?????? Mondtam ilyet? Kérlek ezt ne...

 

Pont az a ti problémátok

Mi az hogy "ti"? Mondtam, hogy baloldali vagyok? Azt mondtam, hogy kommunikálni kéne, és nem mérlegelés nélkül kizárni az ellenvéleményt. Lásd: a családot magam is úgy képzelem el, hogy 1db férfi apa, 1db nő anya, és n db gyermek. Bár az alkotmányba nem írnám bele, mert aki mást gondol, annak ez szíve joga. Szerintem. Szóval ha egyet tudok érteni a Fidesz több döntésével, és a "baloldal" több céljával is egyszerre, akkor most én melyik "ti" vagyok?

 

a baloldal megosztó, bizonyos rétegeket teljesen kizár a társadalmi egységből.

Egyrészt nem igaz, mert pont összefogni készülnek nézetkülönbségeik ellenére. (Más kérdés, hogy ez hasznos-e, ne menjünk bele). A kizárás pedig esetleg néhány tagjukra, vagy képviselőjükre igaz, nem kell általánosítani.

 

Márki-Zay szerint is a Fideszben van a legtöbb buzi

Ez az ő magánvéleménye, amit pont leszarok.

 

Hogy van ez? Ezek miért nem balosok? A buziknak sem kell ebből a baloldalból?

Ezt nem értem... Nem világos, mire akarsz kijukadni ezekkel a kérdésekkel.

"A megoldásra kell koncentrálni nem a problémára."

> Az egyházak nem szavazhatnak, mert nem választópolgárok. :) De értem mire gondolsz. Szerintem azért, mert az egyház tagjai a misén a paptól kapják a propagandát.

 

Ferenc pápa népszerűsége akkor miért van a béka feneke alatt? A papok ellene dumálnak?

De van nem mindegy hol dolgozol. Betyársereg alapkocsmában azt hiszem nem előnyös. Vele sem lenne semmi gond ha pl esztergályos lenne vagy ügyvéd. 

Mitől lenne kényszerpályán nem volt egy néger aki a nevére vegye az alkotmányt? Nincs több jogász a Fideszben?

Fidesznek amikor beleszállt a buzikba, akkor kellet volna elgondolkodnia hogy szépen elteszi pl egy állami gazdaság élére, (igaz az alkotmány csöcs, akkor még nem tudták hogy beleszállnak a buzikba).

De legalább védték volna meg, Titkosszolgálat mond valamit?  

Ha annyira nem bír magával egy védett házban szervezzenek neki privát bulit. 

Igaz azok most a Soros hálózatot derítik fel nem a Buzi lobbit.

Szerkesztve: 2020. 12. 04., p – 08:46

Ezután egy meg nem nevezett egykorvolt barátjukról és harcostársukról beszélt, aki egy autóúton bevallotta neki, hogy meleg, majd két év múlva már azzal dicsekedett, hogy Thaiföldön kisfiúk is rendelkezésére állnak.

Bayer b+, ez már tényleg nem lehet más, mint a morális fölény :D

<3 openSUSE, Ubuntu, KDE <3

Sikerült megnézni a rendőrségi felvételeket.

 

https://vk.com/video207753182_456239963

 

Legalább 6-8 rendőrt uszítottak rá a hangoskodó buzikra. Garantáltan titkosszolgálati akció.

Este házibulit tartok 25 főre és 3 rendőrautó jön ki rendet rakni?

Próbáltál már rendőrt hívni hangoskodó társaság miatt?

 

Mi történt? 5 rendőrautó betört fegyverekkel a kezükbe? Esetleg rendőrségi helikopter és TEK is volt?

 

Mari néni betelefonált mi? Azt ugrott is brüsszeli rendőr elit alakulat.

Rendben. Titkosszolgálati akció.

Azt azért még magyarázd meg, hogy mi módon vették rá ezt a szentéletű embert, hogy

- odamenjen ebbe a buliba

- netán még ajcsit is vigyen kis hátizsákjában

- aztán noha ő hetero, de azért levetkőzzön a sok fertelmes b között

- majd amikor jött a titkosszolgálat az ajtót betörve, akkor csupasz seggel röppenjen az ereszcsatornához, majd azon lefele.

- és a végén itthon hazudjon egy jó nagyot arról, hogy miért mond le a sok éve tejjel-vajjal folyó brüsszeli kiküldetésről.

Ha pl. a bejentés alapján feltételezed, hogy van ott 10-20+ erősen bekábszizott fickó egy orgián (ami nem meglepő feltételezés, tekintve, hogy tényleg egy kábítoszeres orgiáról van szó), hány rendőrt küldenél ki?

