Asylum - rendkívül ígéretes horror-kaland játék Linuxra is

Címkék

Agustín Cordes és csapata a Kickstarter-en próbál annyi tőkét összeszedni, hogy kiadhassa Asylum nevű, point-and-click stílusú, pszichológia horror-kaland játékát. A játék a tervek szerint Windows, OS X és Linux platformokra jelenik meg. Elérhető lesz a Steam-en, de tervben van a Desura-n keresztüli terjesztés is. A játék DRM-mentes lesz. Mindamellett, hogy a Linuxot is támogatják, a csapat tervei között szerepel, hogy megnyitja a játék motorjának, a Dagon-nek forrását. A Kickstarter-en 100 666 dollárt kértek, eddig 1277 embertől 51 338 dollárnyi ígéret jött össze. A projektnek még 19 napja van célja eléréséhez. A fenti videó alapján az mondható, hogy jó esélye van arra, hogy a kampány végén "funded" státuszba kerül...

Hozzászólások

A képsorokat nézve nekem majdnem végig olyan "Clive Barker's Undying" érzésem volt.. Persze attól, hogy hasonló horror elemeket mozgat meg a játékos idegeinek borzolására, még nem biztos, hogy "utánérzés"...

http://taklertamas.blogspot.com/ | #! | androbit.org

Az a színészkedés az elején jó gyengére sikerült.

"Agustin Cordes és csapata a Kickstarter-en próbál annyi pénzt tarhálni.. "

Felkérlek, hogy csinálj flame-et ebből a topic-ból. Már eldobtad a gyufát.

Érdekelne, hogy a szocializmuson nevelkedettség, vagy a vállalkozástól való töketlen félelem hajtja az embereket arra, hogy azokat, akik tőkét akarnak szerezni, leszólják. Ahogy a kickstarter sikertörténetei mutatják, ... de hagyjuk is, pontosan tudom, hogy felesleges mondanom.

En pedig felkerlek, hogy ezt a Flame topicban tegyetek, ne pedig ennel a cikknel. Nem tudom, hogy miert nem lehet azt megerteni, hogy egy cikk nem erre valo. Pont ezert tart ott a HUP, ahol.

Nem a flame ellen vagyok, szivesen olvasok flame szalakat - de egy ertelmes, jo cikk kommentjeit ebbe az iranyba elvinni - nem tartom jo otletnek. Foleg nem felkeresre. Nem hiszem, hogy egyedul vagyok a velemenyemmel.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal 

Jogos, nem felkérés akart lenni, csak hülye mód azt hittem, hogy egy átbeszéléssel meg lehet oldani. De tényleg, ebből egy flame lenne.

Viszont a topic-ot én nem nyitnám meg, engem nem zavar a kickstarter ténykedése.

off: Egyébként a felvetésedről akár te is nyithatnál topic-ot, a "hol tart a hup" résszel.

Volt ilyen, flame-be/trollkodasba fulladt mindegyik. Igazabol a kerdes sem erdekel, egyszeruen csak szomoru vagyok. Nem mostanaban csatlakoztam, igy van ralatasom, hogy kb. mekkorat sullyedt a szinvonal. Szeretem ezt a kozosseget, sajnalnam, ha el kellene hagynom. Szerencsere meg messze nem tartunk ott. De ettol meg elszomorit az irany.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal