Itt vannak a Huawei Mate 20 és Mate 20 Pro specifikációi

 ( trey | 2018. október 16., kedd - 18:52 )

Cikk, videó itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Ehh... nekem a Huawei Cinnamon jobban bejön.

Biztos jó, csak a szoftver ne lenne rajta annyira fos. :(

ezekbe a telefonokban nem pont az a jó, hogy olyan szoftvert raksz rá amilyet akarsz és akkor amikor akarod? legalábbis így hallottam.

10 pont a Hugrabugnak az ízes trollkodásért

--
debian,libreelec,openmediavault,ubuntu,windows,arch,lineageOS
zbook/elitebook/rpi3/nexus5_hammerhead

A Huawei az aki nem engedi már a bootloadert nyitni.

de az androidos telefonok nyíltak és bármit lehet velük csinálni, valamint teljesen testre szabhatóak. nem? én nem tudom, csak eddig ezeket hallottam főbb érvként, és most csodalkozok, hogy ha alapból szar a szoftver az miért baj? gondolom lehet rá olyan os-t rakni amilyet az ember akar, nem úgy mint a korlátozott ájfón telefonoknál.

Egy kommentig még vicces voltál

--
debian,libreelec,openmediavault,ubuntu,windows,arch,lineageOS
zbook/elitebook/rpi3/nexus5_hammerhead

Amíg nem iOS fut rajta, nagy baj nem lehet vele! :)

Azt legalább nem basszák el egyes gyártók. Mert itt konkrétan ez történik. Egy másik androidos szarról váltottam a korábbi flagship (LOL) hulladékra, és ami az előzőben hibátlanul működött, ebben persze nem képes...

Az a baj, hogy az idő függvényében a javítható hibák száma egy hiperbolikus görbét ad, vagyis egyre több idő megtalálni a következő hibát, mert ahogy járjuk be a logikai teret, annál messzebbre kerül a következő ismeretlen információ. Ezt pedig tovább fokozza a folyamatos változtatgatás és új feature-ök tolása. Sajnos esélyes hogy nem igen lesz stabil vonal durva hibák nélkül a jelenlegi tendenciák mellett, ha nem kezdenek el a cégek sürgősen egyre több erőforrást fektetni a tesztelésbe és stabilizálási folyamatokba. Márpedig ez drága és nincs jelentős látszata. Tehát nem mostanában fognak.