Firefox session recovery

Volt nyitva 1 Ffox ablakom, benne csilliárd nyitott tab. Nyitottam egy másik Ffox ablakot, abban csak 1-2 tab volt. Véletlenül a sok-tabos Ffox-ot zártam be először, és csak utána a 2 tab-osat. Mikor újra elinditottam a Ffox-ot, csak a 2 tab-os ablak jött fel, a másik millió nyitott tab ment a levesbe. Van bármi módja visszaszerezni azt a nyitott tab-os listát (windows)?

Hozzászólások

History -> Recently closed windows?

Ha gondolod, van egy firefox extension-öm, ami az összes tab-ot összegyűjti és elküldi tetszőleges időközönként egy ajax hívásban, fájlt írni nem tud (asszem lehet egyébként fox extension-ben), egy helyi lamp-nak küldi az adatokat, a tárolás, elévülés esetén törlés azoldalt történik. A fox extension egy gyakorlatilag js program, egy manifest kell hozzá (tudok adni), és egy mozilla developer id, ingyenes, kb. 2 perc. Ugyan így naplózom a bookmark-okat is.

Ha nem válaszolnék kommentben, hát küldj privátot!

Mint kiderült, már itt publikáltam:

https://hup.hu/node/161212

Majd ránézek, hogy módosítottam-e azóta, a bookmark listázás is hasonló, csak ott van még 1-2 apró részlet (fejből annyi van meg, hogy a gyári, törölhetetlen bookmark mappákat kihagyja a programom), ha érdekel valakit, akkor itt ÉS privátban is jelezze.

Ha nem válaszolnék kommentben, hát küldj privátot!

Ha még aktuális:

https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/tab-session-manager/

Évek óta ez van, kihúzott párszor már a szószból. Automatikus mentés x időközönként, max. db mentés tárolása, session fájl induláskori mentése x könyvtárba (ez a download-on belül kell legyen, de nem akadályoz meg senki, hogy oda csatolj fel pl. egy felhős megosztást), privát módban is megy, stb....