A Google nem lesz jelen a Black Hat 2020 konferencián, mert hát... Black...

Címkék

David Kleidermacher, az Android biztonsági részlegének alelnöke bejelentette, hogy nem fognak részt venni a 2020-as Black Hat konferencián, mert annak elnevezésével már nem értenek egyet.

Kleidermacher kifejtette, hogy tudják a Black Hat és White Hat elnevezések a régi western filmek kalapjaira utal (a rosszfiúk mindig fekete kalapot hordtak, míg a jófiúk fehéret), de szerintük ez az elnevezés az idők múlásával inkább arra terelődött át, hogy a fekete = rossz, fehér = jó és ez rossz megítélést vonhat le maga után.

Kleidermacher egyébként a MITM (Man-In-The-Middle) elnevezést is inkább nemsemlegessé tenné, aka Person-In-The-Middle (PITM)

Részletek itt.

Hozzászólások

A "fogyatékos"-ra van már PC kifejezés? Használnám.

trey @ gépház

azon túl hogy ez már rég nem számít PC-nek nem is a fogyatékosokra használják. A magyar megfelelője kellene ennek https://www.thefreedictionary.com/differently+abled de wikipédián nem írnak hasonlót: https://hu.wikipedia.org/wiki/Fogyat%C3%A9koss%C3%A1g#Sz%C3%B3haszn%C3%A1lat

Mondjuk a második tényleg elég irodalmi, de az előbbit nem látom annak. Teljesen bevett a "valamivel élni" is, emlékeim szerint pl. van is olyan könyv, és nem mai, hogy "Hemofíliával élni". (És nyilván nem összeköltözésről van benne szó. :P) Vagy az olyan kifejezések, hogy "ezzel sajnos együtt kell élni".

A fentebbi "fogyatékos" vs. "fogyatékkal élő"-vel kapcsolatban pedig mintha az lenne az egyik magyarázat, hogy előbbi akaratlanul is minősítheti, akire mondják, míg utóbbi ezt próbálja elkerülni. De ez tényleg érdekes téma, itt már benne van az is, hogy egy-egy szó vagy kifejezés idővel tapintatlannak, vagy akár sértőnek is hathat, de nem mindenkinek.

Szerkesztve: 2020. 07. 06., h – 18:32

A Google-nek valami baja van a feketékkel?

Még egy apróság... Nálam sokkal műveltebb emberek tudják, hogy egy adott szónak lehet több jelentése is:

Klasszikus magyar példa: ég. 

Sajnos, vannak olyan emberek akiknek ha azt mondod, hogy milyen szép kék ég, máris rohan segíséget kérni, hogy ami ég az nem ég kéken, hanem sárgán, talán vörösen, esetleg parázslik, netán csak füstöl.

Kedves PC emberkék!

Hány PC hiba volt az előző mondatban?

Ezek szerint Kleidermacher egy ujabb elmebeteg fasz, es gratulalok, hogy ma is sikerult az eddigi hulyesegcsucsot nem is csak orrhosszal megdonteni..

Ránéztem a tweetekre és:
"This withdrawal is my personal decision, not a Google decision."

Szerkesztve: 2020. 07. 06., h – 18:50

Lassan félek az utcára menni szégyenemben, mert fehérnek születtem.

... Illetve nem.

READY.
󠀠󠀠‎‏‏‎▓

Lehetnel akkor mar masculie-presenting transgender lesbian is (fene tudja van-e ra magyar kifejezes), azzal meg tovabb novelned a pontszamodat.

Ajanlom amugy a Warren-fele megoldast, o 1/2048-ad reszben indian, szoval akkor mar te is lehetsz neger.

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Mi lesz a következő? Black hole? Black+Decker? Nem mondták az idióta amcsiknak, hogy sose tolják fullba a kretént?

Legyen Dark Hat... BlackpantherOS-sel is mi lesz? PinkPanther?

Bocsi, lehet hogy gyenge voltam bioszbol, de a Phanter az nem AfroAfrican? :-D

Egyébkén majd szétröhögöm magamat azon, hogy itt Európában minden sötétbőrű emberre használják az AfroAmerican finomkodást (mert az), közben elfeledkeznek róla, hogy itt Euban bizony sokkal több közvetlenü Afrikából származó ember, vagy család él.

