Huawei Watch

 ( trey | 2015. március 1., vasárnap - 20:23 )

Hivatalosan még semmi infó nincs róla. Várhatóan a holnap induló Mobile World Congress alatt több infó érkezik róla. A videók előbb felbukkantak, majd eltűntek a YouTube-ról. Az eszköz rozsdamentes acél házzal rendelkezik. Benne egy 1,4 hüvelykes AMOLED kijelző (400×400), zafírkristály lencse, szívritmus monitor, 4GB tárterület, 1,2 GHz-es Qualcomm processzor, 512 MB RAM és Bluetooth 4.1. A Huawei Watch 40 különböző óralappal, különböző szíjakkal érkezik majd. Több mint 20 országban lesz elérhető.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Nagy Apple buzi vagyok, de ez az óra megbizsergette bennem az "akarok egyet" érzést, amit az Apple féle krumpli nem váltott ki belőlem egy másodpercre sem!
Szegény Ive magyarázhatja, hogy a kör nem begyere, csakis a négyzet ami jó órának: így a reklámok alapján Huawei-ék meg tudták oldani.
De persze ki kell várni a bemutató végét, hol vannak a buktatók, de akkor is, egyelőre nagyon tetszik!

Ja igen és a reklámban sátrazáskor mobiltöltő hegyek, a telónak és az órának. A szarkazmust félretéve, egy óra naponta max a felhúzási időre (mechanikus)vagy 2-3 évente az elemcserére fordított időt érdemli meg. A napi konnektorra ott az "okos telefon". Sokat kell még ezt csiszolni...

-------------------------------------
Mindenki magától szenved a legtöbbet.

Én is ezt gondoltam. Már ne így látom.
Nagyon jó, hogy nem kell a telefonom nézni, hanem diszkréten rápillantok az órámra és tudom ki küldött üzenetet. Amikor tekerek, akkor is hasznos, hogy csak annak veszem fel aki tényleg fontos, mert látom, hogy ki hív.

Minden csoportnak saját csengőhangja van, az ismeretlen számok meg alapból el vannak utasítva. Így mindig tudom hogy fel akarom e venni, vagy sem.
De hát attól szép ez a világ, hogy minden igényt ki lehet elégíteni.
Nekem nem lesz erre szükségem, de több millió embernek meg igen.

-------------------------------------
Mindenki magától szenved a legtöbbet.

Jól érzed. Tiszta Apple rendezés.

Akkor kapcsoltam ki amikor élkezdte a consumers desire... Anyja. Ez tartani fog 10 évet? Nem kérek 50-et, bár az is egy reális eljárás egy órától.

Egy kör alakú kijelzőnél hogyan kell értelmezni a 400x400-as felbontást?

-----
(&%;_98\<|{3W10Tut,P0/on&Jkj"Fg}|B/!~}|{z(8qv55sr1C/n--k**;gfe$$5a!BB]\.-

A pi segítségével.

:)

42 mm átmérő? "most compact"? "women's watch"? Jártak ezek már órásnál?????
Jó okostelefonban nyilván nagy szám, de ne akarják eladni, hogy ez már női méret... szerintem az inkább 25 mm lenne... bár ez ízlés és fazon valamint csuklóméret kérdése.

Az apple watch is 42/38 mm most már csak az egyencsuklóméretű embert kell kitenyészteni ezekhez :)

Nekem ezek kicsi órák.

Úgy tűnik az okosóragyártók beálltak erre a méretgazdaságos 38-42 mm méretre, és megfeledkeztek arról, hogy ettől vannak nagyobb meg kisebb csuklójú emberek is. Nőknél jellemző kisebb, férfiaknál pedig előfordul bőven nagyobb. Szegény schwarzi csuklóján hogy mutatna lol :) Remélhetőleg előbb-utóbb rájönnek, hogy nem az egyenméret az üdvözítő út... pl családon belül is megtetszik valakinek hogy milyen praktikus de .. a méret ...

Az óra tetszik, de ezektől a design story meg életérzés videóktól már rosszul vagyok.

+1

krumpli