Ősszel érkezhet a "OnePlus 7T" 5G

Megerősítette a OnePlus Inc., hogy szokásához híven újabb verziót ad ki aktuális flagship készülékéből. Októberre várható. 5G-vel.

Hozzászólások

Én pedig azonnal veszek is majd egyet belőle. :)
Az OP 5 aksija mostanában kezdett gyengélkedni, itt az ideje a cserének.

A gyereknek oda szoktam adni a 2 évesnél régebbi készülékeimet. Azok sem elavultak. Miért lenne elavult? Mi az a dolog, amit ma egy OnePlus 3-mal ne lehetne megcsinálni?

Ha kijön októberben a "7T" (legyen bármi is a neve) nekem megveheted karira :) Nem fogom kibaszni az ablakon, hogy elavult :D

--
trey @ gépház

Nem állítom, hogy itt olvastam, de valami fórumban írta valaki, hogy az 1+-nak igen jó az üzletpolitikája ezzel az "első félévben kijön egy telefon, majd karácsony előtt egy ráncfelvarrással az új" - mert az első félévben megjelenő telefon már nem igazán jó ajándék az avulás miatt.
Erre próbáltam utalni :-)

=====
tl;dr
Egy-két mondatban leírnátok, hogy lehet ellopni egy bitcoin-t?

Valószínűleg igazuk van, ha belegondolsz, az ember szereti, ha úgy érzi, hogy a pénzét a lehető legjobban, legokosabban költötte el.

Ha van két ugyanolyan péksüti a boltban a polcon, az egyiket 3 órája sütötték, a másik pedig még meleg; az emberek 90%-a a még meleget akarja megvenni, még akkor is ha csak másnap tervezi megenni. Az ikeában a saját szememmel láttam, hogy valaki a túrófánkra várt inkább 15 percet, hogy frissebbet kapjon, mert az előző adag fél órája sült már, és bár még meleg volt, de neki friss kellett.

Ma kaptam róla e-mailt, hogy Október 10.-én lesz a bemutató.

"You might have heard a few whispers, but we have big news to share. At 4 PM BST, October 10, 2019, we’ll be unveiling our OnePlus 7T Series."