( gmiller | 2013. 12. 25., sze – 11:03 )

Engem azert zavar, hogy egy buzerans gyerekeket rabol es fajtalankodik vele, mert amit leirtam az egy megtortent eset. Veled is ugyanaz ahelyzet, mint a kollegaddal fentebb. Tapasztalat nelkul beszeltek hulyeseget. Probald ki milyen az amikor a rokonodat elrabolja egy altalad annyira vedett egyed, aztan kap erte nehany evet, majd jo magaviselet miatt felezik az idejet es megint az utcara kerulve, ott folytatja ahol abbahagyta es a kovetkezo aldozata te leszel. Ha ezeken atestel beszelgethetunk tovabb, addig csak egy messzirol jott ember vagy aki azt beszel amit akar.
Es miert kellene nekem noket eroszakolnom azert, mert neked nem tetszik a velemenyem a fajtarsaidrol?
De johetsz a statisztikakkal is, az is kedvenc temam.
Ismerem a hulye trukkjeiteket, amivel rabeszelitek a konnyebben befolyasolhato reteget atra, hogy elfogadja, azt amit egyebkent nem akar.
Es vegul visszaterve a lenyeghez. Ahogy kollegad is irta, ez egy szakmai forum. Itt nem kellene a buzikat nepszerusiteni, csak mert egy homoszexualis beallitottsagu emberrol szol a cikk. O valoszinuleg sosem razta a segget az Andassy uton egy kamionplatpjan, mint ahogy Freddy Mercury-rol is akkor tudtam meg, hogy mas mint az atlag, amikor AIDS-ben meghalt.
Nem veluk van gond, es nem a hozzajuk hasonlokkal, hanem akik rajuk hivatkozva probaljak meg elfogadotta tenni amit nem lehet. A tobb szaz evvel ezelotti hasonlata is tetszett valamelyikotoknek, marmint hogy elfogadott dolog volt. Ez igaz, de emlekszem egy kozismert konyvbol egy tortenetre, miszerint 2 varos elpusztult, mert az ott lakok, hogy is fogalmazzak finoman .... Teljesen polkorrektek lennenek az rtl klub musoraiban.