Mégsem lesz július végén fehér iPhone 4

 ( trey | 2010. július 23., péntek - 18:43 )

Múlt héten még úgy volt, hogy július végén - ugyan korlátozott számban, de - elérhetők lesznek a fehér iPhone 4-ek is. Ma reggel azonban az Apple azt közölte, hogy mégsem lesz a hónap végén fehér iPhone 4. A vállalat gyártási nehézségekre hivatkozik. A közlemény szerint az év későbbi szakaszában lesznek elérhetők a fehér készülékek, de hogy mikor, azt nem tudni jelenleg. A bejelentés nyomán megindultak a találgatások arról, hogy lehet, hogy az Apple az antennaproblémán dolgozik és ezért nem áll elő a fehér készülékekkel. A közlemény szerint a csúszás nem érinti a fekete készülékek elérhetőségét. Valószínűleg ez nem vigasztalja azokat, akik a fehér telefonra vártak. Nekik marad a várakozás vagy a DIY megoldások egyike.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

engem aztán igazán nem zavarnak az apple hírek, de ez már tényleg a plasticmediára való, vagy tudom is én hova.

unsubscribe

--
trey @ gépház

229 dolláros (~51 khuf) "DIY" cucc, szép.

...

Mi az egy általános felhasználónak? Semmi. :)

Végülis van benne egy komplett Retina Display, így nem annyira vészes az ára.

Édes istenem, most mi lesz így velem? Rögtön tökön szúrom magam egy fakanállal. :-D

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.

Link? :D

http://chzoddlyspecific.files.wordpress.com/2010/05/129188529322356850.jpg
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Ülj le és kuss legyen!"..

akinek feher iPhone4 kell, majd feher tokkal vesz egyet, jogos, hogy nincs feher iPhone, az olyan, mintha arra pazarolna a gyarto, hogy sarga legyen a processzor, amit ugyse latsz

<-----------
Arra van Buda!

Archlinux user with KDE!
Gentoo-s daily routine: reggeli, ebuild, vacsora

LOL :)


suckIT szopás minden nap! ZFS v15 FreeBSD 8 alatt

:)
Ez egy gyilkos hír. Kíváncsi vagyok a HUP olvasók közül mennyien kaptak agyvérzést amikor olvasták.
Én csak majdnem lefejeltem a monitort és vagy tíz perce csak csóválom a fejem. Abban reménykedem, hogy ha mégis lesz fehér iphone értesülni fogok elsőként a HUP-ról. Na nem mintha lenne lehetőségem venni, de jó érzés ha esetleg venni akarnék lenne miből válasszak.

Trey: az alma fizet ezert a sok iPhone cikkert ?
Tenyleg sok van mostansag beloluk.


Amit nem lehet megirni assemblyben, azt nem lehet megirni.

Nem kő elolvasni. Benne van a címben, hogy iPhone 4, sejthetted, hogy nem a japán kiborgok interperszonális kapcsolatairól lesz szó.

Ave, Saabi.

mondjuk ja. nem az én tisztem megvitatni miféle hírek kerülnek ki ide, megaztán tényleg nem olvasom el és kész. Nem lesz rövidebb az életem tőle :)
Ettől függetlenül hogy nem vág bele a ~7évnyi hup hírekbe, az szent.

Mivel viszont a HUP-ot Trey szerkeszti ingyen és bérmentve - legalábbis a tagságért és a hírekért az olvasónak nem kell fizetni - nincs túl sok alapja semmilyen kritikának.
Ha pedig holnaptól virágkötéssel és talpmasszázzsal kapcsolatos hírek és információk jelennek meg, akkor se lesz joga senkinek emiatt tiltakozni. Legalábbis a tartalomhoz ingyen hozzáférők közül.

Ave, Saabi.

> ingyévan -> kuss

^- widespread logical fallacy

Nem kell kuss. Max. leszarom, hogy tetszik-e vagy sem. De ezzel te éppen úgy tisztában vagy mint én. Széleskörűen az van itt, amit én akarok.