És cáfoljatok meg nyugodtan, de ahogy én tudom, - ha a fényesfejűek dolgait nem számolom -, akkor többé- kevésbé beilleszkedve, jólérezve magukat.

Persze  gondolom, ha valaki az ő jelenlétükben a huszadik hülye viccet  mondja el a börszinére vonatkoztatva, - más durvább dolgokról ne is beszéljünk - , akkor bennük is jogosan megy fel a pumpa.

Ilyenkor viszont nem PCnek kell lenni......csak simán értelmes embernek.

A fekete párduc tudtommal főleg dél-amerikai inkább, bár a Dzsungel Könyvében is szerepel Bagira, az meg inkább Indiában játszódik.

De amúgy az jogos, hogy itt, aki nem amerikából származik, arra teljesen felesleges az AfroAmerikai, semmi köze nincs Amerikához. Akkor már AfroEuropai, ha mindenképpen mondani kell rá valamit.

Nagy Péter

Azt mondják majd rá, hogy elavult a gondolkodásmódod, amiért a külső megjelenése alapján különbözteted meg a diókat, nem törődve a belső értékrendükkel. Az pedig, hogy igazából nem is dió, szóba sem jöhet, amíg ő saját magát dióként azonosítja. A korrekt megnevezése a "magas illóolaj-koncentrátumú dió" lesz.

Nagy Péter

Lehet, hogy nevetséges a cikk által leírt dolog,

A személyem köpködése helyett a lényegi mondanivalóra kellene reagálni. Szerinted jó dolog az, hogy a libsik már az F1-be is bevitték a niggerkiváltságot és pozitív diszkrimináció formájában teszik tönkre ezt a sportot _IS_?

de amit meg te megengedsz magadnak alpári rasszista bunkóságban, az gyomorforgató.

Pont leszarom, hogy a libsi aktivisták milyen szavakat tiltanak be és hogy pl. a   N I G G E R   szó neked tetszik vagy sem.

 

Nem személyeskedés, te nagyokos, ha szóvá teszem, hogy valami undorító barna lé folyik a szádból, és le kell törölnöd.

Különben... különben, tudod, a világ civilizáltabb felén te pária leszel, és mindenki 4 ülés távolságot fog melletted tartani a buszon, mert az értelmetlen, alaptalan gyűlölködést nem díjazzák.

Tudod, Erdélyben elég sokszor voltam, ott kevés számban ugyan, de előfordulnak vadrománok, akik a magyarokat "bozgor", vagyis "hazátlan" néven nevezik.
Gondolj bele, ez pont ugyanolyan jól esik egy magyarnak, mint ahogy te nevezed a feketéket.

A rasszista gyűlölködés, és a fehérek, európaiak, magyarok, X nációjúak felsőbbrendű tudata csak bajt hoz a világra.

Bocsi, hogy megkérdezem, de hát öreg vagyok, és nem értem ezt a kifejezést, különösképpen ahogy te használod!

Mi az a libsi?

Miért pont ök tiltanak be mindent? Mert ugye a liberalizmus valami egészen másról szól.

Persze lehet, hogy csak PC akarsz lenni, és az emberi hülyeségnek akarsz valami divatosan utált nevet adni.

Ah, szóval semmi köze a liberalizmushoz?

A libsi kifejezést egy itteni jóképességű miatt használom mert szereti :)

Wikipédia szerint:

A liberalizmus, más néven szabadelvűség, a szabadságot jelentő liberty szó után alapvetően a személyes szabadságon és törvény előtti egyenlőségen alapul, vagyis a szabad gondolatok széles spektrumát jelentő eszmerendszer, melyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt.
 

A kulturális liberalizmus az egyéni jogokra koncentrál, a lelkiismeret és az életmód szabadságára, köztük olyanokra mint a szexuális szabadság, vallásszabadság, megismerés szabadsága, vagy azon alapelv, miszerint az állam ne hatoljon az egyén magánéletébe.
 

A liberalizmus különböző formái nagyon különböző politikai megoldásokat kínálhatnak, de néhány dologban általában egyetértenek, mint például a gondolkodás és szólás kiterjedt szabadságában, a jogállamban, a gondolatok szabad áramlásában, a magántulajdonban, a szabadpiacban, a kormányzat átláthatóságában, és - más ideológiákkal együtt - a szabad választásokban. A magyar nemzet polgárainak szabadságáért küzdő legnagyobb liberális hőseink: Kossuth Lajos és Deák Ferenc voltak.
 

