Belép az amerikai piacra is a OnePlus Inc.

 ( trey | 2018. október 29., hétfő - 13:09 )

A pár évvel ezelőtt útnak indult, leginkább technikai vénájú felhasználók körében népszerű OnePlus tovább folytatja terjeszkedését. A OnePlus 6T készülék piacra dobásával egy időben a Qualcomm és a T-Mobile támogatásával belép az USA piacára is. Részletek itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Már csak az a kérdés, Trump mit fog hozzá szólni?

--
robyboy

Sose volt OnePlus telefonom.

Ezek ilyen IKEA-s, rakd ossze magad eszkozok, vagy minek mellekelnek melle a dobozba csavarhuzot meg irgalmatlan hegyes fogot?

Tulajdonképpen igen. Leginkább a tech közönségnek indult. Nem véletlen volt rajta Cyanogen OS az elsőn. Számtalanszor leírták, hogy talán a legtechnikaibb felhasználóbázisuk van, így nem egyszerű nekik megfelelni.

Az első telefon volt talán, ahol a bootmanager unlock és a reflash nem járt garanciavesztéssel és ez le is volt írva hivatalosan. Ezzel is támogatva a reszelést.

Ahogy jöttek az újabb telefonok, úgy jöttek újabb userek is és úgy vált/válik egyre mainstreamebbé.

--
trey @ gépház

Igazabol csak viccelni akartam, de koszi az osszefoglalot, hasznos volt! Valoszinuleg az evek alatt felcsipegettem ezeket az infokat, de nem volt az aktiv memoriamban, az tuti.

Nem mellékelnek hozzá ilyeneket. A tweet a JerryRigEverything csatornát hivatkozza, ami így definiálja magát:
"I review technology from the inside with smartphone durability tests and teardown videos! Mixed with other projects and things I enjoy. Like drones & fixing random things."

Ha belenézel a csatornába mindenféle tech eszköz tartósságát, minőségét vizsgálja, többek között csavarhúzóval meg irgalmatlan hegyes fogóval.

"Ha belenézel a csatornába mindenféle tech eszköz tartósságát, minőségét vizsgálja, többek között csavarhúzóval meg irgalmatlan hegyes fogóval" AKA ha kalapacsod van mindent szognek nezel? :D

Koszi!

"leginkább technikai vénájú felhasználók körében népszerű"

"irgalmatlan hegyes fogot?"

Az egy csipesz :D

--

"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."

"Az egy csipesz :D"

NOPE, az egy korzo!