Gabe Newell napi szinten használ Debian-t, jön a CS:GO Linuxra ...

Címkék

Gabe Newell, a számítógépes játékos körökben kvázi etalonnak számító játékokat előállító Valve Corporation szoftvercég társ-alapítója és ügyvezetője nemrég részt vett a Reddit egyik AMA session-jében. Az AMA jelentése "Ask Me Anything". Ennek megfelelően bármit lehetett tőle kérdezni. Néhány, sokakat foglalkoztató kérdésre a válaszok:

Hozzászólások

Ha az Age of Empires HD elindul linuxon, pezsgőt bontok és örömtáncot járok.
* szerk félreértettem, a Valve összes Steam játékáról beszélt

Nem használom a reddit-et, a "selfie" miért bizonyítja, hogy ő van a nick mögött? A monitoron nem lát az erre amatőr szemem semmi rá utalót. (Nem az érdekel tényleg az övé-e, csak kíváncsiságból az érdekel, hogy a kép miért bizonyíték rá)

"Belépés díjtalan, kilépés bizonytalan."
"Vajon mit várok a sorstól, ha hányok az édestől, és izzadok a sóstól."

Hol látod az oldalon, hogy ugyanaz a nick küldi, mint ami hozzászólásról beszélünk? Mert én semmilyen azonosítót nem látok az oldalon ami ezt igazolná. Egy példa. Elméletileg teheti, hogy látta a hozzászólás amit "A" nicken elkövettek, nyit egy új hozzászólás bevivő képernyőt "B" nickkel és beírja amit látott a redditen, majd készít a beviteli képernyőről egy fényképet, amin ugye az nem látszik, hogy "B" nick alatt írták, hogy tessék ő csinálta, mert hát ugye ott van az oldalon ez a hozzászólás. Majd nem küldi el, de mindenki azt hiszi, hogy "A" hozzászólásáról készült kép. Ez érthető?

"Belépés díjtalan, kilépés bizonytalan."
"Vajon mit várok a sorstól, ha hányok az édestől, és izzadok a sóstól."

Büdös fenét.

Bárki csinálhat olyat, hogy még nem küldi be és csinál róla képet és pont nem látszik ki küldte volna be, DE ez tök mindegy, mert kvára nem ez a lényeg.

Kösz, hogy szét offolod a topikot.

(válasz hogy tényleg artiflex küldte hogy az Ő fiókjával küldte be szóval erről ennyi)

Mivel Ő csinálta a képet és Ő küldte be ebből következik, hogy Ő van a képen.

OFF VÉGE.

Már nagyon várom a CS:GO -t linuxra, nemrég azért vettem meg mert akciós volt, és reménykedtem hogy lesz linuxra és tessék lesz.

Igazán nincs mit. Ha valami engem érdekel és téged zavar, tudom sajnálni, de ettől még érdekel. És mint írtam, azt viszont pont leszarom, hogy tényleg ő küldte-e be azt a postot, nem erről szól a kérdésem.

"Belépés díjtalan, kilépés bizonytalan."
"Vajon mit várok a sorstól, ha hányok az édestől, és izzadok a sóstól."