Szőr Péter díjra jelölték Nagy Lucát a Matrix ransomware kutatásáért

Szőr Péter díjra jelölték Nagy Lucát, a Sophos biztonsági szakértőjét, a Matrix ransomware-rel kapcsolatos kutatása miatt.

Hozzászólások

félek megnézni mi ez a VB2019 hashtag...

--
GPLv3-as hozzászólás.

A képen is látszik, hogy mi az a vb, ki van írva az emelvényre.

A hír kapcsán én inkább azt nem tudom, hogy ki volt ez a Szőr Péter, és mitől nagy megtiszteltetés a róla elnevezett díjat megkapni. Persze utánanézhetnék Google-lel, de ahhoz lusta vagyok :D

“I didn’t start using Linux so I could have friends.” (Luke Smith, 2019) 🐧

Bocsánat, nem láttam, hogy azok linkek. Lehetnének a linkeknek valami kicsit feltűnőbb színe, aki gyorsan olvas, nem veszi észre a kicsi színbeli különbséget, és a halvány alápontozást. Nem azt mondom, hogy legyen lila vagy zöld, csak egy kicsit jobban üssön el a szövegszíntől.

De amúgy kösz, egy kattintásra így is megtudtam, nem nekem kellett utánakeresőzni. Nem hallottam még az ürgéről korábban.

“I didn’t start using Linux so I could have friends.” (Luke Smith, 2019) 🐧

Eddig is észrevettem, itt viszont a mondat első két szavában voltak, így gyorsan átfutva a hírt elsiklottam felettük. Nyilván mivel nem láttam, hogy linkek, ezért az egeret sem vittem föléjük. Ezzel most nem azt mondom, hogy nem látható, hanem nem annyira észrevehető, néha benézhető. Meg kéne fontolni kicsit eltérőbb színezést. Nyilván valami olyan színnel vagy árnyalattal, ami egyébként passzol az oldal színsémájába, ez erősen korlátozza a lehetőségeket.

“I didn’t start using Linux so I could have friends.” (Luke Smith, 2019) 🐧