 

Nézzünk néhány pontot, hogy a gyakorlatban hova juttatták a libsik a demokráciát:

 

 

- törvény előtti egyenlőségen alapul => pl. kivéve ha a védett fajhoz tartozik mert akkor más törvények vonatkoznak rá. Mentőorvost agyonveri a cigány az nem probléma de a mentőorvos mehet a bíróságra ha önvédelemből megvárja a rendőrt, stb.

- az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt => pl. a gendervécék kialakítása a többségi társadalom kárára, stb.

- kulturális liberalizmus az egyéni jogokra koncentrál, a lelkiismeret és az életmód szabadságára => pl. felelősségre vonás nélkül lehet gyalázni a kereszténységet mert az művészi szabadság, stb.

- szexuális szabadság => homoseggszualitás, pedofília, állatokkal közösülés, stb.

- a gondolkodás és szólás kiterjedt szabadságában => gondolatrendőrség, szavak betiltása, stb.

- a jogállamban => Ha eltérő a véleményed, kirúgnak a munkahelyedről.

- gondolatok szabad áramlásában => kommunista időket idéző cenzúra, stb.

- a kormányzat átláthatóságában => Pl. Titkosította a Transparency International elnöke a saját közmegbízatását, stb.

Kossuth Lajos és Deák Ferenc sírna ha látná ezeket...

 

Lehet, hogy csak szimplán tudatlan vagy, de az is lehet, hogy tudatosan mellébeszélsz: a libsi egészen konkrétan a liberális zsidó (biboldó) szlengje, azok használják, akik nem mernek nyíltan zsidózni, de megállni nehezükre esik.

A fentebb írt baromságok miatt inkább a tudatlan felé hajlok.

Amugy amirol itt szo van, az a SJW igazabol.

Ezért tippelem, hogy szimplán fogalma nincs a szó jelentéséről: https://hu.wiktionary.org/wiki/libsi

Tény, hogy az utóbbi időben a zsidó jelentése megkopott, egyszerűen azért, mert ma már szimpla szitokszóként használják arra, aki valamiben ellentétes véleményen van a keresztény népnemzeti ultrakonzervatív (nem)gondolkodásmóddal.

én tudatlan vagyok, ezért segíts nekem - azt hogy hívják, amikor az SZDSZ összefekszik az MSZP-vel (1994) és azóta keveredik egy kis zölddel és lesz belőle ez trágya ? Akik ezt a "szellemi" örökséget viszik tovább  - mi a nevük ?

libsi = liberális bolsevik ??

For Whites Only meeting room!

A szabadság témához szoktam emlegetni, hogy nem az legény aki szabadság jegyében levágatja a farkát, hanem az aki úgy dönt, hogy levegő helyett mustárgázt fog lélegezni.

Aztán most lehet azon gondolkodni, hogy egyáltalán létezhet e - akár csak elméleti sikon is - az a mindenek fölötti szabadság amiről a liberalisták maradékai álmodoznak.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Azt megérted, hogy a niggerezés nem az általad pokolba kívánt libsiknek fáj, hanem a színesbőrűeknek?

Ezeket a vállalati túlreakciókat érdekes módon mindig fehérek döntik el és jelentik be (mint jelen esetben az F1-ben is).

A niggerkiváltság itthoni megfelelője a zsidókiváltság. 

Ugyanilyen jó szájízzel használnád? 

Gondolom, Cyrano-effektus:

