Kérjük, szánjatok 5 percet szoftverfejlesztőknek szóló kutatásunkra! (x)

Címkék

Szeretnénk megtudni, Ti milyen cégnél dolgoznátok szívesen, illetve felmérni néhány konkrét vállalat ismertségét. A válaszadás természetesen önkéntes és anonim, de aki megad egy email címet a kérdőív végén, annak egy páros 3D IMAX mozijegy is ütheti a markát. Rendben, vágjunk bele! »

Hozzászólások

Ez akkor most annak a kb egytucatnyi cegnek a burkolt reklamja? Csak hogy tudjam, mihez kene asszisztalnom...

ne told tul Akos, ne told tul. ez kb olyan mintha felmennek a weboldalatokra, es kivernem a hisztit, hogy a retekbe adhattok el liferayt vagy oraclet olyan cégnek akit mar tobbszor is megbaszott a versenyhivatal. most mondtam valamit, ne ugorj ra, sarkitottam. ugyfel, ugyfel, kiszolgaltuk, alazattal. te is ezt csinalod, ne ugráljál.

en alairom, hogy átnézve az oldalt, hiányzik az adatvedelmi leiras, illetve egy kiiras, hogy a sorsolas utan torlik az emailcimeket. viszont ha aggalyod van, nem toltod ki, ha nem szimpi nem toltod ki. igazabol pici jozan esszel lathato, hogy mire megy ki az egesz, egy ügyfélnek keszul egy reportocska a konkurens munkaadokrol, tok artalmatlan dolog az egesz. szamomra felfoghatatlan hogy a tokomben van idod munkaidoben ezen rugozni egesz nap. aztán a vegen meg a mi golyonkra is ralepsz egyszer. ugyanmar. engedd el.

ugyfel, ugyfel, kiszolgaltuk, alazattal. te is ezt csinalod, ne ugráljál.

jo, hat, igazad van, mindenki az ugyfelekbol el. De azert nem mindenki vallalja be a melytorkozast gumi nelkul. A klasszikust idezve, mar tudjuk, mi vagy, csak a tarifan rugozunk*.

A kovetkezo meg mar az lesz, hogy kuldtok valami hasonlo lepra spamet az itt megadott email cimekre, aztan ha valakinek nem tetszik, akkor azzal intezitek el, hogy 'ha nem szimpi, nem olvasod el'?

*: Ra ne ugorj, en is sarkitottam. Egy kicsit :-)

Akos, hidd el, egy nettó 10 perc alatt, 3 levélváltással, telefon es talalkozo nelkul ledumalt reklamdeal nagyon messze van a melytoroktol, az igazi melytorok + analfisting kombok, lenduletes gyatyaletolasok sokkal inkabb az infoparkban gyakoribbak. :)

Ha pedig megtesszük azt, amit irtal, bar eddig ugye nem tettuk es nem is tennek, utalni sem utaltunk erre, gyanú sem merult fel, akkor szemelyesen faradok be hozzad melytorkozni. :)

Ha pedig megtesszük azt, amit irtal, bar eddig ugye nem tettuk es nem is tennek, utalni sem utaltunk erre, gyanú sem merult fel, akkor szemelyesen faradok be hozzad melytorkozni. :)

azert hallottam mar a palyafutasom soran 1-2 meggondolatlan mondast, hogy 'aaa, az tuti soha nem lesz'. Aztan meg de. Mondom, nem vagyok ijedos, de most kivert a viz...

Egyéni vállalkozó vagyok és ennél szívesebben sehol nem dolgoznék!
Hol vehetem át a mozijegyemet?

Tényleg ki a kérdező és hol van a kötelező adatkezelési/adatvédelmi nyilatkozat?
--
Gábriel Ákos
http://ixenit.com

A 7. oldalon elfordítottam a telefont (iphone 6+) és olyan állapotba került az alkalmazás, hogy semerre se tovább.
Előtte is csak kb fél mm volt meg a submit gomból az oldal alján.

Szervező neve? Nyereményjáték feltételei? Adatkezelési dolgok?

A kb 5000 Forint értékű, korlátozott felhasználhatóságú mozijegy megnyerésének esélye is nagyon motiváló lehet a célcsoport számára...

hol dolgoznék szívesen: ahol nincsenek migránsok (abujai, rijádi, telavivi és bukaresti)
hol NEM dolgoznék: ahol az előbb említett migránsokat felveszik

Ezt a testvernep dolgot kifejtened?

A cigany-indiai rokonsag ismert, szoval ha kisebbsegi vagy, akkor ertem a dolgot. De ha nem (marpedig a tobbi hsz-ed alapjan nem ez jott le rolad), akkor nem igazan ertem a rokonsag feltetelezett alapjat.

