Megkapta a tanúsítványt a Cyanogen OS 12 for OnePlus One

 ( trey | 2015. április 10., péntek - 20:16 )

Cyanogen OS 12 tanúsítva

A OnePlus Inc. részéről Carl Pei ma a Twitter-en közölte, hogy a Cyanogen Inc. által a OnePlus One telefonra fejlesztett, Lollipop-alapú Cyanogen OS 12 (alias CM 12S, COS 12) többszöri nekifutás után ma megkapta a szükséges tanúsítványt, így pár napon belül megkezdik a terítését.

Aki kíváncsi arra, hogy mi érkezik a Cyanogen OS 12-vel, az olvassa el az AndroidCentral által készített összefoglalót itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

OxygenOS nekem kicsit csalodás. Cyanogen világa jobban tetszik. "Már csak kettőt kell aludni" :)

Én egy kicsit többet alszok mielőtt felmerülne bennem, hogy feltegyem. Legalább pár hónapot várni szoktam, hogy az új verzió "éles bétatesztjét" ne rajtam végezze el az adott cég (ahogy ezt sajnos manapság egyre nagyobb piaci szereplők is tenni szokták ... a kisebbeknél meg alap, hogy nincs megfelelő QA).

Testközelből ismerve, hogy mit produkál a világ vezető okostelefon-gyártója (Apple), azt mondom, hogy a QA megléte önmagában semmit sem garantál.

--
trey @ gépház

Az "equalizer megszűnik működni (ha force exitelsz AudioFX-ből vagy a zenelejátszóból) és csak újraindítással jön vissza ismét" hibát vajon javították? Ha jól tudom, a MaxxAudio integráció óta van ez, valami halvány ígéret volt rá, hogy javítják, de nem jött frissítés egy ideje.