Kirúgták az Index főszerkesztőjét 2.

Fórumok

Megelégeltem az oldal lassú betöltését. Folytatódjon hát itt.

Hozzászólások

Egyre barnább a patásorbán által lerohant index nyelve:
"Öt éve az Index leplezte le Nógrádi György szélhámosságát, most már komoly szakértőként szerepel a megújult lapban"
https://444.hu/2020/09/09/ot-eve-az-index-leplezte-le-nogradi-gyorgy-sz…

Csak így tovább, hiszen
"Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik.
Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik.
És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló."

Nem. 

Egyrészt nem ért a dolgokhoz, pl.: https://www.youtube.com/watch?v=EcAe720bagM , itt elismétli az ufo magazin összes nagyobb hülyeségét.

Másrészt nem nincs végzettsége, hanem belehazudott egy olyan egyetemet az életrajzába, ahol nem is tudnak róla, és olyat is, ami nem is létezik.

Egy vérprimitív hazug fasz.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Pontosan meg kellene keresni, hogy mi volt a hazugság tárgya, mert nem arról van szó, hogy egy semmihez sem értő semmirekellő behazudta magának az iskoláit. Ahogy nézem, tanít az egyetemen legitim végzettséggel. Tehát a baj valami konkrét dolog behazudása volt, de már nem emlékszem, most meg nem fogom megnézni. Tudod - szemben veled -, a szakmai tartalmak, jelenleg a pipewire médiaszerver tesztelgetése jobban érdekel.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Segítsek?
Tudom, hogy szerinted fidesz soha, semmiben nem lehet hibás (az az elherdált és ellopott pár száz milliárdocskára csak nem lehet belekötni, nemigaz?), de azért csak az utókor kedvéért írjuk ide, mit csinált az, akit a narancsbolsevikek próbálnak most ismét eladni:

- Corvinusos életrajza szerint 2001 óta a Svéd Nemzetvédelmi Egyetem elnökségi tagja - hazugság volt, soha nem volt tagja.
- ODT-be feltöltött akkreditációs adatai szerint:  A 2011-től működő ausztriai Európa Egyetem rektor-helyettese - hazugság, ez egy soha nem működő szervezet volt, honlapja sem elérhető már.

További érdekességek:
- Tudományos tevékenysége nincs, csak médiaszereplő és jó pénzért felügyelőbizottságokban vesz részt
- Echo TV-s műsorban értekezése az agyhullámfegyverről: https://444.hu/2015/10/19/a-gyikemberek-nem-pihennek-amikor-nogradi-az-…

Tehát csak egy dubajozós celebről beszélünk, aki mögött semmilyen valós teljesítmény nincs, de jó pénzért bárkinek lefekszik, legyen az mszp vagy fidesz.

Oszoljunk kérem, nincs itt semmi látnivaló, csak a szokásos gőzölgő fideszes hazugságkupac omlik ránk, ha meghúzunk egy szalmaszálat.
Az index mostantól nem bontja, hanem építi ezeket a szarkupacokat...

Azért akit hagynak egyetemen tanítani, amögött van teljesítmény. Wikipédián láttam infót arról, hogy vannak megjelent könyvei. Én sohasem írtam könyvet, akkor mögöttem még annyi teljesítmény sincs? Terveztem viszont ipari berendezéseket, amelyek értékesültek a piacon.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Ne már, trey, te dobtad el a hógolyót, amiből indult a lavina!
Most jön az érdekes rész, tudod, a

- fiatal voltam (<65), kellett a pénz, azért írtam naponta kormánymegrendelésre hazugságokat
- alternatív tények a la Trump (az SZFE-s fiatalok füveznek, csak azért van ez a hőbörgés)

A végjáték pedig:
- meg akartuk hódítani a fiatalokat a lassan elfogyó trafikos-helikopteres káderek pótlására, beleöltünk 100 milliárdot, de csak gerinctelenül hazudozó hülyéket kaptunk.
- Ezért az M1, Rádió, MTI, origo, összes vidéki lapok mintájára a fidesz központban kitalált propaganda hazugságok terjesztésére fogjuk csak használni az ország egykor legolvasottabb lapját. Béke poraira!
 

és mi lesz a migránsokkal? Állandóan fúrják az alagutakat a határon, a magyar asszonyokat erőszakolják, ki fog minket ezekről értesíteni, ha trey unsubscribe-ol??? Vagy arról, hogy a magyar gazdaság nem is fog visszaesni idén, hanem nőni fog, ahogy Matolcsy agytröszt mondta?