--
A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess? - Wargames

a cigányok nem indiaiak, nem rokonaik az indiaiaknak. ezt bizonyos körök sugalmazzák/akarják elhitetni.
és marha egyszerűen be lehet bizonyítani: elég ha együtt vagy néhány cigánnyal, utána meg néhány indiaival. ég és föld a különbség, természetesen az indiaiak javára (mentalitás, viselkedés, stb...)

igen, kicsit nehézkesek, nekem nyelvi akadályaim is vannak/voltak jónéhányukkal az akcentusuk miatt. meg nyilván nem a legnagyobb koponyák, de én sose "féltem" tőlük, mint ahogy azt sokan próbálják elhitetni például úgy, hogy "elveszik a melóhelyeinket",stb...

tehát a mentalitásuk miatt én kedvelem őket.

3+ millióan mondtak nemet az invazív fajok tenyésztésére október 2-án.
ha te szarszínűekkel akarsz dolgozni, akkor irány abuja/nairobi. és így tovább ...
panyematy?

a magadfajta libsik miatt nem tudnak munkásparasztot felvenni pölö az MS-nél, de ez már legyen a fajtársaid baja :D

hát igen, mindig van egy ajvékoló kisebbség akinek nem tetszik az őszinte szöveg. a liberális fasiszták (gúnynevükön libsik) már csak ilyenek.
de ez a kutatás, ha jól értem arról akarna szólni, hogy miért mennek inkább külföldre emberek. ha már az általam említett invazív fajokkal kellesz egy légtérben lenni, akkor jónéhányan inkább a nyugateurópai béreket választották a románcigány fizetések helyett ...

többen mondtunk nemet a migránstenyésztésre (3 362 224) mint az ojropé brüsszelita pedofilokra 2003 április 12-én (3 056 027).

de én véleményről beszélek és nem politikáról, azzal, hogy ezt nyilvánvalóan össze lehet mosni vele, attól még az emberek jelentős része NEM kér az invazív fajok betelepítéséből.

szóval, ha négerekkel szeretnék együtt élni, akkor emigrálok jew yorkba, ha az erdélyt elrabló cigányokkal, akkor megyek bukarestbe, ha metéltfaszú arabokkal, akkor megyek rijádba, ha az emberiségellenes tömeggyilkosságok elkövetőivel (az áldozataik között a 20. században bőven voltak magyarok, lásd 1919, 1956 és megtorlása) akkor megyek telavivba.

már megkérdezhetném, hogy ki vagy te itt? a HUP fura ura?
gondolom kezded már akkor érteni, hogy miért menekülnek el ebből az országból az emberek.
na az ilyen magyargyűlölő libsi férgek miatt ...

ja, és ha nehezen viseled a szólásszabadságot, akkor irány telaviv, nem muszály magyar oldalt olvasnod ;)

na, vége a CEU-s tüntinek? :) (igen, sűrűn elírom a muszájt)

én magyar vagyok és azt szeretném, ha ez az ország megmaradna magyarnak, és nem nekem kellene egy retkes idegen migránshoz alkalmazkodnom.
pláne nem erdély elrablóihoz, vagy gheorghe schwarcz által uszított arabmocsokhoz, se jézus gyilkosainak ivadékaihoz, éít ...

a szolasszabadsághoz semmi koze nincs annak, hogy egy szakmai oldalt offolsz szet ezzel a szalonkeptelen stilussal. egy kozeleti oldalon siman toleralnam. egyszerusitem nekem: ha egy hazonbuliban az asztalra szarsz, miközben az emberek buliznak, akkor kiraknak a bulibol. ezt tortenik most.

azt meg nem ertem, hogy lettem magyargyulolo libsi fereg, de mindegy, gondolom nem jutsz puncihoz vagy valami hasonlo.

Mióta nem lehet betű az irányítószámban?

On:
Eddig volt egy olyan szokas ezen az oldalon, hogy ha valaki kerdoives kitoltest kert, akkor a vegen megosztotta a kozosseggel a kovetkezteteseit. Szerintem ez korrekt, a mozijegy igerete nem az.

A masik: hatalmas ongol, ha egy kerdoiv vegen nincs ott egy "egyeb komment" mezo. Igy ha valaki pl. nem akar itthon dolgozni, es emiatt 1-2-re ertekel par ismertebb ceget, az nem azt jelenti, hogy azzal a par konkret ceggel lenne problema, valoszinubb, hogy a kitoltonek a vezetessel/rendszerrel/fizetesekkel van inkabb problemaja.
Ha van lehetoseg, es beirja, hogy itthon egy cegnel sem dolgozna, realisabb lesz a vegeredmeny, ha ezt figyelembe tudjak venni (meg jobb, ha van ilyen mezo).

--
A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess? - Wargames

Azért ők sem gondolják komolyan, hogy egy kérdőíven válaszolnak nekik cégnevekre és fizetésre.
A mai piaci helyzetben.
A maradékot kitöltöttem, mozijegyért meg nem adom az e-mail címemet.

### ()__))____________)~~~ ########################
# "Do what you want, but do it right" # X220/Arch