A pletykák szerint a Microsoft felvásárolná a GitHub-ot

A Twitter tele van azzal, hogy a Microsoft felvásárolná a GitHub-ot. Nyilvánvalóan nem mindenki van elragadtatva a hírtől. A Microsoft, miután felszámolta saját kódhostingját, a CodePlex-et, vajon jó gazdája tudna lenni a GitHub-nak? Szavazz itt!

Hozzászólások

TROLL ON:

Jaj, ne már.
Úgy szeretem, meg olyan jól működik, miért akarják szétcseszni ezt is? :(

Jó hogy mindent atkoltoztettem már a gitlab-re. :)
Most azért megnézem mi maradt meg a github-on. :)

Az ujban a fiuk egesz begyorsitottak amugy (5.1.3). Korabban mi is kuzdottunk, hogy a renderin baszott lassu. Valami beepitett js library volt a ludas amugy. Meg a nagy dashboardoknal volt, hogy a browserek egyszerre 6 kerest vagy valami ilyesmit tudnak elkuldeni. Aztan az sem mindegy mi a backend. Graphite-web baszott lassu, Elastic-kal viszont brutal gyors. Persze a logstash graphite inputja meg nem nagyon tud agregalni meg ilyenek. Mi sajat feedert hasznalunk hozza (timeseries2elastic csak szebb neve van). Kb 3.4 masodperc alatt renderelodik ki most a 20+ panelt tartalmazo dashboard ami 6milliard dokumentumot jar be. (Azt most ahgyjuk milyen a 20+ panelt tartalmazo dashboard hasznalhatosaga, hogy barki megtalaljon barmit :D)

HAt hogy kinek mi az oka most az maganugy, de megertem, ha az MS felvasarlas miatt.

Az en okaim ami miatt (mar reg) valtottam:
- maximum 3 private project
- nekem jobban fekszik a gitlabCI, mint a github-os Travis
- valahogy nekem jobban kezreall

De az utolso lokes (ha eddig nem tettem volna meg) biztos az MS felvasarlas lenne. Nehez kerdes a bizalom. Az Oracle es MS eseteben ez konvergal a nullahoz. Ennyi.

Lehet jonni azzal, hogy mert en hulye vagyok, meg minden. De a bizalom az szemelyes ugy. Erzelmeken alapul, ami tenyek alapjan alakult ki.

Nekem nehez eljatszani a bizalmamat, viszont az vegeleges es ennyi. Ilyen megatalkodott vagyok es kesz. :D
Na ezert koltoznek most mindenkeppen, ha eddig nem is tettem volna meg.

Miért, hogy elrontsák mint a skype-ot? Mint minden mást? Kár érte...

Éppen ma frissítettem a skype-ot, és a beállításokban 2x ugyan az a webkamera lett, az egyiken állandóan működik a másikon meg magától bekapcsol, ha akarod, ha nem. Tulajdonképpen jól haladnak, csak még a visszajelzőfény kéne kikapcsolni mert ez így elég feltűnő :)

--
Karesz
www.fotokaresz.hu

CVS! \o/ :)

-----
„Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben.”
rand() a lelke mindennek! :)
Szerinted…