Hydrogen - holografikus androidos okostelefon a Red-től

Címkék

Hydrogen - holographic media machine

A professzionális mozikamerákat (is) gyártó Red bejelentette, hogy 2018 elején egy rendhagyó androidos okostelefonnal áll elő. A cég szerint a hagyományos kijelzők elavultak, helyette professzionális holografikus médiakészüléket adna a felhasználók kezében. A szolgáltatófüggetlen telefon 5,7 hüvelykes, professzionális Hydrogen holografikus kijelzővel rendelkezik majd, ami észrevétlenül vált majd a tradicionális 2D tartalom, a holografikus többnézetes tartalom, a 3D tartalom és játékok közt. Mindezt szemüveg szükségessége nélkül. Mindez alumínium házban 1195 dollárért, titanium házban 1595 dollárért lesz elérhető a tervek szerint. Részletek a bejelentésben.

Hozzászólások

Nem venném komolyan, ha nem a RED neve lenne ott. Nemrég tudtam meg, hogy az Oakley "kitalálója" csinálja a RED-et most, így azért nem tartom esélyesnek, hogy besül.

Ha arról az anyagról beszélünk, amelynek vegyjele Ti, rendszáma 22, akkor azt titánnak hívják magyarul.

Akkor ez most olyan mint az Amazon Fire phone-ja volt? Egy darab homályba boruló képből nagyon nehéz ítélkezni, de mintha mind két nem sötétségben lévő sarkában lenne kamera.

ha ez igaz (sztem nem), akkor ez üthetne akkorát mint az ájfon.

--
GPLv3-as hozzászólás.

Borítékolom: Nem lesz belőle semmi. Legalábbis, a holografikus kijelzős változatból. Nem adtak maguknak 1 évet se, ilyen technológia meg még mutatóban sincsen mobilos változatban.
Ez amúgy nem egy megkésett áprilisi tréfa volt?

Nem vagyok képben az ilyen technológiák terén, de ha jól gondolom azért nem hallottunk még sok ilyen fejlesztésről, mert nincsenek bemutatható állapotban. Mostanra már csak egy dologra tudok gondolni (a teljes titokban kivitelezett meglepő minőségű holografikus kijelzőn kívül):

https://www.youtube.com/watch?v=7YWTtCsvgvg

Ennek egy jobb minőségű megoldása esetleg? Nem látjuk a képen a kijelzőt, hátha okkal.

Ezt nehéz lenne zsebbe rakni. :)

Valamelyik cég csinált egy szemüvegmentes 3D kijelzős, két kamerás telefont évekkel ezelőtt, még a kezemben is volt egy darab, de meg nem mondom melyikük gyártotta. Talán a Motorola.

☆☼♫♪♫♪☼☆
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)

Azért az elég kemény hogy ezt hírt kb. két éve szóról szóra ugyanígy híresztelték csak akkor valahogy nem kapott ekkora popularitást. Szóval durva látni mikor megismétlik a porhintést két évente :)