( jevgenyij | 2011. 07. 25., h – 06:53 )

"Az a Google, aki visszatartja a kevesebb zsével rendelkező, kis gyártók elől az - elvileg - nyílt forráskódú Hoeycombot, így előnyhöz juttatva a tejelő nagyokat?!"

Nem adja azonnal ingyen a munkáját mint korábban, óh mekkora gonoszság ez! Az ice cream sandwich-re visszatérnek a korábbi szokáshoz. A megszorítás átmeneti.

"Az a Nokia, aki hónapokon át hangoztatta az egy MeeGo mind fölött elvet, aztán egyszer csak bejelentette, hogy inkább WP7?! Az Intelnél azóta is csak pislognak és nem győzik mantrázni a felhasználók felé, hogy a MeeGo nem halt meg."

Szerintem a Nokia továbbra is béna és nem gonosz. Egy fuldokló meggondolatlan lépésekre hajlamos, abba kapaszkodik bele aki a legközelebb van. A MeeGo nem halt meg, eleve halva született.
Az Intel is tolhatott volna pénz a bajban levő Nokiaba. Miért nem tette?

"Apple játszik szabadalmi zsarolósat? Ő is. Mindenki azt játszik, akinek van. Ez egy tavalyi állapotot tükröző grafikon."

A grafikon alapján a Google nem játszik önszántából, az Oracle perelte be. A Nokianál nincs megkülönböztetve, hogy szoftverszabadalni vagy a mobiltelefónia technológiájával kapcsolatosak a perek. Mobiltelefónia fejlesztésekben sokat letett az asztalra a Nokia. Valószínűleg nem olyan szabadalmakkal perelnek, mint telefonszámok kiemelése szöveges környezetből, hívás kezdeményezésének a lehetőségével. Az Apple HTC elleni perében ez a nevetséges szabadalom az egyik.