Android Auto

Megjött. Tölthető.

Szerk.

Korai öröm, elindítani nem lehet.

Hozzászólások

Igen Skodaban megy, de nem latta a play store, tegnap felvillant, hogy lehet frissiteni. Frissitul is, de nem lehet launcherbol inditani.

Google furcsa dolgokat muvel neha...

Verzió? Mert nekem a 5.8.604354-release van fent, és az eddig úgy tűnik, :-) szépen megy egy Ford-os motyóval.

Szerkesztve: 2020. 12. 01., k - 11:41

Ezért is érdemes Android One -t venni, és nem a gyártói taknyolt szoftvert. Szerintem ez már tavaly is benne volt gyárilag.

??? Ez egy telepíthető app, ami korábban magyarországi IP-ről nem volt telepíthető Androidra. Egy ideje ezek szerint már "megnyitották" a magyarországi felhazsnálóknak is - én anno USA-ba "kirakott" telefonnal telepítettem, egyik telefon 7-es Androidon "maradt", a másik Android One, rendszeresen frissítve. Mindkettőn működik. Illetve korábban működött, mert egy ideje nem volt olyan utam, ahol érdemes lett volna elindítani, de majd tesztelem.

A2-ün nálam ez anno vpn-es trükkel nem ment, ezért lett végül az apkmirror.

Most megnéztem a Telcast P20HD android 10 tablet-en is van gyárilag, de ott nem indítható el launcher-ből, kocsival még nem néztem, de ekkora tablet be se fér a boxba :),  mindkettőn  nov 2, 2020 verzió van.

Wileyfox LOS16 (Android9) nem látja, és nem is telepíthető/frissíthető play-ből az android auto, annak ellenére sem, hogy apkmirrorral fel lett rá téve u.a. mint az A2-re volt annak idején. Viszont launcher-ből is indítható.

 

 

A nem belépő szintű kategóriában toronymagasan vezet: 

https://www.counterpointresearch.com/apple-captured-59-premium-smartpho…

Persze az Android csak az olcsó, terméktámogatás mentes telefonokkal tudta leuralni a piacot, szóval global market share-ben az Apple tartja a biztonságos 2. helyét.

A komoly, nem játékszer kategóriában, viszont nagyon durván elpicsázza a többi gyártót.