( saabi | 2016. 10. 28., p – 12:23 )

Mint például az az apróság, hogy bármelyik irányban bedugható? Hát, szarakodtam én eleget anno a Samsung Galaxy SII-vel, hogy este betaláljak a seggébe a microUSB kábellel ahhoz, hogy értékeljek egy _jó_ csatlakozót helyette.
Erről az omtp vs ctia dologról eddig nem hallottam, gondolom ezért: "Apple, HTC, LG, Blackberry, latest Nokia (including 1st gen Lumia as well as later models), latest Samsung, Jolla, Sony (Dualshock 4), Microsoft (including Surface and Xbox One controller with chat adapter)[25] most Android phones" Ugyanis ezek támogatják a CTIA-t, tehát az Apple-n kívül a legtöbb Android gyártó, a Sony a DS4 esetében, illetve nem szerepel, de én tudtam használni az iPhone headsetem a HP EliteBook 840-ben is probléma nélkül. Hát, valóban jól különbözik a világtól. Érdekes, hogy az OMTP-t ezek támogatják: "old Nokia (and also Lumia starting from the 2nd gen[23]), old Samsung (2012 Chromebooks), old Sony Ericsson (2010 and 2011 Xperias), Sony (PlayStation Vita), OnePlus One, Xbox One controller with head phone jack, iPhone sold in China[24]" A legérdekesebb számomra a Sony, aki az egyik termékében ezt, a másikban azt támogatja. (ok, tudok olvasni, az Apple is...)
Szerintem lásd be, nem Apple tehet arról, hogy a OnePlus nem képes haladni a korral (old Nokia, old Samsung, old Sony Ericsson.. LOL)

Ave, Saabi.