“Any book worth banning is a book worth reading.”

"Legalább 6-8 rendőrt uszítottak rá a hangoskodó buzikra. Garantáltan titkosszolgálati akció."

Tökmindegy. Lehet, hogy egy ideje tervezgették az akciót, oszt akkor mi van? A résztvevők önszántukból szegték meg (súlyosan) a járványvédelmi szabályokat. Sőt megkockáztatom azt is hogy simán elhiszem hogy valakik odafent le akartak buktatni egy Szájer kategóriájú embert, de erre megint csak azt mondom, hogy oszt akkor mi van. Önszántából ment oda.

Az hogy a titkosszolgálat tervezte vagy nem tervezte a dolgot, megrendelte-e valaki az akciót vagy sem, szerintem csont lényegtelen a járvány meg a résztvevők döntései szempontjából.

Maximum azt döntötték el odafent valakik, hogy most buktatják le őket.

 

Egyébként a sok rendőr már csak azért is kellett, hogy ezt a nem kevés embert összefogdossák, ha szöknének.

Mármint a nagyon gyanús szervező nem hívta. Legalábbis eddig erről volt szó, nem tudok róla, hogy bárki cáfolta volna. Meg kell kérdezni Szájert, ő tudna segíteni kibogozni a szálakat.

De ez része amúgy is teljesen lényegtelen a sztorinak.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Az még nem jelenti azt, hogy nem beépített akció volt.

 

Csávó1 szervezi a bulit, Csávó2 meg meghívja Szájert. Eközben leadja a drótot, hogy ma itt fogunk bulizni.
 

Ne gondold már a titkosszolgálatokat R=1 sugarú emberek. Képesek ennél komplexebb problémák kieszelésére is.

Véletlen épp arra járt 3-4 rendőrautó és ha már ott voltak, helyre rakták a mulatozó társaságot.

 

A főszervező David meg egyszer arról hazudik, hogy nem hívta Szájert, nem ismeri, máskor arról, hogy kellett a Daddy bulira. Utána még további 9 Fideszesről is beszélt, akit ismert, mert jártak, csak Szájert nem.

 

Valahol következetesebben kellene hazudni, mert a megbízó nem fog örülni.

Mik a tények:

David Manzheley egy éve körözés alatt van Lengyelországban.

Nem 29 éves, hanem 36, csalásért elítélték 2008-ban,

 

https://hvg.hu/vilag/20201203_Szajer_Jozsef_David_Manzheley_korozes

 

Manzheley többek közt ezzel a francia személyi igazolvánnyal akarta igazolni a Blikknek, hogy nem ő a körözött személy. A születési időt ő takarta ki, a többi információt a lap. Az útlevélen szereplő név nem David Manzheley, de nem is a lengyel hatóságok által feltételezett Przemyslaw P. További furcsaság, hogy az igazolványon nem David Manzheley (és nem is a lengyel hatóságok által említett Przemyslaw P.) neve szerepel, hanem egy bizonyos Adam B. (a nevet a fotón a lap kitakarta). A férfi ezt azzal magyarázta, hogy 2017-ben változtatta David Manzheley-re a nevét „egy izraeli rokona tiszteletére". Korábban viszont küldött olyan fényképes iratot, amin a leuveni egyetem hallgatójaként már 2013-ban is Manzheley-ként szerepelt. Erre azt felelte, hogy Izraelben már korábban nevet változtatott.
 

Személyes vélemény:

A fentiek alapján feltételezheti az ember, hogy az általa elmondott történet nem biztos, hogy hiteles.

Ez nem ítélet, hanem élet tapaszalat. Eddigi élete nem az igazmondásról szólt, lehetséges, hogy nem változott meg.

Legalábbis nagy a zűrzavar körülötte.

Mik a tények:

 - Szájer József lemondott az EP-képviselői mandátumáról

 - Szájer József hazudott a lemondása okaival kapcsolatban

 - Szájer József résztvevője volt egy olyan "összejövetelnek", ahol megsértették a járványügyi szabályokat

 - Szájer József megpróbált elszökni a rendőri intézkedés elől

 - Szájer József nem tudott elszökni a rendőri intézkedés elől, igazoltatásakor derült ki, hogy nem voltak nála a személyes igazolására szolgáló iratai

 - Szájer József hátizsákjában Ecstasy tablettákat találtak

 - Szájer József kilépett a FIDESZ-ből, lemondott ilyen-olyan címeiről, kizárták innen-onnan stb.