                 Lássa,

    Ez szimplán hangzik... Így nincsen hatása!
    Mondhatta volna szebben, kis lovag,
    Más-más hangnemből... Így ni, hallja csak:
    Kihívón: „Én nem járnék ám vele!
    Sebészt hivatnék, hogy metélje le!”
    Barátilag: „Hisz findzsájába ér!
    Igyék vederből, abba belefér!”
    Leírón: „Csúcs, mely veri az eget!
    Hegyfok! Mit hegyfok? Roppant félsziget!”
    Kíváncsian: „Mit rejt e hosszú tok?
    Tollszár van benne, vagy gyaníthatok
    Papírvágó kést, ollót is talán?”
    Kecsteljesen: „Ön nagy barátja, lám,
    A madaraknak! Póznát tart nekik,
    Hol magukat jól kipihenhetik!”
    Kötődve: „Kérem, ha pipázik ön,
    S a füst orrán át gomolyogva jön,
    Kéménytüzet szomszédja nem jelez?”
    Intőn: „Vigyázzon túlsúlyára! Ez
    Lehúzza önt s fejjel bukik előre!”
    Gyöngéden: „Lássa, megfakul a bőre
    Színét a napfény durván szívja ki
    Egy kis napernyőt venne tán neki!”
    Pedánsul: „Hallott az Arisztofánesz
    Nagy állatjáról uraságod? Tán ez:
    A Hippokampelefantokamelosz,
    Hordott ilyen hús-díszt elől... e rossz
    Hangzású lényen volt ily hosszu csont!”
    Gavallér módon: „A manóba, mondd,
    Ez a fogas jött most divatba? Ej,
    Kalap számára pompás kicsi hely!”
    Föllengzően: „Hatalmas, büszke orr,
    Egy teljes náthát csak a bősz, komor
    Mistráltól kapsz! Más szél ott meg sem érzik!”
    Tragikusan: „Vörös tenger, ha vérzik!”
    Bámulva: „Ó, eszembe jut, ha nézlek:
    Micsoda cégér egy illatszerésznek!”
    Lírailag: „Kagyló ez, s ön Triton?”
    Naivul: „Mondja, mert én nem tudom,
    Mikortájt nézik ezt a műemléket?”
    Mély tisztelettel: „Gratulálunk néked
    Tornyos házadhoz, nagyságos barátom!”
    Parasztosan: „Hékás, a számat tátom!
    Orr az? Fenét orr! Ördögadta dolga:
    Kis dinnye jaz, vagy óriás iborka!”
    Hadászilag: „Szuronyszegezve áll!
    Lovas-roham ilyet készen talál!”
    Üzletszerűn: „Tán lutrit rendez? Én
    Sejtem, hogy ez lesz a főnyeremény!”
    Végül, torzítva Pyramus kriáját:
    „Ez dúlta szét az arc harmóniáját,
    E szörnyeteg!... Pirul az áruló!”
    Így ömlött volna szájából a szó,
    Ha volna önben szellem és tudás.
    De szellemet, boldogtalan dudás,
    Ön sose látott s tán azt tudja csak,
    Hogy hülye fráter is lehet lovag!
    De hogyha önben annyi lelemény
    Lett volna mégis, hogy kivágja szépen
    Mindazt, amit most összehordtam én
    E díszes, úri hallgatók körében:
    A kezdő mondat első negyedét
    Éles kardommal vágtam volna szét!
    Mert magamat kigúnyolom, ha kell,
    De hogy más mondja, azt nem tűröm el!

trey @ gépház

Nem akarom túlkomolykodni a témát, de ha pár boomer nem kapaszkodna kézzel-lábbal a jól fizető vezetői pozíciójához, hanem megengedné a generációváltást, nem biztos, hogy ilyen túlkapásokkal kellene mosdatni folyton a cégeket.

A "black" szó száműzése bizonyos területekről pedig hiába tűnhet magyarként túlkapásnak, egészen más üzenete van egy olyan országban (USA), ahol ez a mai napig szitokszó délen (a spanyol eredetű verziójával egyetemben :D).

Az a legszörnyűbb, hogy milyen jelentős hatalom összpontosul a Kleidermacher-féle full elmebetegek kezében.

Be kellene tiltani a könyvírást, az újságírást, meg az internetet is, ugyanis a fekete betűket elnyomja a rasszista, fehér vagy világos háttér.

[Falu.Me]==>[-][][X]

Szegény David K. csak szeretne megfarkalni egy aktivista kiscsajt, erre mindenki nekiáll basztatni. Én azt mondom, Szurkolok neked, David, a PITM önmagában megéri, hogy kapj egy cidázást!

De vajon mi lesz az olyan mozifilm címekkel, mint pl. Men in black? Black and white person in black? Persons in black? Persons in dark? Persons pew-pew?

És mi lesz a sokszorosan díjazott Black & White c., tényleg fenomenális játékkal?

