adás-vétel nemide !

Hoi,

Ismét szeretném felhozni a témát, hogy nem volna-e érdemes az adás-vétel-csere fórumot a kereskedelmi célú hirdetéseken túl is szűkíteni.
Most éppen a főoldalon látható témák 3/4-e ilyen.

Semmi bajom velük, csak szakmai okokból szeretek a HUP-ra járni, és nem pedig 2x512MB notebook RAM-ért. (Nem személyes, kiemelhettem volna bármelyik másikat is.)

Úgy gondolom, hogy azoknak a hirdetéseknek lenne itt a helye, melyeknek nincsen más, nyilvános, közismert és ingyenesen hozzáférhető _kereskedelmi_ portálon is helye. (pl. Vatera, TeszVesz, eBay stb.)

Ha jól sejtem a jelenlegiek többsége fenn lehetne (vagy akár fenn is van) azokon is. Ezt meggondolva talán az is elég, ha a "kereskedelmi" szó jelentését bővítjük. Szerintem az olyan témák, amelyek egyenértékűek (lehetnének) egy "nézd, itt hirdetem a PII-esem Vaterán" topikkal, nem a HUP főoldalára valóak.

Tudom nehéz ilyesmit kategorizálni, és én sem akarom kiszorítani a ritka vagy máshol senki által nem keresett árukat. Ezért alternatív, és az adminisztrálás szempontjából is egyszerűbb, ráadásul automatizált megoldás lenne, ha a főoldalon mondjuk az említett fórumból max. 2 db téma jelenne meg.

Üdv,
Gabor

Hozzászólások

Én személy szerint szivesebben veszek meg itt egy ramot, mint a vateráról. Jobban megbizom az itteni emberekben és ha kérdezek valamit nagyobb a siker:)
Értelek egyébként. Olyat el tudnék képzelni, hogy az adok-veszek nem jön elő a "TOP20"-ban, de a fórumon megtalálható. Szükitését, megszünését -ha lehetne- inkább ne.

én személy szerint először az adás-vétel-csere topicot nézem át, mert általában itt normális emberekkel lehet üzletelni, és nem az a fő céljuk, hogy minnél jobban járjanak. szivesebben veszek itt dolgokat, mint más forrásokból (pl.: teszvesz). és a kínálat is behatárolt nagyjából. szal én megartanám!

viszont ha azt a "top fórum" részt lehetne személyre szabottan szűrni, annak sokan örülnének.

A HuP sokkal relevánsabb, megbízhatóbb, mint akármelyik TeszVesz, Vatera, vagy tudomisén milyen más apróhirdetéses Apronet vagy Expressz.

Írj/Kérj meg valakit, hogy írjon egy külön scriptet a böngésződhöz, hogy különválogassa a neked nem tetsző topicokat, vagy találj rá más megoldást.

Jobb venni olyan embertől dolgot, aki fórumtag és ezért valamennyire is, (bár csak virtuálisan) ismerős.

Ez is egy jó dolog a sok közül egy közösségben.
---
Powered by Áram

Nem lehetne esetleg egy olyan megoldas, hogy minden regisztralt felhasznalo a szemelyes beallitasai kozott beallithatna, hogy esetleg az adasvetel temat nem akarja latni a top20 ban...
Sot akar ki is valaszthatna egyenileg, hogy mely temak jelenjenek meg egyaltalan...

Teljesen egyetértek. És kiemelném a TREY (így nagybetűvel!) által zseniálisan megalkotott lámaszűrőt, amely tökéletesen megakadályozza mindenféle "lumpen" elemek megjelenését.

/mazursky

Love your job but never love your company!
Because you never know when your company stops loving you!