D-vitamin

Hozzászólások

A kijárási tilalmat akarók ezt nem fogják fel, hogy napfény nélkül nincs D-vitamin. Illetve ki tudja még mi minden jót csinál velünk a napfény? "Mégtöbb napfényt! Még több napfényt ide!"

Egy lépést sem léptem ki a lakásból. Az erkélyre besüt a nap. Ha nem ebben a lakásban, akkor a másikban. Vagy a harmadikban ;)

A kijárási tilalmat akarók

Ezek azok lehetnek, akik hétfőn iskolabezárásért ugattak, kedden meg azért, hogy miért zárták be az iskolákat, mi lesz így a szeme fényével (mi lenne, jó ok, ha szarul teljesít az érettségin)? A kijárási tilalmat akarók hétfőn még mellette érvelnének, kedd meg azon sírnának, hogy így honnan vesznek élesztőt. Tudnám a sok fogyaték mit kezd otthon az élesztővel, meg a liszttel, amikor eddig ezekkel csak a TV-ben találkozott.  

trey @ gépház

Ja, az a baj külföldön is, hogy megtörik a karantént, mert nem bírják mentálisan. Nekem szerencsém van: zárt, de fullra nyitható erkély, belső udvar, előkert... Van lehetőség emberek nélküli létre úgy, hogy nem vagyok csutkóra bezárva. Még a kutya miatt sem kell az utcára menni. 

trey @ gépház

Nem feltétlenül _kell_ országos, egységes kijárási tilalom. Magyarországon az elmúlt  héten minden felületen masszívan ment a maradj otthon kampány (facebook, tévé, rádió, újság, színészek, ismert figurák ezt nyomják reggeltől estig). És megvan az eredménye, az utcán töredék ember (se) lézeng a normál forgalomhoz képest. Jórészt mindenki felfogta, persze egypár idióta mindig van. De a számosságuk van annyira alacsony, hogy az már kielégítő eredményt ad (egyelőre). Nemrég mentem egy jókora vidéki autós kört (kontakt- és embermentesen, sehova se mentem be vagy emberek közé), olyan kihaltak a falvak és a kisvárosok, mintha minimum újév reggele lenne.

Wow! Mekkora szakáll! Mennyi idő alatt nőtt meg ekkorára? 

Maszkhoz ez a szakáll mennyire passzol? A vírus nem tud rajta megkapaszkodni? Nem biztos, hogy praktikus ez mostanában. 

Kép címe:

Trey csatlakozik az univerzumhoz és közben magába szívja a végtelen tudást. :)

Meggyőződésem, hogy a sorsod elől nem bujhatsz el. - Bár a kijárási tilalommal, - akár vírus nélkül is, - maximálisan egyet értek. Tisztul a levegő, és az jó.