A Black Friday -ra leszek még kíváncsi...

Nemrég írtam a blacklist kernel modul észrevételem, úgy is lett mint a cofidisreklámban.

Szánalmas, nagy divatja lett felülni erre a maninblack hullámra mint itthon a nyomorult celebek a f@szbúkon a karosszékükből. Ha annyira sajnálják cseréljék le az összes dogozót főleg a felső vezetést bőrszín eloszlásának az arányában és az éves tiszta profitjuknak a nagy részét adják a szegénységben élőknek. Míg ezt nem csinálják addig szájkarate mint itthon a nyomorult celebek, kikről fentebb írtam.

sudo mount -o ro /hup.hu

A blackle még megy, gondolom már nem sokáig...

B+

Mi lesz, ha eszükbe jut a szivárványhártya?!

M: Drágám. Melyik szmokingomat vegyem fel? A feketét?

F: Feketét?? Azt nem lehet. A sötétet!

M: Anyádat.

Mikor mondják meg a kínaiaknak, hogy yin és yang is rasszista? [facepalm]

Software is like sex, it's better with a penguin. :D (r)(tm)(c) آكوش

nem tudom, hogy a G vezeteseben milyen a kulonbozo borszinuek aranya, de a 3 fo vezeto biztos, hogy feher borszinnel rendelkezik. Ugy gondolom, nem csak a pofat kene jaratni, hanem csereljek le 50- 50 %- os elosztasura legalabb a feher es egyeb borszinnel rendelkezokre a vezetoseget. Sot ugy gondolom, igy latatlanban, a droidos reszlegben sincs meg a megfelelo elosztas, igy akar vissza is adhatna a megbizasat ez a p*cs.

Oké, akkor ne legyen Black Hat. Legyen Red Hat.

Ugye, nem kell mögé szmájliból sorminta?

Azon gondolkozom, hogy ha ne adj isten temetésre kell menni.. akkor most ott sem lehet majd lassan feketét felvenni ??? ... naaaagyon túl van tolva már ez az egész sz.r

<troll>Azoknak akik távol szeretnék magukat tartani a blackhat/whitehat megnevezésektől, javaslom az asshat megnevezést mint alternatívát.</troll>

:wq

Ha ennyire hülyék akkor nincs is ott a helyük.

Nem a black-whitehat kifejezéssel van a baj, hanem azzal, hogy nekik a bőrszín jut róla eszükbe.

Ezzel kvázi beismeri, hogy rasszista.

Ellenkező esetben egy szabadon választott hitvilágból jutna eszükbe a valós ok: jó-rossz szembeállítás mint fehér-fekete hasonlat.
 

Én már azt várom, mikor veszi valaki észre, hogy az öltözködési kódokat a csokornyakkendő színe alapján black tie és white tie szintekre osztani nem eléggé inklúzív.

Aztán kíváncsi leszek, hogy csak a nevét változtatják meg, vagy esetleg bevezetnek mindenféle érdekes színű csokornyakkendőket is. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy mondjuk egy frakk miért pont fekete.

Na, majd Elton John kitalálja az új öltözködési kódexet és nem kell majd rossz szájízzel nézni végig az egybegyűlteken.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

kivancsivagyok, mi lesz a "White House" uj neve. 

Talan at kellene festeni Pinkre.

HUP te Zsiga !

Nem tudom felfogni ezt az elmebeteg ámokfutást amit leművelnek az elmúlt években sokak, akik nem tudják a valóságot elfogadni ... persze azért a Google sem annyira foglalkozik azzal, hogy a pixielektet ne rabszolgák gyártsák, de igaz, azok sárgák a vörös Kínában, nem feketék Amerikában.

Állatkertbe se fognak menni, mert ott van fekete párduc

Most ezekkel mi lesz?

https://www.youtube.com/watch?v=3QDDzaY1LtU

https://www.youtube.com/watch?v=hrNRA99o5cs

Jól láthatóan négerek statisztálnak fehér énekeseknek, ráadásul tradícionálisan néger műfajokban. Mondhatnám azt is, hogy jött két fehér énekes és megmutatták a négereknek, hogy hogyan kell ezt csinálni. (Na most lehet jajjgatni.)

Viszont, ha nincs ez blm őrület a fenti gondolatok soha eszembe sem jutottak volna. És ott a színpadokon sem jutott eszébe senkinek.

