Az Oracle kiterjesztette a Solaris 11.4 támogatását 2037-ig

Részletek a Oracle and Sun System Software and Operating Systems dokumentumban

Hozzászólások

Annak idején ment a "Minek ilyen screenshot telepítéseket csinálni! Hungarian Screenshot Portal!!!!444".

Hát azért, mert

  1. ezeket a képeket már lassan netről sem szeded össze
  2. milyen jó is volt most végigmennem rajtuk újra, megannyi emléket hoztak vissza

Ezért ugassatok ésszel, hogy mit minek. Már akkor is előrelátóbb voltam a legtöbbeteknél :D

trey @ gépház

Én utoljára valami 2008 környékén próbálgattam OpenSolaris 10-et egy VM-ben. Azóta se volt vele dolgom. El nem tudom képzelni, hogy mire használná ezt még valaki. Akinek speciálisan ilyesmi kell, az fel tud tenni egy Illumos disztrót, pl. OpenIndiana vagy OmniOS. Engem egyébként érdekelne az Illumos világa, de sose vesz rá a lélek, hogy kipróbáljam, mindig halogatom, de így is a BSD-zésnek se jut elég idő mostanában. Kósza videókat, ismertetőket láttam róla, de még sose jutottam el a kipróbálásig.

Az mondjuk nem baj, ha tovább támogatják, de ez úgy lep meg, hogy pár éve még az Ó(a)rák(nak)köll még azt pedzegette, hogy kaszálja a projektet, és sóval hinti be a helyét, meg a fejlesztők közül is elküld egy csomót.

A computer is like air conditioning – it becomes useless when you open Windows.” (Linus Torvalds)

El nem tudom képzelni, hogy mire használná ezt még valaki.

Bármire, ami re 10 éve írtak programot, és nem akarják kidobi.

Minap volt valahol cikk, hogy a német vasutnál még 3.11 es fut egy két feladatra, mint ahogy vannak repcsik ahol floppyn kell betolni az utvonal tervet stbstbstb

Fedora 38, Thinkpad x280

Gondolom nem mondok újdonságot, de attól, mert egy OS 64-bites, attól még épp lehet, hogy valamit 32 vagy 16 vagy éppen 8 biten tárolnak. (Ha nem ment volna át: nem hiszem, hogy egy ma karbantartott OS-en nem csinálták meg már évekkel ezelőttt a megfelelő, szükséges módosításokat.)

ugylátom a 10-et megint tolták 2027-ig :D

Dolgoztam vele és így x évvel később már nekem is csak jó maradt meg belőle. Akkor volt hogy szidtam is :D Tolják csak ha van még akinek kell, mosolyt csal az arcomra ha meglátok vele kapcsolatban valami hírt még.