 - Szájer József jogosult nettó 40 millió Ft végkielégítésre (ha kérvényezi, megkapja)

 - az ominózus "összejövetel" szervezője összevissza beszél

 - 2014-ben nemzetközi körözést adtak ki Manzheley ellen, ám a belga fellebbviteli bíróság 2017. június 22-én elutasította ennek végrehajtását

 

Személyes vélemény:

A "szervező" személye és magánélete irreleváns Szájer József és tetteinek megítélése szempontjából.

 

Mi várható a továbbiakban? Voltak erre vonatkozóan jóslatok, de az alábbi linken olvasható pl. nem következett be:

https://hircsarda.hu/2020/12/04/fidesz-igazan-sajnalatos-david-manzhele…

:)

 

Ha szeretnéd maga beleélni Szájer József helyzetébe, megteheted:

https://azonnali.hu/cikk/20201210_itt-a-videojatek-ahol-szajer-jozseffe…-

:)

"Véletlen épp arra járt 3-4 rendőrautó "

A helyzet az, hogy fogalmad sincs, miért jártak arra a rendőrök, így túl sok következtetést sem érdemes levonnod ebből a nulla információból.

De ha véletlenül eltervezett titkosszolgálati akció volt, az nem baj, legalább lebuktattak egy hazug faszt, viszont ha így van, akkor ez az egész a magyar titkosszolgálat orbitálisan nagy szégyene.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

A parti helyszíne egy brüsszeli belvárosi éjszakai klub emeleti helysége volt. A bár Brüsszel egyik belvárosi utcájában, a rue des Pierres-n található. Ennek első emeletén zajlott az illegális parti. A bártól pár méterre van amúgy az egyik belvárosi rendőrőrs.

https://azonnali.hu/cikk/20201201_ezert-mondhatott-le-szajer-jozsef

Az a trükk hogy ha nagyban hírdetjük az igét hogy keresztények és konzervatívak vagyunk akkor:

1. Nem megyünk el ilyen buliba, mert ugye ellenkezik az elveinkkel.

2. Ha elmegyünk és meglátjuk hogy pucér faszikkal van tele a kecó akkor nopláne eszünkbe jut hogy ez szembe megy az elveinkkel amiket vallunk.

3. Elgondolkodunk azon hogy pandémia van és ha többen vannak mint a megengedett akkor érezzük hogy nopláne rizikós a helyzet.

4. Ha ez a 10+ ember még hangos is akkor már sokadjára elgondolkodunk azon hogy ez így rohadtul rizikós.

5. Ha lebukunk akkor nem szégyenszemre egy szál f.szba pókemberezünk, hanem elfogadjuk hogy ezt bizony a fenti jelek alapján alaposan elb.sztuk mert van gerincünk.

6. Ezen felül ha még van egy kis extra is a puttonyban akkor meg nopláne lapítunk és nem az az első jó keresztény gondolatunk hogy lelépünk vele.

 

Beépített akció ide vagy oda, ha emberünk nincs ott akkor nem tudják elkapni. De ott volt, ruha nélkül, tisztában a tényekkel és egyáltalán nem gondolta meg magát, pedig lett volna rá párszor lehetősége.

 

Én ebből az a konklúziót vonom le hogy ha nem papolja a tetteinek az ellenkezőjét akkor legyintenék rá hogy na bumm, megszegte a kijárási tilalmat és bulizott egy jót és benyalta. Politikusként nem szép, de emberek vagyunk, megesik na, tévedni emberi dolog, le kell mondani és elfogadni hogy nem mutatunk jó példát és hogy ennek itt vége.

De az hogy egy olyan politikai erő szószólójaként van jelen aki a fentieket elítéli, kampányt épít rá és ezzel hülyíti a népet így felháborító, sőt megkérdőjelezi azt hogy az egész amit csinálnak az csak néphülyítés és marketing mert éppen ezt mérte a századvég hogy ez kell a népnek, ezzel lehet őket megfogni, az meg hogy a háttérben mi zajlik a képmutatás mögött az meg egy egészen más dimenzió.

Inkább azzal van bajom hogy borivás van és vízprédikálás. Ha szembe megy az elveivel akkor mit keresett eddig a párt kötelékében? Vagy jó pénzért az elveket el lehet dobni? Akkor meg hova a nagy kereszténység meg konzervség?

Igazából az b.sz fel hogy álszent banda az egész. Megy a marketing néphülyítés, mögötte meg az ipari pénzlenyúlás. De hát na, birka nemzet vagyunk, ezt érdemeljük.

