Axon M - két kijelzős érdekesség a ZTE-től

 ( trey | 2017. október 18., szerda - 22:09 )

Részletek itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Ez Rubik karikavarázs kivitelben lenne a leglátványosabb.

milyen igaz :D

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

ezen a terfelen szerintem felesleges es korulmenyes amit latok *de* ezt a fajta batorsagot es ujitasi kedvet nyugodtan atvehetnek mashol - mondjuk a notebookokhoz is hozza lehetne nyulni hasonlo lendulettel.

azert kellett ideboffentenem a nezoterrol, mert az “unnepi” ThinkPad fail nekem nagyon becsipodott. ha mar nem lett “retro” akkor legalabb epp ilyen agyament dolgok kellenenek bele.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Hat pl pont ilyennel probalkozott mar pont a Lenovo: Lenovo ThinkPad W700ds. Laptopnal nem praktikus, kulso masodik kijelzot barmikor csatlakoztatsz, de legalabb nem muszaj mindig magaddal cipelned...

----------------------
"ONE OF THESE DAYS I'M GOING TO CUT YOU INTO LITTLE PIECES!!!$E$%#$#%^*^"
--> YouTube csatornám

nem pont erre gondoltam, hanem valami hasonló mértékben agyament dologra és a bátorságra ami mögötte van.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

"hanem valami hasonló mértékben agyament dologra és a bátorságra ami mögötte van"

3.5 jack elhagyasa..? :D

----------------------
"ONE OF THESE DAYS I'M GOING TO CUT YOU INTO LITTLE PIECES!!!$E$%#$#%^*^"
--> YouTube csatornám

nem állatságot mondtam hanem bátorságot :)

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

régóta várom, hogy a tablet-ek kihalását az okozza majd, hogy lesz ennél vékonyabb kávájú, és 3 panelből álló telefon, szerintem ez jóval hamarabb megvalósulhat, mint a hajtogatható kijelző, vagy akár a felcsavarható, és lenne is rá igény (ha nagyon kényelmesre, hatékonyra sikerül, akkor nem csak üzleti területen).

Én a tabletekre mért halálos csapást felülről, a notebook-ok felől várom. Nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen csak tapizós képernyőn bármi komolyat csináljak akármekkora is legyen az.
--
:wq

A jovoben:

Es akkor az orvos hordjon magaval laptopot vizitkor? A gyartosor figyeleset vegzo meos is? A tanarno amikor a padsorok kozott setal? Az epitesz amikor kimegy a telepre (persze felbaszhatja a terepjaro orrarara a laptopot)?

De korulbelul minden teruletet elo tudnam venni, ahol a papirt ki kell valtani. Ott egy tablet sokkal hatekonyabb, mint egy laptop cipelese.

Okes, a Te munkad nem olyan lehet, mint a fent felsoroltak es ezert nincs szukseged ra. De azert lehet igen komoly munkat vegezni a tabletekkel, ahol a notebook egyszeruen labdaba sm rughat (nem hogy egy boszme PC).

Én konkrétan a "széttéphető" laptopokra gondoltam, amikkel amikor olvasgatok csak kezemben tartok és amikor dolgozok alányomom a billentyűzetet.
Nekem jelenleg csak telefonom és laptopom van (+ egy böszme PC de ez mellékes most). Néha az ágyban fekve a telefonra hunyorgatva eszembe jut, hogy milyen jó is lenne valami a telefonnál nagyobb de azért a laptopnál kényelmesebb dologról olvasgatni. De azért nem veszek egy tabletet, hogy havonta egyszer tudjak vele az ágyban fekve olvasni. Na valami ilyesmire gondoltam.
--
:wq

Tabletekhez régóta kapható plusz billentyűzet, vagy ott a Microsoft Surface kategória - nem újdonság ez már.
Én is használok ilyet megoldást (iPad + BT billentyűzet), remekül bevált. Ami kényelmetlen, hogy a jó billentyűzet picit vastag és cipelni külön nem akkora móka.
Léteznek olyan tokok, amelyekhez hozzá van építve billentyűzet - olyat még nem próbáltam.

A tabletek erejüket tekintve már ott vannak az alsó kategóriás laptopoknál, egyedül a felkínált felület / méret nem optimális.

--
Kinek nem inge, ne vegye gatyára

Nehéz lesz.
Van két hordozható gépem, egy Lenovo A12 (Android) (120e br) és egy Asus Zenbook 3 Deluxe UX390UA (Kék) (480e br)
Az utóbbit kizárólag azért vettem, hogy legyen egy olyan hordozható gépem amin tudok kódolni. Ha tudom, hogy nem kódolok, akkor mindig az olcsóbbat használom, mert sokkal jobb. Tegyük fel, hogy nem kódolok, akkor meg sem veszem a drága kis asus-t.

A Sonynak is volt már ketkijelzos érdekessége, az el is tűnt gyorsan, www.slashgear.com/sony-enters-tablet-market-with-two-honeycomb-devices-25148408

2x 4 collban lenne, már venném is.

---------------------------------------------------------------
Ritkán szólok hozzá dolgokhoz. Így ne várj tőlem interakciót.

a funkciók egy része megvalósítható olyan barkács megoldással, hogy két egyező telefont egymás mellé ragasztunk mondjuk duct tape-pel.. XD

amúgy tényleg erősen érezni, hogy manapság a piacképesség jobban gátat szab a kreativitásnak, mint régebben bármikor