Motorola Droid 2 testközelből

 ( trey | 2010. június 21., hétfő - 18:54 )

A Droid következő generációjának bejelentésére készül a Verizon, Google és a Motorola szerdán, azonban az Android and Me weboldal már most hozzájutott a készülékhez. Kívülről teljesen hasonlít az elődjéhez, belül azonban lesz eltérés. A készülék várhatóan a nyár folyamán jelenik majd meg. Részletes leírás itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Ez most valami poénvideó? Úgy kezeli a kamerát mintha közben egy Ossian koncert első sorában pogózna. Igaz, a hangminőség is olyan, a háttérben száguldozó autókkal, mindeközben épp csak a galamb oda nem szarik a telefonok mellé. A hangszint annyira szarul van beállítva, hogy végig torzít, és így az egyébként se túl érdekes téma nézhetetlenségi faktora tovább emelkedik. De legalább van 1080p!!!11

[ #FreedomFlotilla ] [ hupexpertize© ] [ hupdiploma ]

Hands-on -> Ellopták egy tesztelőtől és épp kifújta magát, gondolta gyors egy videót is készít róla.

Mutass már valami munkádat, amire büszke vagy légyszi. Nem, nem arra gondolok, hogy ez tökéletes, de a mércéd alapján nagyon jó munkákat csinálhatsz. A videóval nem a minőség a baj, hanem az, hogy 3 percen keresztül csak annyit mond: ugyanaz majdnem.

> a mércéd alapján nagyon jó munkákat csinálhatsz

Ez így van. Fércművet nem adok ki a kezeim közül.

[ #FreedomFlotilla ] [ hupexpertize© ] [ hupdiploma ]

És nem mered vállalni?

Kénytelen leszel továbbra is látatlanban feltételezni, hogy hazudok.

[ #FreedomFlotilla ] [ hupexpertize© ] [ hupdiploma ]

Feltörhetetlen petárdafactory rulez.

:)

http://kuruc.info/r/26/55959/

Bocs, de a "fércművet nem adok ki..." magas labdára nem bírtam megállni. :)


suckIT szopás minden nap! Death is just a bug report

Ne citáljuk ide a szart légyszi. A téma nem ez a szerencsétlen, hanem a Motorola Droid 2.

--
trey @ gépház

Kár, pedig a végén kiderült volna hogy PHP kóder is vagyok. Megírta a kuruc, a suckit, meg a hup. Más bulvárblogok ezidáig se nem cáfolták, se nem erősítették meg a híresztelést.

[ #FreedomFlotilla ] [ hupexpertize© ] [ hupdiploma ]

Ez hogy kapcsolódik ide?

[ #FreedomFlotilla ] [ hupexpertize© ] [ hupdiploma ]

Tetszetős, kár nem volt "kipróbálás" vagy összehasonlítás, megnéztem volna hogy teljesít az elődhöz képest. Úgyérzem megvan a következő dolog ami kirabolja az itthoni államkasszát.

Benedvesedtem! :^)

----------------------
"ONE OF THESE DAYS I'M GOING TO CUT YOU INTO LITTLE PIECES!!!$E$%#$#%^*^"

elkapott az eső téged is?

This is a private video...
:(

Privát videó, valószínűleg azóta törölték a nyilvánosság elől.

Egyébként valószínű, hogy egy jó ideig ez lesz az utolsó téma, ami öt hozzászólásnál többet tartalmaz, és belenéztem. Az egy dolog hogy nem létezik az oldalon moderáció, de hogy kuruc.infót linkelgetünk a HUP-on, az azért elég erős minőségi hátas.

Ritkán írok, akkor is általában vagy segítek másoknak vagy cikkeket küldök be, de jelenleg úgy tűnik, hogy egyre kevesebben vesszük ilyen célra igénybe a portált.
Ahogy nézem, egyre inkább elindul az egész egy hozzászólás-hajhász bővített twitter klónná, ahol mindenki leírja egy teljesen véletlenszerű helyre, hogy éppen mivel vagy kivel miért van gondja. A téma lényegtelen, a hozzászólások érdektelenek, ez embereknek pedig csak egy csont kell, amin rágódhatnak addig, amíg el nem tűnik a főoldalról az adott téma.

Mély tisztelet a kivételnek.

--
Elder Scrolls

+1

Legalabb van onkritikad...

-------------------------------
"A gorog katolikus noknek 8 dioptria alatt nem kotelezo a bajusz!" avagy "Nozni csak muholddal lehet..." | http://lazly.hu

Ezt elnézhetted, személyeskedő flame willy mester tollából itt indul :(

Az elozmenyeit a hozzaszolasanak itt talalod

-------------------------------
"A gorog katolikus noknek 8 dioptria alatt nem kotelezo a bajusz!" avagy "Nozni csak muholddal lehet..." | http://lazly.hu

^- pont az ilyen személyeskedő kommentekkel van baja a thread indítónak (is), ne folytasd

[ #FreedomFlotilla ] [ hupexpertize© ] [ hupdiploma ]

Következő offtopiknál ballagsz el. Tényleg.

