Twitter követőket keres a FreeBSD kiadásokért felelős csapata

Címkék

Úgy fest, hogy az inkább konzervatív, mintsem haladó nézeteiről ismert FreeBSD projekt is halad a korral és megpróbálja kiaknázni a közösségi médiában rejlő lehetőségeket. A FreeBSD kiadásokért felelős csapat, a FreeBSD Release Engineering Team a Twitteren jelezte, hogy 99 98 Twitter követőt keres a 2048-as, szép, kerek követőszám eléréséhez. FreeBSD felhasználók, hajrá! Irány őket bekövetni! ;)

Hozzászólások

2,041 followers

Már csak 7 kell nekik a célhoz :)

trey @ gépház

Ehhez szerintem én sem vagyok kellően haladó nézetű, nem értem, hogy mire jó a követőszám. Eleve nem vagyok a Twitteren, nem is akarok regelni, meg az adataimat ott tárolni. Nem mintha segítene akárkin is, hogy hány követőjük van. Inkább felhasználói tábort, meg fejlesztőket (ha más nem létező opensource kódok átportoláshoz) toborozzanak, esetleg YouTube videókat nyomjanak ki tutorialokkal, mint robonugie vagy zaney, stb., hogy népszerűsítsék a rendszert, mert úgy sok embernek kedcsináló lenne. Redditen már fel vagyok rájuk iratkozva, de nem hinném, hogy azzal is sokra mennek.

A computer is like air conditioning – it becomes useless when you open Windows.” (Linus Torvalds)

2,061 Followers

Meglett. És most?

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

ugyanitt (twitter) meg 2-3 hónapja regisztrált kamu/bot accountoknak van 10-20-30 ezer szintén kamu/bot követője.... :-|

Nem csak itt látom, de érdekelne, hogy a bekövetés ugyanaz mint a követés, csak menőbb? Ha igen, akkor a követőket miért nem bekövetőknek hívják?