6 jó érv a Kubernetes security képzésünk mellett

Címkék

November 2-án, kedden ONLINE formátumú, alapozó Kubernetes Security képzést indít a HWSW, ezért most összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni ezen a tanfolyamon.

  • A Kubernetes bevezetése hatalmas ütemben zajlik a hazai vállalatoknál, a technológia sajátosságai miatt pedig alapjaiban alakítja át a cégek szervezetét, és magát a teljes IT-stacket. A K8s love brand mivolta végett ráadásul maga a bevezetés is gyakran nélkülözi a technológiai racionalitást. Egy ilyen komplex, a teljes IT-t érintő átalakulásnak azonban a biztonság is része kell legyen. Jelenleg ezzel a cégek szinte semmit nem foglalkoznak, ezen kíván változtatni most induló képzésünk.
  • A fejlesztői és üzemeltetői környezetek egységesítésével, a DevOps csapatkultúra meghonosodásával a biztonság már nem kizárólag a dedikált IT-security szakemberek feladata, a biztonság a cégkultúra része kell legyen, minden Kubernetessel dolgozó szakembernek illik alapszintű IT-biztonsági tudással rendelkezni.
  • Képzésünk hiánypótló és egyedülálló, jelenleg más átfogó online Kubernetes biztonsági kurzus nem elérhető a hazai piacon.
  • A 6 alkalmas, 18 órás képzés online formátumú, élőben bárhonnan és bármilyen platformról követhető, az órák utólag pedig bármikor visszanézhetők felvételről. Az egyes alkalmak munkaidő után indulnak és nem túl hosszúak, így a munka mellett sem megterhelő belevágni a képzésbe.
  • Most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó videóanyag is elérhető, így a tanfolyamhoz szükséges és esetleg hiányzó alapok is gyorsan elsajátíthatók - akár a képzés indulásáig.

Kubernetes security alapjai képzés oldalán megtalálod a részletes tematikát és itt tudsz jelentkezni is.