Akkor miért marketingelnek vele mindent? 

A keresztényekkel a világon semmi bajom nincs, sőt a pápának volt egy olyan mondata amire még azt is mondtam hogy na ez igen:

Isten megteremtette világunkat, tudósaink megmutatják hogyan. Na ezzel a felfogással egyből tudok azonosulni ellenben a szakállas formával a felhőben aki a pokolra juttat ha nem úgy élsz ahogy le van írva.

De mégmielőtt rám lesz sütve hogy libernyák volnék, pont ugyanolyan elb.szottnak tartom hogy valaki helikopternek jegyezheti be a nemét vagy összeházasodik egy videójáték karakterrel.

A kettő között lenne az értelmes társadalom. Szerintem.

Az egyház pedig a múltbeli cselekedetei miatt mehetne a francba, ne ölj nevében szent háború, megváltócédula, minél rosszabb az életed annál jobb lesz neked a mennyek országában, illetve a tudósok élve elégetése mert rámutattak a valóságra.

A sötét középkort pont a keresztény egyháznak köszönhetjük. Nem a vallással és a hittel van gondom, az egyház ami visszavetett minket.
 

Illetve ez a kereszténység része, na és akkor mi van a konzervatívizmussal? Akkor már belefér? Oda épp úgy nem illik bele ez a viselkedés.

Szóval szerinted inkább szülessen meg úgy egy gyerek hogy a szülő tisztában van vele hogy nem akarja, nem tudja felnevelni, nem tudja biztosítani a jövőjét?

Igen, figyelmetlen volt, de meghozott egy felelősségteljes döntést.

Nézd meg afrikát, ott pl nincs abortusz, cserébe ott van rengeteg gyerek és millió számra nélkülöznek és halnak éhen. Mennyivel jobb sors ez?

 

Illetve továbbra sem válaszoltál arra a részre hogy a konzervatívizmusba hogy fér bele a melegbuli és a drog. Na meg nagyvonalúan kihagytad a keresztény egyház által halálra ítélt tudósokat akik nélkül ma még mindig a sötétben toporognánk.

A kocka el van vetve. Amikor a gyermek megfogant, onnantól joga van élni. A védekezés lehetősége eddig a pontig tart.

Pont ahogy a lengyel alkotmánybíróság döntött.

 

Túlnépesedés van, téged sem küldenek gázkamrába, hogy a Földet megóvják.

Akkor erre az a megoldás hogy rendesen tanítani kéne a gyerekeket már jóval korábban, esetleg erre lehet érdemesebb lenne több időt szánni mint mondjuk egy teljesen felesleges tantárgy teljesen felesleges tételére.

És akkor ugye ott tartunk hogy az oktatás megreformálása és azon belül pedig egy kiragadott példa.

Illetve továbbra is érdekel a véleményed a nagyvonalúan átugrott kommentrészemről.

Válaszolok: Giordano Bruno

 

A keresztény egyházak a mágia és okkultizmus minden formáját súlyos bűnnek gondolják.

A vuduzás, boszorkányság, jövendőmondás... mind kapcsolatteremtést jelent a Sátánnal, ezért súlyos ítélet alá estek akkortájt.

Egy keresztény állam ezt semennyire nem tolerálja.

 

Mózesi törvénykönyv:

„Varázsló asszonyt ne hagyj életben.” (2Móz 22,18);

 

Giordano Bruno jócskán benne volt a mágiában és okkult tevékenységek végzésében, ezért az akkori törvények szerint köztörvényesnek számított.

A kivégzése nem a heliocentrikus világképe miatt volt, hanem az okkult ügyletei miatt és a pere is 7(!) éven keresztül tartott.

 

Semmi más nem történt, csak annyi, amennyi a Mózesi törvénykönyvben is benne van.

Egy nagyon elcseszett nézet alapján bármelyik vallás beleeshetne:

Hiszen valami nem kézenfoghatóval kapcsolatot teremtesz (imával), gyilkolsz a nevében, de ezt ennyi erőből rá lehet húzni akármelyik vallásra. Miért jobb az ha valaki egy másik misztikus entitással lép kapcsolatba?

Túlképp ha megnézed rengeteg háború azon megy hogy kinek erősebb a képzeletbeli barátja. Szvsz ez régen amikor még ment a népbutítás belefért, manapság már vannak sokkal jobb és érdekesebb mesék is.

Az egész egyházat úgy ahogy van el kéne rakni a történelemkönyvekbe hogy volt ilyen is és kész. 