--
trey @ gépház

Szerintem meg a személyes problémáid nem rajta kellene kiélned. Nem tudom feltűnt-e, hogy fölösleges kidobnod. Mindenkinek van egy stílusa, van aki szereti, van aki nem. Nekem például a tied az, ami nem tetszik. Ha vele együtt még pár ember eltűnne innen, nagyon rövid idő alatt lenne ez az oldal egyenlő egy ubuntu.hu fórummal. Tisztában vagyok vele, hogy itt nincs demokrácia, de nem gondolod, hogy ahelyett hogy őt dobálgatod ki inkább a valódi problémát kellene megoldani? Nem hinném, hogy a reklámozók örülnének egy színvonalban, és ezzel együtt látogatottságban is egyre csak csökkenő weboldalnak. (meg kellene mondani a huppereknek, hogy ne post-olgassanak fogalom nélkül, de ha mégis, és valaki kijavítja az illetőt, ismerjék már el, hogy hülyeséget írtak)

Mint mondtam, a következő offtopiknál elballag. Mi nem érthető az offtopik szón?

--
trey @ gépház

Értem az offtopic szót, nem írtam sehol, hogy nem értem. Azt is tudom mit írtál, nem kell ismételni. Mondanom se kell, hogy nem is vártam értelmes reagálást.

Azért remélem nem az a véleményed h a buzizásával, és válogatott anyázásával emeli a színvonalat. Ha annyira konstruktív lenne, senkinek egy szava nem lenne

Link is van, vagy csak fogalom nélkül írogatsz?

En adtam linket, valogass.

-------------------------------
"A gorog katolikus noknek 8 dioptria alatt nem kotelezo a bajusz!" avagy "Nozni csak muholddal lehet..." | http://lazly.hu

megszokhattad itt mar...

Ha az utóbbi egy-két napban az intenzíven voltál, akkor sem valószínű, hogy sok mindenről lemaradtál. Az eddigi hozzászólásaid alapján nem akarlak győzködni, mert felesleges, egy kicsit visszaolvasol fogsz találni "színvonalas" és "stílusos" hozzászólásokat, bár gondolom most jön a "hupérv" gyorskomment, a pártos negálás is "stílusos", dehát az embernek valakihez ragaszkodnia kell. A "fogalom nélkül irogatás"ra is válaszolnék, de koszos lenne a kezem. Maradjunk annyiban, hogy linkeljen neked, akinek két travi anyja van...

Személy szerint teszek rá (is), néha szórakoztató, bár máshogy mint szeretné(d)

sejtettem...

Az egészben az a szép, hogy most faszán hátra tudsz dőlni, hogy "igen b+ megint nekem volt igazam" ahelyett h érdemben belegondolnál ;]

Az egészben az a szép, hogy kurva unalmas már ez.
Ráadásul offtopic.

Már a legelső komment is az. De szerintem is hagyjuk

Mindig ugyanaz a pár ember csinálja a balhét. Miután ők elkezdték a szokásos sárdobálást, a normálisabbak már nem akarnak belerondítani értelmes hozzászólásokkal. De ne adjuk fel a reményt, hogy egyszer majd lesz legalább +/- gomb a hozzászólásokhoz.

Másrészt attól még, hogy a Kuruc ír valamit, az még lehet igaz is, úgyhogy a forrás helyett inkább a tartalmat kell nézni.

"Másrészt attól még, hogy a Kuruc ír valamit, az még lehet igaz is, úgyhogy a forrás helyett inkább a tartalmat kell nézni."

Főleg, hogy irreleváns, mert a Bombagyárat Tomcat írta AFAIK.

----------------
Lvl86 Troll

Szerintem itt nem is a bombagyári cikkekről ment a flame, hanem Gabu rendszergazdai képességeit vitatta az illető, ha nem értettem félre...

Aminek (OS/jail) vajmi kevés köze van a benne futó PHP-hez. Szomorú, hogy ezt ezen a portálon kell magyarázni.

Es ahhoz, hogy a Bombagyarat nem Gabucino irta, hanem Tomcat, aki jol lathatoan nem ismert ilyen fogalmakat, mint SQL Inject es ugy egy minimalis input filtering, ami leginkabb egy fejlesztonek kellene ismernie, ahhoz hol jott az, hogy a cikkeket is - tobbek kozott - tomcat irta?

----------------
Lvl86 Troll

Neked is szólok, hogy itt nem jenőke a téma, hanem a Motorola Droid.

--
trey @ gépház

Es ha folytatom a szalat, akkor bannolsz?

billentyuzeten lehetne azert moddolni.. szvsz elegge osszeernek