Oracle Open Office és Oracle Cloud Office 3.3

Címkék

Az Oracle bejelentette az Oracle Open Office és Oracle Cloud Office 3.3-at. Az Oracle Open Office termék két verzióban érhető el. A Standard verzió ára 49,95, az Enterprise verzió ára pedig 90 euró / alkalmazásfelhasználó. A Standard verzió minimális rendelési tétele 1, a vállalati verzióé 100 darab. Részletek itt és a bejelentésben. Mindeközben az OpenOffice.org a 3.3-as verzió hetedik RC-jénél tart.

Hozzászólások

could office-ról a fenti linken:

"Oracle Cloud Office is the foundation of the open standard office stack based on the open document format (ODF), and has powerful social sharing capability, ubiquitous document authoring and collaboration."

Nekem erről a Cloud Office-ról mindig az jut eszembe, hogy
"Felhőbe hanyatlott a Drégeli rom..."

Tények fölösleges tárolására fecsérelje? Az irodalom a színtiszta gondolkodás, szimbolizmus, érzelmek és asszociáció ennek eredménye az adaptív gondolkodás képessége.

-- "Bízzál Istenben és tartsd szárazon a puskaport!" - Cromwell --
-- Sayusi Ando - http://sayusi.hu --

Azért az döbbenetes, hogy szegény Arany János költészete mennyire asszociatív!
Ott van - ugye - a "Családi kör", aminek valamire való szakma, kar, stb. megcsinálta a maga változatát, az üzemgépészektől az atomfizikusokig, meg a Lőwi Árpád - féle komplett Toldi-trilógia, pornográf változatba, és ezek mellett most már ott van a "Szondi két uploadja" is..

Inkább tippeljük, meg hogy miből lesz hamarabb végleges 3.3-as kiadás!

  1. OpenOffice.org
  2. LibreOffice
  3. OxygenOffice
  4. vagy valami más

--
Tertilla; Tisztelem a botladozó embert és nem rokonszenvezem a tökéletessel! Hagyd már abba és kész!