Továbbra is jelzem, nem a hittel van gondom, hanem az egyházzal és a máig tartó népbutításával. A fent említett pápai idézet alapján én eddig ateistának tartottam magam, viszont ennek a mondatának a fényében még akár hívőnek is mondanám magam.

Más világ volt akkor.

 

Íme egy kép Boldogkőváraljáról, várbörtön:

https://www.magyarsagunkhungarikumunk.hu/wp-content/gallery/boldogkovar…

 

Te mit választanál: életfogytost, vagy mágiahalált?

Könnyebben osztották azidőtájt a halálos ítéleteket. Egy rendes börtönbüntetést sem nagyon lehetett túlélni.

Más világ volt, de mind a mai napig él és virul a vezérelv, holott a világ legkárosabb dolga.

Ha nem adunk utat a tudománynak (márpedig az egyház erősen dolgozott rajta hogy bármi ami megrendíti a hatalmát azt megsemmisítse) akkor ma nincs orvostudomány, jóformán semmiféle technológia, de legalább mindenki mélyszegénységbe lenne taszítva amíg az egyház adómentesen élne mint márton hevesen.

Szerencsére manapság már nem itt tartunk, de valahol belülről is bűzlik a dolog, elvégre is minek kéne a templomra villámhárító ha az Isten háza? ;) Aztán mégiscsak van. 

Na meg a papság pedofil ügyeiről lehetne beszélgetni nem keveset.

Sajnos ez egy múltból megragadt rendszer aminek szerencsére ma már csak a töredéke maradt fent, de még így is sokkal több mint amennyinek meg kellett volna maradnia belőle.

Továbbra is kiemelve azt hogy nem a hittel van baj hanem az egyházzal és a vele járó képmutatással.

 

Illetve egy apró ellentmondás:

„Varázsló asszonyt ne hagyj életben.” (2Móz 22,18); --> ez hogy jön a ne ölj parancsolathoz? Gondolom ugyanúgy mint ahogy az Ádám és Éva elképzeléshez a házasság szent dolog. 

adómentesen

Egyházi tized (tm) kedveli ezt.

Egyébként ma nem hogy adómentességet kapnak, de simán kapnak egyházak milliárdos forgalmú cégeket, focipályát, egyetemet, mert csak, időnként rendeletileg, covid miatt.

BlackY

"Gyakran hasznos ugyanis, ha számlálni tudjuk, hányszor futott le már egy végtelenciklus." (haroldking)

Nem, én voltam félreérthető, mert értettelek, csak rá akartam tenni még egy lapáttal, hogy nem elég, hogy ők nem adóznak, de folyamatosan lopnak a közösből ilyen-olyan úton...

BlackY

"Gyakran hasznos ugyanis, ha számlálni tudjuk, hányszor futott le már egy végtelenciklus." (haroldking)

Miért van az, hogy a modern orvostudomány bölcsője a keresztény Európa volt? Miért nem Afrika, vagy Kína, vagy India, vagy Dél-Amerika? Miért nem Ausztrália, ahol 400 éve még ősközösség volt?

 

Miért van az, hogy van egy periférikus terület, ahol télen megfagynak az emberek, ahol nem nő magától semmi ehető, mindenért meg kell küzdeni, ez a terület világelső hatalommá lesz?

Kis vacak földterület volt, gyér lakossággal. Az egész Kárpát-medencében 1 millió ember sem lakott 1000 éve.

 

Valahol ott indult a dolog, hogy a sötét középkorban emberek életüket azzal töltötték, hogy gyertya mellett másolják a könyveket és a tudást.

Emberek egész élete ment el tudományokra.

 

Miközben Afrikában a kecskét kergették, Európában a heliocentrikus világképen filozofáltak. Középkor, ez is.

"Miért van az, hogy a modern orvostudomány bölcsője a keresztény Európa volt? "

Most az arab orvostudomány nagyon csúnyán néz rád. A középkorban (mivel a keresztény szóból arra következtettem, nem az amúgy tényleg bölcső ókorira gondoltál, hanem kicsit későbbre) az európai "modern" orvostudomány sehol nem volt az arabhoz képest. Egyébként pont az egyház miatt.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Jó elv szülessen meg kereszteljék meg aztán meg is halhat. Mennyi egy keresztelés ha sietni kell, 5 perc akkor születés után elég ha annyit él igaz? 

Még akkor is ha az orvosok tudják, hogy lehet, hogy tényleg csak ennyi lesz. Jó elv, tetszik, emberséges. 

