Cable feedthrough wall bushing - magyarul

UTP kabelt akarok itthon atvezetni a falon, lehetoleg egyszeruen, de azert ne nezzen ki teljesen igenytelenul. Igy nez ki, amire gondoltam:

Egyszeru, de nagyszeru. A neve "cable feedthrough wall bushing", ami remek, csak egy istennek se tudok rajonni, hogy magyarul ezt hogy hivjak. Fel oraja probalkozom mindenfele kifejezessel, atvezeto, kivezeto, persely, huvely, aljzat, foglalat, tarto, tomszelence, gyuru, ezek valtozatos kombinacioi, de meg mindig nincs meg, es mar megorjit, ugyhogy szabad a gazda, legyszi valaki homalyositson fel!

B opcio, hogy teszek ra, kivagom a kabelcsatorna aljat, es a lyuk fole teszem, de azert jobb lenne egy ilyen, hogy ne csak tatongjon a lyuk a falban.

Kosszi.

Szerk: ez a cucc azert poen, mert nem kell hozza kulonosebb szereles, csak nekimesz a falnak a 8-as furoval, beletuszkolod a muanyagot, mintha csak tipli lenne, es boldogsag. Remeljuk, hogy a valosagban is igy fog kinezni :D

Hozzászólások

Na kozben szetneztem eBayen, kemeny 26 talalat van ra (aminek vagy fele egyetlen sellertol a tobbfajta kiszereles es a ketfele szin listingjei), ugyhogy lehet, hogy tenyleg nincs is ilyen a magyar piacon. Meglepo, szerintem nem kene termeszetesnek lennie, hogy ha kabelt huzok at, akkor vagy UTP/koax/230V aljzatot epitek mindket oldalra, vagy ott hagyom az ocsmany, tatongo lyukat. Egyikben sem latok raciot.

Szerintem a kábelátvezető gyűrű van hozzá legközelebb.

Koszi a valaszokat, kozben megrendeltem UK amazonrol, 10db 1 kabeleset meg 2db 2 kabelest, durvan 7500 volt (ennek tobb mint fele a szallitas...).