Vivaldi Technical Preview 3

Nemrég volt szó arról, hogy az Opera egyik alapítója csapatával egy új webböngészőt fejleszt Vivaldi néven. Jon von Tetzchner bejelentette, hogy elérhető a Vivaldi böngésző harmadik technikai előzetese.

[ bejelentés | letöltés ]

Hozzászólások

Alakul, én snapshotokat használok, de még mindig vannak hibák platformtól függetlenül. Például az előzményekben a régebbi feliratú linkre kattintva üres oldal jön be (új, üres profilnál is), bizonyos oldalak helyett véletlenszerűen egy üres fekete hátterű oldal töltődik be, stb. Most csak a két legjellemzőbb nálam előforduló hibát emeltem ki.
--
https://www.digitalocean.com/?refcode=7504fb2af065

Én kipróbáltam az első két TP-t, de valami tetű lassú volt. Oldalbetöltés előtt mindig várt egy-két másodpercet mielőtt elkezdte volna akár az oldal betöltését.
---
/* No comment */
Ketchup elementál megidézése a sajt síkra

Nálam már éles használatban van régebb óta. Kisebb-nagyobb hibái ellenére már jobb, mint a mostani Opera. Egyébként minden hétfőn van friss kiadás belőle, heti rendszerességel frissül a vivaldi repóból, szóval nem értem, hogy ez mitől a harmadik, amikor már a sokadik snapshot a legelső verzió óta.

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.