Durván ki lett enegedve a palackpól a szellem, nem tudom vissza lehet e még gyömöszölni. Nagyon hasonló a helyzet a nácizmus hatalomra töréséhez. Mind a nácizmust, mind a blm-et minőségileg nagyon hasonló eszmék mozgatták/mozgatják.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Ja, ez jó ötlet, pl.

Egyetértesz-e azzal, hogy az angol black hat - white hat, master - slave és hasonló kifejezések informatikai szakszövegben, forráskódban való használata és az Amerikában élő afrikai származású emberek elleni erőszak között ok-okozati összefüggés van?

[ ] Igen

[ ] Nem

[ ] Egyéb...

Érdekes megfigyelni, hogy a gulág a JÓCÉG(TM) fellegvárból a világ legnagyobb kémszervezetén át hogyan ereszkedett alá odáig, hogy a fehérellenes rasszizmust fullba nyomja.

A kérdés az, hogy vajon eleve így gondolkodtak, és a jócég(TM) szöveg csak álca volt, vagy esetleg valahol félresiklottak útközben? Mit gondol a nagyérdemű?

Szerkesztve: 2020. 07. 08., sze – 11:58

Én akkor itt most hivatalosan is szeretnék elhatárolódni minden Black-box és White-box jellegű tesztől amit terveztem vagy írtam.

megyek es gyorsan beirom a tartalek mysql szerveren hogy 'stop slave;'

btw a linux konzol hatteret is at kene szinezni, az is black!

És mi lesz a sakkal? A fehérek és a feketék legnagyobb harca! Fehér huszár üti fekete parasztot :D

Azt hitted, hogy viccelsz, de valami sakkos csatornát törölt a Youtube AI mostanság. A rossznyelvek szerint éppen ezek miatt. Sajnos nem írtam fel, hogy mi volt a neve: lassan lehetetlen ezeket követni, minden napra jut pát törlés. Ott tartunk, hogy mikor azt Twittelte Donald Trump kb, hogy a rendbontókat erővel is meg fogják állítani, azt erőszakkal való fenyegetés miatt letiltotta a rendszer. Lényegében illegális lett normalitás.

Arra vagyok kiváncsi, hogy ebben a politikai légkörben lesz-e bárki, akinek lesz töke ezt megállítani? Vagy hagyják, hogy a sajtó tovább eszkalálja a feszültséget? Szerintem nincsenek messze attól, hogy elkezdődjön a tömeges rasszista alapú erőszak a fehérek ellen. Persze ha a nagy techcégeken múlik, akkor ezekről úgyis tilos lesz az interneten beszámolni, csak a "szélsőséges" oldalakon fog megjelenni, hogy egyáltalán történik valami.

Youtube AI

Márhogy nem emberi erővel, hanem gépi ésszel? :)

Nem tudom egyébként, hogy ez az egész hisztéria a hétköznapokban mennyire jelenik meg, ui. a HUP-on kívül nem találkozok ilyenekkel. Persze az is igaz, hogy túlságosan sok hírt nem követek. De az, hogy nagyobb cégek (akár a Google) ennyire (túl)tolják, valószínűleg az jelenti, hogy ez még csak a kezdet, és egyre szélesebb körben fog ez megjelenni.

A szép új világban két szürke blm entitás ül egy szürke tábla előtt és azon töprengenek, hogy mit kedjenek a 32 egyforma szürke golyóval amit a táblához adtak. Mivel a szürke gondolataik terméketlenek maradtak, ezért előveszik a szürke papírra szürke tintával írt használati útmutatót. ...

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

mindenki PC, csak én vagyok laptop? :D

ideje lenne betiltani a fekete szót is, mert az rasszista. lehetne helyettesíteni például a nigger szóval. tököm kivan már ezzel az egésszel

Amúgy az előadók hány %-a  fekete itt?

Summer652-nek késik a vonata? Vagy még várja a véleményét a központból?

Nem találom a Rebecca Black albumaimat...

Némileg kapcsolódik a Nike vs Redskins ügy is, ami szintén akkora hülyeség mint ez. A Nike-it és a Fedex-et hirtelen zavarni kezdte, hogy rézbőrű szerepel a csapat nevében.