 

Semmiféle ubsubscribe-ról szó sem lehet! Követelem, hogy trey még több propagandát toljon!!!444!!!!!4! És több stadion is jó lenne, mert pl az elmúlt héten egy sem lett kész.

 

Persze még szerencsére locsemege velünk van, szóval kis putyini érdekképviseletből is kaphatunk egy szeletet  és ne feledkezzünk meg gyuri23-ról sem, bár ő inkább az antitudományos klíma és homeopátia topikokban aktív. És bár nem vallotta be direktben, de közvettett módon érzékeltette, hogy Jézust is berakta volna egy diliházba.

Nem értem a problémádat. Most írtam le, hogy leiratkoztam a patás orbán által ellopott index témájáról és megfontolom inkább, hogy előfizetek a díjnyertes (lol) főszerkesztős tarha.hu oldalra.

Félreértés ne essék, lesznek még itt más témák, de ez egy kissé elcsépelt már.

trey @ gépház

A 168 óra esete:

 

Addig-addig szóltak bele – mindig csak kicsit – a 168 Óra szerkesztésébe, míg végül elfogyott a türelem és a stáb. A távozó indexesek épp ebbe a játékba nem mentek bele.

 

Ha valaki azt hitte, hogy a független lapkészítésre vágyó indexes újságíróknak lehetett volna más választásuk, mint a demonstratív távozás, annak a 168 Órával történtek minden kétségét eloszlatják. Olyan ez, mint a farkas, amelyik csak a mancsát akarja megmelengetni a kismalac házában, aztán fokozatosan az egész ordas bejut, és felfalja a kaput először csak résnyire nyitó házigazdát – hoz mesebeli hasonlatot a nagyon is valóságos történetre a hetilap belső ügyeit ismerő forrásunk. De nézzük meg, milyen utat járt be négy év alatt a lap, hogyan járatták a bolondját a munkatársakkal!

 

satöbbi...

 

https://m.hvg.hu/360/hetilap360/2020/37/20203705magyar4

SOROS megint lebukott:

 

A kormányközeli Magyar Nemzet címlapon hozza a régi indexesek új hírportáljával, a Telex-szel kapcsolatos hírt, hogy egy cseh milliárdos 200 000 euróval támogatná őket. Igaz, ők tovább is mennek: a pénzt szerintük attól a Zdenek Bakalától kaphatja a portál, akit sokan csak úgy emlegetnek, hogy a

    cseh Soros”.

A lap szerint ez azért van így, mert az üzletembernek is van olyan alapítványa, ami a saját családnevét viseli, bár ez méretében és tevékenységében is visszafogottabb, mint a másik Sorosé, azaz Soros Györgyé.

 

https://hvg.hu/kkv/20200923_zdenek_bakala_telex_cseh_milliardos_tamogat…

Szerkesztve: 2020. 09. 25., p – 11:12

trey, úgy tűnik, hogy a másik topic a végét járja, így inkább ide (is) válaszolok a https://hup.hu/comment/2527691#comment-2527691 -re:

 

"Mi lenne, ha mielőtt elfogadnák, megszavaztatnák a támogatóikkal, hogy mit szólnának hozzá?"

én támogató vagyok, utaltam pénzt, szóval érintett vagyok. Nem tudom,hogy ez a szavaztatás lehetséges (mennyire könnyen kivitelezhető) és időszerű-e. Én támogatóként annyit várok el a jövendőbeli telextől, hogy hiteles legyen és az igazság feltárásán dolgozzon. Ezt csak azért írom, hogy megérts egy átlag telex támogató gondolozásmódját (feltételezve, hogy a többiek is így gondolkoznak...).

A "cseh Soros" támogatásával kapcsolatban azt várom el, hogy azt a fentiek szerint kezelje. Ha bármi kérdőjeles dolog felmerül, akkor azt velünk megossza. Részemről az is megfelelő, ha ezt utólag teszi meg, mert nem biztos, hogy most van mindenféle szondázásra idő és energia. Ha nem jól döntenek, úgy is elvesztik majd a hitelüket és nem támogatom őket tovább, nem kell ezt túllihegni.

 

Szerintem nem kellene annyit rugóznod ezen a _lehetséges_ támogatáson, mert kb semmi információd nincs róla, csak gyűjtögeted a feltételezett információkat olyan forrásokból, melyekről kijelenthető, hogy hazug kormánypropagandák. Várjuk meg, mi lesz és utána tudunk dönteni.

 

Persze ha te is támogató vagy és izgulsz, hogy a több milliós támogatásoddal mi lesz, akkor megértem az aggodalmadat, de valahogy nehezen tudom ezt az esetet elképzelni :-)