--
trey @ gépház

"Max. leszarom, hogy tetszik-e vagy sem"

Ez a hozzáállás eddig szerinted ellenszenves, elfogadhatatlan és elítélendő volt. Vagy változik a világ? Félre ne érts, azt csinálsz amit akarsz és még egyet is értek, csak muszáj volt megjegyeznem :))

Valamit félreértettél, vagy újdonságként hat neked. Ez a hozzáállás jellemzi a HUP-ot a kezdetek óta. Keress az archívumokban. Pont attól működik, attól széleskörű, hogy nem érdekelnek az olyan vinnyogások, hogy:

"Túl sok az Apple hír"
"Túl sok az Ubuntu hír"
"Túl sok a netbook hír"
"Túl sok az Android hír"
"Túl sok a Windows hír"
"Túl sok a Linux hír"

És így tovább. Az összes habzáson végigmentünk már. Akinek nem tetszik valami, annak van több választása is. Intelligens embert feltételezve átugorja ami nem tetszik, vagy csak azokat a topikokat követi amelyek érdeklik. Ez szemmel láthatólag sok emberben sikerült már a múltban.

--
trey @ gépház

a magam részéről az apple (cég), a netbook (kütyü) és a windows (nem unix oprencer) dolgokat nem sorolnám a fő irányvonalhoz. (teszemazt jobban foglalkoztatna vmi egzotikus bsd körüli eszmefuttatás, mint holmi divat(buta)telefonra való gumibugyi)

főoldalt v központi rss-t nézve meg összefolynak a vackok és nehézkes a válogatás. (tudom, ez (többek közt) az én problémám...)

És szerinted hányan tudnának ilyen "a magam részéről..." listát összeállítani? Mindenkinek pedig nem lehet megfelelni - vagy legalábbis kurva nehéz - ezért egyszerűbb ezt nem tenni. Így a főoldal olyan, amilyennek a tulajdonosa szeretné, aki meg olvassa, alkalmazkodjon.

Ave, Saabi.

ja, csak ilyen logikával írhatnánk ide pl. sok-sok süteményreceptet is.


szerintem.

Ti nem. Én igen. Óriási a különbség.

--
trey @ gépház

jól van. ha már ennyire a magánvélemény híve vagy, akkor nekünk is lehet. aztán te ugyanúgy leszarhatod, ahogy mi a tiéd. ugye?


szerintem.

Én az oldalon megjelenő cikkekről beszéltem. A hozzászólásokba bizonyos keretek közt azt írsz, amit akarsz.

--
trey @ gépház

igen, én meg az oldalon megjelenő cikkekről alkotott véleményről. te moderálhatod, figyelmen kívül hagyhatod, de attól még lesz. naés.


szerintem.

"naés."

+1

--
trey @ gépház

Még nem, de már lassan itt lesz az ideje, hogy megkeressem őket, hogy perkáljanak.

--
trey @ gépház

:)

Potolnam az erdetileg lemerad szmajlit is: :)


Amit nem lehet megirni assemblyben, azt nem lehet megirni.

"Mégsem lesz július végén fehér iPhone 4"

Várhatóan növekedni fog az öngyilkosságok száma! :D)

OMG, nem lesz fehér iPhone? Elképzelem az almazabálók lelki világát amikor ezt a hírt megtudják ;) Öngyilkossági ráta az egekbe fog szökkenni. RIP apple fans.

Ugyan már kérem! Nem kell kétségbeesni. Fogod a telegrácsot és belevágod egy vödör híg mészbe. Pár másodperc várakozás után szépen kikotrod a vödörből és megszárítod. (Nem a vödört, a telefont!) Lőn csoda: Van fehér telefonod! :-))

"Az apple mészoltásra újabb 30 phD-s alkalmazottat vett fel"

"érdeklődni szeretnék, hogy a levehető ajtaju NDK turmixgépek megérkeztek-e már"

"olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..!"

"levehető ajtajú NDK turmixgépek"

A régi szép kabarétréfa Kern András tollából. Kiváló a mai napig. Persze abban a korban kellett felnőni hogy érteni is lehessen az egészet.

:-))