Nem működik a nyomtató

Szokásos megkeresés, amit úgy napjában 6x megkapok.

A szokásos probléma, hogy nem tudja felfogni a kedves kezelője, hogy ha A3-asra akar nyomtatni, akkor az A3-as tálcát állítsa be, mert az A4-es tálcában nem fog a nyomtató A3-as lapot találni.
Na most azonban olyat sikerült produkálni, hogy bármit akarok nyomtatni, a nyomtató kiad egy tesztoldalt. Random beverek valamit a wordbe, a nyomtatóból egy tesztoldal távozik. Szerintem egy zseni a kedves kolléga.

Hozzászólások

Hát nézd ha mindenki szupertehetség lenne, lehet hogy átírnák a szerződésedet heti 2 nap + ügyeletre. :)

--
arch,ubuntu,windows,libreelec,omnirom,microg
zbook/elitebook/rpi3/motog4_athene

Esetemben sokkal jobb szokott lenni. RDP appok hálózati nyomtatóra nyomtatása. Alkalmazásban, mindenhol beállítva a jó nyomtató (én állítom be), tesztoldal működik, az éles nyomtatás viszont a cégen belül random helyen kijön. Általában természetesen egy másik településen. Ilyenkor nem szokott őszinte lenni a mosolyom.

Vizsgára felkészülés végett keresek "kidobásra" szánt menedzselhető Cisco switch-eket és routereket, leginkább Pest és Bács-Kiskun megye területén.

Főnöki kérés: "Kérem, ragasszon fel egy papírt ide a nyomtató fölé és írja rá, hogy mit nyomjak, ha nem tudok nyomtatni. De csak pár szóval."

Kb. két éve ragasztottam egy kis cetlit a nyomtató megfelelő gombja fölé h. "ezt nyomd meg ha hibára futott", ez sokat segített, de az értőolvasással még most is vannak gondok, hiába nyomja meg a user, ha nem érti mit mond a nyomtató. A kedvencem az amikor valami hasfájása van, elkezd sipolni, a kedves kolléga pedig egyszerűen csak eloldalog...