OxygenOS Open Beta 10 (N) for OnePlus 3

 ( trey | 2016. december 28., szerda - 13:32 )

OxygenOS Open Beta 10 (N) for OnePlus 3

A OnePlus Inc. kiadta Android 7 (kódnevén "Nougat") alapú OxygenOS-ének legfrissebb nyílt bétáját, az OxygenOS Open Beta 10-et. Benne:

  • Added Data Saver
  • Fixed Lock Screen clock bug in Portrait Mode
  • Fixed issue of reverting to Default Theme after reboot
  • Optimized fingerprint unlocking speed
  • Optimized the quality of Expanded Screenshot
  • Optimized WiFi performance
  • Optimized system performance and battery consumption

Részletek a bejelentésben.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Van itt olyan, aki már próbálta? Mennyire stabil? Jelenleg a 3.2.8-as FW-t használom ami atom stabil, de kiszeretném próbálni a 7-es androidot...

Szerintem 1-2 héten belül letolják a stable csatornán. Ha válasz az open beta csatornára, akkor vissza csak factory resettel lehet.

--
trey @ gépház

Nagyon szépen köszönöm a válaszod, akkor inkább várok 1-2 hetet, ameddig kijön a stabil verzió.

Már elpasszoltam a Oneplus One telómat, mert nem volt dual sim. Viszont lehet a mostani ZUK Z1-et lecserélném egy Oneplus 3T-re. Hogy van ez az OxygenOS. Már kezdem elveszteni a fonalat. Androidok jönnek, mennek... Gondolok most pl. a cyanogenmod -> lineageos rebrandingra.

"Hogy van ez az OxygenOS."

Gondolom ez kérdés akart lenni. Nincs vele semmi extra. Az OxygenOS a OnePlus Inc. által szállított saját OS. A 3.x vonal elég minimalista, nagyon stabil, nekem bejött. Ez még Marshmallow (Android 6) alapú.

Van az Open Beta (aka. Community Build) vonal, ami az aktuális tesztverzió. Ez már Nougat (Android 7) alapú. Dicsérik, hogy milyen gyors, de mivel még nem stable, lehetnek vele gondok. Azt mondják meglehetősen stabil.

Ha váltasz az Open Beta vonalra (egy egyszerű sideload-dal), akkor onnantól kezdve a béta csatornában vagy. Kapsz OTA frissítéseket, de onnan csak egy factory reset / adatvesztéssel (kell backup) tudsz visszaváltani a stable csatornára.

Az Open Beta nevében az (MM) = Marshmallow, a (N) = Nougat értelemszerűen.

Nagyjából ennyi az OxygenOS.

--
trey @ gépház

Régebbi vasakra nem nagyon frissítenek... One-hoz elég régi a ROM. Mondjuk arra van CyanogenMod, ill. már LineageOS. Kíváncsi leszek mi sül ki belőle.

Kanadai régióban kijött az OS4 :D

BUEK

Már jön le :)

--
trey @ gépház