Tudom hogy van egy kedvenc kisebbséged. Elved legyenek minél többen annál jobb.

Pont a lengyeleknél van olyan becslés, hogy évi 100 000 -120 000 abortusz történik a határiikon kívül nekik hogy bevált. Igen az szüli meg akinek nincs pénze elutazni máshová. Azokból meg itthon is hiány van több kéne. 

FIDESZ-es jelszó: "Hozzon mindenki még egy embert!". Így került oda ő, a magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia élharcosa, aki ezt a jelszót jól ismerte, így nem is volt neki semmilyen gyanús dolog a történetben, meg amúgy is a mindenki felett állók közé tartozik... vagy tartozott... vagy tartozik... ez még majd kiderül.

https://hvg.hu/itthon/20201202_brusszel_orgia_szajer_jozsef

én nem szoktam férfiakkal terrorizáltatni a seggemet, mondjuk keresztény sem vagyok meg konzervatív sem.

Így tippre mikor jön majd a nagy közmédiás Szájer-interjú, ahol jól amegválasztott kérdésekkel és félig sírva elsuttogott válaszokkal eljutnk majd oda, hogy igazából itt ő az áldozat akit sajnálni kell, és az ellenzék tehet mindenről? Már mostanában, vagy megvárják vele a választásokat?

“Any book worth banning is a book worth reading.”

"Toroczkai feszegeti a titkosszolgálati hátteret."

Ha kiderül melyik titkosszolgálat buktatta le ezt a hazug seggfejet, még csokit is küldök nekik, és nagyon remélem még sok magyar hazug politikus fog lebukni hasonló módon.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Esetleg Toroczkai tud valamit Obamáék válóperéről is? :)

Szerintem még egy elvakult pártimádóban is kell lennie annyi önuralomnak, hogy egy rövid ideig elgondolkodik az ellenvéleményeken is. El kellene fogadni, hogy semmi különös nem történt, volt egy olyan sokfős "összejövetel", ahol a résztvevők megszegték a járványügyi szabályokat, ezért megbüntették őket fejenként 250 €-ra. Volt a résztvevők között egy (egyetlen egy), aki ki akart bújni a rendőri intézkedés alól, ezért vele szemben másképp jártak el. A többiek "kussoltak", meghúzták magukat (meg egymást, de ez most részletkérdés), így őket nem piszkálták tovább. Nyilván gyanút kelt, ha valaki szökni akar, nyilván nem meglepő, ha ilyenkor egy kicsit vizsgálódni kezdenek a rendőrök, hogy kiderítsék, mi volt a szökési kísérlet oka. Az eddigi hírek szerint ez ki is derült. Miért kellenének ehhez titkosszolgálati műveletek? Miért számít az, ha Toroczkai feszegeti ezt? Ő egy mindentudó polihisztor?

Engedd el ezt a dolgot, ez bukta volt, nem is kicsi, semmilyen módon nem védhető, szánalmas már a vergődésed.

"meghúzták magukat (meg egymást, de ez most részletkérdés)" - ezen felsírtam.

 

"szánalmas már a vergődésed" - Egyáltalán nem értek egyet! Nem és nem! Szerintem parádés, ahogy egy keresztény fidesznyik mosdat egy narkós buzit, aki a tömegeket kiirtó járvány során nemhogy elmegy egy potenciális járványfészekbe, a yard megérkezésekor még menekül is. Szerintem fenomenális; ez a topic még a HK/gentoojedi topicokra is köröket ver, és ez nagy szó.

Amelyik kilöveti a másik szemét, izraeli rendőröket hoz be az országba, azonosító nélkül és viperával vereti az ellene tüntetőket, ő a demokratikus. Ő a jó keresztény.

Amelyik brüsszeli orgián vesz részt, az rossz keresztény. Ezek után a jó keresztény DK-s telefonon felhívja a rossz keresztény Szájert, hogy mostantól nem tekinti politikai ellenfélnek.

 

Most akkor Szájer jó volt, vagy rossz? Ki mosdatja Szájert, a jobboldal aki kirúgta, vagy Gyurcsány?

Hozzátette, hogy amikor a volt fideszes EP-képviselő lemondott, ő felhívta telefonon, beszélgetésük pedig  „tök normális, emberi" volt.

 

Jelenleg egyedül Gyurcsány mosdatja Szájert a szegény homoszexuális áldozatot.

 

Az a sorsunk, hogy a mai ellenzéki pártokból egyetlen, bár belül színes demokratikus blokk legyen.