Erről az jutott eszembe, hogy filmekben is csinálják már egy ideje a "cirkuszt" a nemekkel, pl. hogy filmeket amelyekben eredetileg férfiak szerepeltek, remake-elnek nőkkel, pl Szellemírtók, Ocean's 8, The Hustle, stb.

Ha így haladunk eljutunk oda, hogy nem csak férfi-nő váltás lesz a remake-ekben, hanem férfi-meleg, férfi-akármi. Aztán majd lehet nézni a moziban a Szellemírtócskákat amiben cuki fiúcskák fogják irtani a homofób szellemeket a szivárványos sugarakat szóró protonvetőjükkel, stb.

Pszichológiai hadviselés: ha rá tudnak kényszeríteni, hogy úgy beszélj ahogy nekik tetszik, akkor máris puhítottak a lelkeden, az ellenállásod gyengült. Párszor megcsinálják ezt veled, aztán fel is adod a harcot, megtörtek. Illetve egy idő után úgy fogod érezni magad mint Winston Smith: vajon én vagyok az egyetlen, aki szerint ez az egész világ furcsa? Vajon én vagyok az egyetlen normális ember?

Az a zseniális benne, hogy háború nélkül győznek le, tüntetnek el a föld színéről egész nemzeteket.

Duplaplusz hatékony módszer az ellenállás felőrlésére.

"háború nélkül győznek le, tüntetnek el a föld színéről egész nemzeteket."

Nem nemzetek legyőzéséről van szó, totális hatalomgyakorlási módszer: bárkit és bárhol ledarálhatsz, legyen az filmrendező, cégvezető, politikus vagy épp egy szürke kisember.

Most épp azért fojtanak meg egy kiskanál vízben, ha bármi olyat mondasz amibe beleerőszakolják valamiképp azt, hogy a rabszolgatartáshoz valamiféle köze volt..

Vannak a korábbi történeteknek is hozzánk legyűrűző hatásai:

pl férfi főnök nem hiszem, hogy mer manapság női alkalmazottal személyesen tárgyalni.

Érdekes konkrét eset volt nemrég egy ismerős programozó nő esete aki épp az agresszív HR-es maca kapcsán szeretett volna a főnökének szólni, de nem lehetett megoldani, hogy ne pont ő legyen jelen amikor jelezni akarta, hogy semmi keresnivalója a személyes magánélete részleteiben a munkahelyi HR banyának :). /először neki jelezte, nem használt/

Szerkesztve: 2020. 07. 12., v – 23:18

Ez az eredetileg is debil bölcsész ötlet kezd már egyre kínosabb lenni. Lassan már az angol nyelvből is kitiltják a black, slave, stb. kifejezéseket, aztán használnak helyette körbeírást. Tényleg az az eset már, hogy exem-f4×0m megáll. Polkorrektkedőknek ajánlanék egy értelmező szótárt, amiben megnézhetik, hogy egy szónak van több jelentése is, így a black nem minden esetben jelent négert.

Tényleg, nehogy már ilyen teljesen semleges szavak tabuk legyenek, a black még bőrszínre mondva is teljesen elfogadott polkorrekt kifejezés. Mert hát milyen színű? Mert az tuti nem afroamerikai, mert ott sem eleve mindenki Afrikából származik (jamaikain keresztül a brazilon át mindenki van ott is), meg nem az USÁ-ban született, meg azért n-word-nek, és homie-nek sem lehet hívni, de a colored people meg baromság, mert nincsenek összefestékezve. Akkor legyenek 32 bites RGBA rendszerben #00000000-nak nevezve, persze csak addig, amíg valami szabad bölcsész be nem tiltja ezt is.

Nem majd a fekete zászlót is bevesszük, ha valakit gyászolnak, hogy afrókák ne érezzék rasszistának a színeket, meg temetésen is mindenki viseljen hupililát meg rikítórózsaszínt, fényvisszaverőben. Meg itt a HUP-on is le kéne cserélni a foreground colort feketéről citromsárgára, nehogy valaki szélsőjobbosnak tekintse az oldalt.

A computer is like air conditioning – it becomes useless when you open Windows.” (Linus Torvalds)

De akkor most megszűnik a feketegazdaság, vagy csak máshogy fogjuk hivni?

I have your source code, should I open it?