[Frissítve] Stabillá nyilvánította a Google a Google Chrome for Mac-et és a Google Chrome for Linux-ot

Címkék

Tavaly december elején jelentette be a Google, hogy beta állapotba lépett a Google Chrome for Mac böngészője. Ma pedig azt, hogy a termék kilépett a beta fázisból és mostantól a stable csatornán keresztül érhető el. A bejelentés elolvasható itt.

A Mac verzió mellett a Google Chrome for Linux is stabillá vált. A részletek itt.

Hozzászólások

Kaptál egy masszív alapokkal rendelkező sorminta előállító szoftvert, erre ócsárolod. Tudni kellene használni! ;-)
Általános suli alsóban öltem volna egy ilyenért, ahol a szadista tanárok ezek készíttetésével élték ki az ellopott hintalovuk miatt kialakult komplexusaikat...

Jogos, most nézem, van stabil is. De tegnap a kép még a Beta-ról készült. Ma meg felraktam a Chorme 6 dev-et, ami még inkább béta. És szerintem még gyorsabb, pedig azt hittem, hogy már nem lehet gyorsítani rajta. Mióta a pluginok közül is a fontosabbak már futnak Chorme alatt, kezdi felváltani a Firefoxomat. Pedig azt is szeretem, csak türelmetlen vagyok...

Nagy Péter
www.konquer.org

ja, hogy a forgalommal van a bajod, azt hittem, hogy a reklámok megjelenítésével. mert azt tudja (mármint a meg nem jelenítést :)), ahogy azt hirdeti is. a postodból nem derült ki, hogy ezzel van bajod, konkrétan a reklámokra utaltál. mea culpa, gondolatolvasás még nem megy :)

Semmi gond csak adBLOCK tehat BLOCK az szerintem az hogy blokkolja, tehat nem tolti le. Az AdHIDE amit ez csinal az teljesen mas es mar elso beta extensionokkel jott hasonlo. De ilyen "hakkokat" (ez tenyleg 'hakk') nem igazan szeretek hasznalni es ennek ertelmet sem latom.

Savszelesseget is szeretnek sporolni, gyorsabb weblap betoltest szeretnek es reklam mente soldalakat. Ennyi. Ugyanazt mint FF-ben/Opera-ban.

Az adblock per def már csak ilyen dolog. Nyilván nem jó szembesülni vele, az ember gyarló. Nem személyeskedésképpen, én sem olyan régóta látom másképp a dolgot, de mondjuk azt, hogy ha egy általam látogatott site annak fejében tud élvezhető tartalmat biztosítani, hogy én nem szarok a ventilátorba a hirdetési osztályon, akkor ennyit megtehetek.

Tehat ismet: Olvastal tolem ilyent hogy igenyes oldalert nem fizetnek vagy hogy tiltom mindenutt? Oh nem? Akkor remek, megbeszeltuk. Mert te tok jol el irkalod a teljesen alaptalan dolgaidat.

Persze ahol pl az arcomba nyomja a reklamot a CIKK FOLE! ismetlem FOLE ugy hogy nem TUDOM bezarni es ra KELL kattintanom es UTANA SE tunik el.. na ilyenkor raszarnek a weblap tulajra is nem csak a ventillatorba. Ennyit errol.

Mehetsz vissza a hitgyulekezetedbe.

A szemetek, ez télleg elég felháborító. A magam részéről ilyen oldalt meg se nézek, így hát rég találkoztam már eltüntethetetlen reklámmal.

De nem hit kérdése h az adblock egy formája az ingyenélésnek, a hülye reklámok használata meg a darwini elvet erősíti. Ennél még az is védhetőbb, amit a chromium bővítmény csinál, mert az oldal gazdája legalább megkapja a hirdetési fejpénzt.

(Most én meg küldjelek vissza az űrtáborba? ;] )

A Linux verzió is stabil mostmár, nemcsak a Mac!

nekem csak a gmail szar rajta (meg az uj youtube idejen az uj youtube volt egy ideig). Ami a baj vele, hogy elszall neha egy olyan bug miatt, ami csak akkor all fonn, ha megy a plasma, a gtk-kde4 es a chrome is, valamint gmail vagy daisy plasmoidrol inditom a chrome-ot, tehat nem tolti be vmiert a gtk-kde4 a gtk temat, es ez az elso gmailes dialognal kinyirja a chrome-ot :D gtk-kde4 hibajara tippelek leginkabb, mert a legutolso updateje legutobb kde4.3 idejen volt, es akkor még nem is volt ez a bug
-----------
Happy, satisfied and completely up-to-date Archlinux user since 2009 september (KDE)
"Which version do you use?" "The latest stable" (a random archlinux user)