worldWarZ

Voltunk statiszta válogatáson a Tímár utcában. Tíz percnél nem tartott tovább a sorbanállás a tűző napon szombat dél körül. Első lépésben kaott mindenki egy kérdőív félét, ami rákérdezett a lőfegyveres tapasztalatra, sorkatonai szolgálatra, néhány testméretre, nyelvtudásra (szláv nyelvek előnyben), illetve hogy milyen gyakorisággal tudja a jelentkező vállalni a forgatásokat. A lapot egy nagyobb méretű terembe befelé haladván kaptuk, ahol jó sok ülőhely volt elhelyezve. Ott kellett meghallgatni néhány információt a forgatás menetéről és ott kellett kitölteni a papírt. Ahogy beléptem, egy toborzópásztor azonnal lecsapott rám, kérdezve, hogy akarok-e más filmben is szerepelni. Persze! Attól függően, hogy a más film mit jelent :) A széken ücsörgés nem tartott tovább negyed óránál és máris mehttünk fotózkodni két kép erejéig. Mindenkinek maga elé kellett tartania a sorszámát. Az enyém elé egy M betűt is tettek, mert voltam katona. Az egész procedúra piszkos gyorsan lement. Magyarországon kb 3 hét (nagyjából 15 forgatási nap) folyik majd a munka. Főleg éjszakai forgatás lesz. Egy-egy alkalommal 12 - 15 órára kell számítani, mert a zombik sminkelése miatt hosszabb munkanapok lesznek. Előtte a zombikoknak táncórák lesznek, meg ugye a ruhapróbák. Én nem írtam be tánctudást, úgyhogy feltehetően nem zombi leszek, ha beválogatnak. Inkább menekülő civil szerintem.

Hozzászólások

ennyire nem talalsz normalis melot? :)

Szerintem jo buli lehet szerepelni egy filmben. Statiszta meg nem voltam (tobb kozeli ismerosom igen), de csinaltam mar olyan melot, ahol szinten a buli volt a lenyeg, es nem a fizetes. Pl. technikuskent vegigneztem mar par nemzetkozi sportversenyt, talalkoztam par vilagbajnokkal, meg hasonlok.. azert nem rossz az.

--
Always remember you’re unique, just like everyone else.

Nem találok normális munkát, de nem ezért mentem a válogatásra. Ismerős is ment és miatta mentünk mi is. AMikor odaértem, akkor pedig már a kíváncsiság is dolgozott, hogy milyen lehet belülről egy filmforgatás. Szerintem biztos érdekes és élménynek se utolsó.
--
unix -- több, mint kód. filozófia.
Life is feudal

Hehe, egyik ismerősöm volt statiszta az egyik nagy költségvetésű magyar filmben (szándékosan nem írok címet), őrt játszott, a filmben végül egy pillanatra látszik...
... a karja. :)

--
Don't be an Ubuntard!

Statisztálni jó.
Római katona voltam egy Jézusos darabban. Szögeltem, mint az ács és jó fizettek.

lol, en zombi ingyen is lennek! (magaslabdat nem lecsapni! :P)
Mar csak a fotok miatt :D