( poliverzum | 2013. 12. 25., sze – 01:09 )

Végigolvastam eddig a szálat, és túlnyomórészt azt hiszem saxussal értek egyet. (Már megint...)

Vagyis: Én ugyan nem vagyok buzi/meleg/homokos/stb, de én ezeket a furamukikat nemcsak nem gyűlölöm, de inkább úgy vagyok vele hogy még örülök is neki, ha valakiről a környezetemben kiderül, hogy efféle hajlamú! Tudniillik ezek a fazonok ugyebár jól elvannak magukkal, egymással, és nem vetélytársaim, ha feltűnik a közelemben egy csinos csaj, akit el akarok csábítani. Ha a haverom vagy lakótársam vagy szomszédom vagy bárki közelemben élő szintén heteró mint én, akkor lehet hogy a csinos pipire ő is rábukik és elhalássza előlem. Ha azonban ő "meleg", akkor nem vetélytársam, s ez nekem kiváltképpen megfelel!

Ami a buzifelvonulásokat illeti, azokat én is elítélem, szerintem se kellene ezt a dolgot reklámozni, tudniillik annak ellenére amit fentebb írtam, ezt a szexuális orientációt én se tartom normálisnak, hanem kifejezetten betegségnek. Na most a betegség nem olyasmi amit reklámozni kell, amit követésre méltó példaként kell lefesteni, amire büszkének lehetne lenni! "Meleg büszkeség napja", fúj! Ezzel az erővel lehetne "Rövidlátó büszkeség napja" is, vagy "Büszke lúdtalpasok napja"!

Az tehát rendben van hogy a "buzulást" nem kell büntetni, nem kell őket kiközösíteni stb, de azért nehogy már úgy tegyünk, mintha ez lenne a normális! És ne is büszkélkedjenek vele. Nem kell szégyellniük, nem azt mondom, a szemüvegességet is hülyeség szégyellni. De ugye azért nem is dicsőség az?!

Megjegyzem hogy itt Amerikában hónapokig együtt dolgoztam egy buzi párral. Remekül megvoltak egymással, és annyira nem hangoztatták hogy ők mifélék, hogy sokáig nem is tudtam ezt róluk, mások mondták meg nekem. (Amúgy e pár is magyar volt). Később beszélgettem velük erről a dologról, és mondták hogy azt ami ezeken a látványos melegfelvonulásokon megy, azt ők is rém gusztustalannak tartják, tulajdonképpen szívesen be is tiltanák ha tehetnék, mert véleményük szerint ez tényleg nem segíti elő a homoszexualitás iránti tolerancia növekedését, hanem épp ellenkezőleg, ezek tehát akik ott polgárpukkasztanak, kifejezetten rossz szolgálatot tesznek a melegek ügyének.

Sajnos van olyan is, hogy amikor a fenti véleményemet már korábban beírtam egy fórumba, ahol sokan gyűlölködtek a buzikra, és hát épp amiatt írtam ezt be hogy megértessem az ottaniakkal hogy ez részükről egyfajta betegség, emiatt nem kell őket utálni vagy kirekeszteni, akkor azonnal nekem támadt mindenki, a legszomorúbb hogy az ottani buzik java része is, mert hogy képzelem én hogy ezt betegségnek tartom, hiszen ez teljesen normális, én kirekesztő vagyok, és fasiszta, és elmaradott, primitív gondolkodású, manapság már nem divat hogy ezt betegségnek tartsuk, megrekedtem az 50-es évek gondolkodási szintjénél, és homofób vagyok, meg náci, meg inkvizítor, és kirekesztő, és sztálinista, sőt, egy primitív agyatlan állat, mert épp ők a buzik a magasabbrendűek, mert lám a görögöknél is ezt tartották a magasabbrendű szerelemnek, s biztos emiatt lettek ők a kultúra megalapozói!

Szóval, buziból is van ilyen is meg olyan is, mint a heterókból, nem lehet egy kalap alá venni őket. A baj az hogy közülük is mint mindenütt a nagypofájúak megnyilvánulásai a látványosabbak, a média ezeket felkapja, s ennek alapján ítélnek meg mindenkit közülük.

-------------
Honlapom: http://parancssor.info Könyvem a VIM-ről
Lenovo ThinkPad T530, Core I7, 16 GB RAM, 500 GB HDD
=== DWM ablakkezelő ===