Digi ZTE F668 router jelszo

Sziasztok, egy honappal ezelottig meg voltam elegedve a digi altal adott routerrel. A LANon rakotott laptopom tokeletesen kapja a gigabitet, admin felulet eleg minimal, de szamomra csak portokat kell nyitogatni alkalom adtan. Sajnas kb egy honapja a digi kitolt egy frisstest az eszkozre, megvaltoztatva az admin jelszot, hogy kitiltsa az ugyfeleit az eszkozrol. Tud errol valaki valamit? Esetleg az uj jelszavat :) ?

Hozzászólások

Digit kérdezted már? :)
--

"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."

ez azért elég pöcskupak megoldása a helyzetnek, legalábbis szerintem. saját végponti eszközt nem tudsz használni mert miért is tudnál... azt meg gondolom túl bonyolult lett volna megoldani hogy az eszköznek legyen egy egyedi, hardverhez kötött belépési azonosítója amit poweruserként le tudsz kérni ha elfogadod az ezzel járó kötelezettségeket.

"all submitted complaints will be forwarded to /dev/null for further investigation"
"ez ilyen hippi kommunás felfogás, ahogy Stallman sámán módjára dobol a nagy hasán, hogy GNU, free software, free as free beer."

digi, user vagy digi, admin már nem emlékszem el van mentve otthon. Pár napja még a wifi esti kikapcsolásának az időpontját állítgattam.