 

Úgy tűnik Gyurcsány Szájerrel együtt képzeli el a szebb jövőt. Hogy van ez? Viszi Borkait is?

És hogy jön ide a ferkó?

Ő is egy szar alak és hatalmas kérdés hogy miért nincs még börtönben amikor elszámoltatás lett ígérve amit a jelek szerint elfelejtettek narancsék.

Ettől függetlenül szjózsef szembe ment a saját pártja elveivel, békésen üldögélt a vastagságba (pun intended) mert van az a pénz amiért faarccal lehet hazudni.

Viktorkoma pedig még vonán is röhögött amikor melegviccekről volt szó, józsi akkor se jelezte hogy ejnye viktor, nem kéne más hálójában turkálni ha már ez a marketingünk.

Ez eddig így 3ból 3 logikátlan szembelépés/hazugság/képmutatás.

Ja meg tényleg a borkai. akkor négy.

 

Van ez ellen valami észérv is vagy csak az hogy "bezzegagyúrcsány" meg "elmúltxév"? Attól hogy a másik rosszabb ez a csürhe nem lesz jobb, pistikét se dícséred meg ha azzal védi magát hogy de a béla kezdte. 

De már megint a ferkó, álljunk már le róla.

Akkor lenne jó ha helyre lenne téve az egészségügy, nem krumplival lennének vesztegetve meg kisbusszal mozgósítva a szavazók, napi téma lenne a szegények felzárkóztatása és az egyre növő társadalmi különbségek csökkentése stadionok építése helyett.

És tökmindegy hogy ezt jobbos, balos, közepes, kék, lila, zöld, narancs vagy vörös párt csinálná.

Igen, felfogtuk az előző is szar. Sőt, a mostani ellenzék is szar. De a jelenlegi kormány is pontosan ugyanakkora szar. Ja és képmutató. Mindegyik.

Nincs Összefogás Ferkó nélkül.

 

Volt az a gyönyörű FPÖ reklám, ami sajnos már nem elérhető.

Csávó bemegy a tetoválószalonba, hogy Kurz-ot szeretné a hátára. A tetováló felrakta Kurzot és az egész ÖVP-t is, amitől agybajt kapott.

https://azonnali.hu/gallery/image/n%C3%A9met%20kamp%C3%A1ny/hulye%20pla…

 

Végső tanulság: nincs Kurz ÖVP nélkül.

 

Ha az Összefogást a hátadra akarod tetoválni, Feri is ott lesz.

Lehet, hogy számodra (plusz itt néhányotoknak) elképzelhetetlen, de nagyon sokan kurvára nem akarjuk az összefogást magunkra tetováltatni, mert a hátunk közepére sem hiányzik. Szóval lehet itt relativizálgatni, hogy Feri így meg úgy, meg milyen az összefogás, de attól még OV és bandája mind szar alak, ennek időnként ékes példáját mutatják be. Az összefogósdik is azok, de legalább kevésbé képmutatók.

A kettő közül valamelyiket választanod kell, és védened kell minden hülyeségüket.

Ez nem igaz. Attól hogy választasz egyet (mindegy melyiket) még csak az aéapvető céljaikkal értesz egyet. Nem kell minden hülyeségük mellett kiállnod. Ez lenne a  demokrácia lényege, amit lehet hogy már néhányan elfelejtettek...

"A megoldásra kell koncentrálni nem a problémára."

Még csak ez se igaz, volt itt néha protestszavazás, ahol még az alapvető céljaikkal se értettek egyet néhányan, csak "a mostani az már elviselhetetlenül hazug / tolvaj tetszőleges színű gazember". De nem is ez a lényeg, hanm a második fele a mondandódnak:

attól hogy X-re szavaz valaki, attól nem kell, sőt kifejezetten ellenjavalt védeni a hülyeségüket. Pont hogy fel kell szólalnod a hülyeségük ellen, neked - a támogatónak - *is*.

Hallottam egyszer valakitől, aki épp szóvivőnek ment egy kisebb szintű politikus mellé: "Kérdeztem, hogy és mit kell csinálni, ha olyan kérdést kapok, amire nincs *helyes*  válasz. Azt a fölényes választ kaptam, hogy pont az a jó, hogy politikusnak nem kell válaszolnia."

Hát azt asztalt lefejeltem, hisz de bizony pláne sőt. Pont az a nagy baj, hogy ezt vannak akik így gondolják, sőt így gondolják helyesnek.

Egyik kutya, másik eb.

 

https://azonnali.hu/cikk/20200226_kovacs-gergely-felszamolna-a-hegyvide…

https://azonnali.hu/cikk/20200625_megszuntettek-az-evi-tiz-percet-dolgo…

 

https://www.klubradio.hu/adasok/az-mkkp-megtalalta-a-rejtett-xii-kerule…

A legviccesebb az volt, aki elfelejtette beleírni, hogy mennyit kér, de azért kapott 150 ezer forintot.

 

A politikusaink túlnyomó többségét nem érdekli más, csak

- a pénz és az azzal megszerezhető hatalom

- a hatalom és az azzal "megszerezhető" pénz

A többi csak duma, és az emberek túlnyomó többsége ezt benyeli, még azok is, akik azt hiszik magukról, hogy ők nem olyanok, ők ennyi meg annyi diplomát szereztek, ilyen meg olyan frankó dolgokhoz értenek, közben meg nevetségesen hiszékenyek, és még bizonygatják is, hogy az az oldal, amire ők szavaztak, az nem olyan, mint a másik. Vicc az egész...

Nem érted mit akarok mondani mert még mindig ferkóba kapaszkodsz.

Egy ideális helyzetben ferkó már rég a börtönbe csücsülne és mellette vitya is.

A valódi problémákra kéne koncentrálni és megoldani őket, nem pedig lenyúlni a lehető legtöbb pénzt és kitömni a családot meg a haverokat. A fő gond az hogy ennek ellenére narancsék fel vannak szopkodva az égig és a birka népség meg még védi is őket azon az elven hogy ők kevésbé szarok mint az előző, ők meg ezt szépen ki is használják és teszik zsebre a nagy lóvékat.

Itt nem összefogás kell hanem egy formatcé és egy fresh install. De ez nem jöhet létre mert támogatva van a stadionépítő kisvasutas mert a nép hülyítve van mindenféle kamu indokokkal.

Inkább úgy mondanám hogy mire beletanulnék a megfelelő jogi dolgokba addigra már túl vén lennék az egészhez, meg igazság szerint nem is érzem azt hogy ezt az én feladatom lenne, valószínűleg a sokadik hiába próbálok értelmes érveket hozni és csak az jönne szembe hogy soros gyúcsány elmútnyócév migránsok közölném hogy elmentek ti a rákba és odab.nám az egészet.

A narancsgőzös elvadultak hol vannak ilyenkor? Csak a pozitív hírekkel foglalkoznak? Az, hogy közben a szétlopott EU-s kasszából dorbézoló szarházik seggszőrén élősködnek, már nem is zavarja őket. Ott az Amodent, és jól érzik magukat. A bele kifordul az embernek ettől a beszűkült tudattal rendelkezőktől. Nyugalom, nem kell a hiszti, a másik oldali szélsőségek is inkább hasonlatosak bármi állathoz, mint emberhez.

READY.
󠀠󠀠‎‏‏‎▓

Hát, vannak még véletlenek az életben.

- pont Szájer buliján ütnek rajta a rendőrök

- véletlenül épp videóznak is a buzikról

- szerencse, hogy az ereszcsatornán meglógó Szájert azért még sikeresen elkapják

- szerencse, hogy épp kijárási tilalom volt, lehetett razziázni, mert amúgy az egész nem bűncselekmény

- szerencse, hogy épp Fideszes képviselő volt, mert őket épp utálják

 

Olyan véletlen, mint mikor az elszökött gyermek épp a hős Gyurcsány Ferenccel találkozik, aki este megvendégeli, majd hazaviszi a szüleinek. Vannak még Supermanek. Az elájuló Budai Bernadettet is hősként elkapta. Pont akkor volt ott, pont jókor, így tudott életet menteni. Látod, Pókember is mindig jókor érkezik.

"Mi, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának tagjai a magunk és a teljes politikai közösségünk nevében szeretnénk köszönetet mondani Szájer Józsefnek, akinek döntő szerepe volt abban, hogy a magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia elfoglalhassa az őt megillető helyet az európai politikai színtéren."

Igen valószinűleg úgy szervezték meg, hogy épp akkor menjen arra a stáb, ahol előtte Szájer lecsúszott extasyval a táskájában, mert megtervezték, hogy menekülni fog a szexpartin rajtaütő rendőrök elől a kábszerrel az ereszen, hogy egy arrajáró majd észreveszi, hogy odahívja a rendőröket, hogy betörőt fogott.... és akkor odamennek, mintha épp csak arra járnának.

“Any book worth banning is a book worth reading.”