Induljon (újra) a banzáj!

Hauber Zsolt újra összerakta a legendás Bonanza Banzai szám, az Induljon a banzáj! zenéjét. ^^ Hogyan készült. Eredmény ˘˘

Hozzászólások

Úúúú, az ének nagyon hiányzik róla...

Szerkesztve: 2020. 02. 25., k – 08:46

A Bonanza Banzai legendás Depeche Mode klón volt :)

Az Induljon a banzáj 1989-es zene, a Depeche Mode előtte 4 évvel már koncertezett Magyarországon, 1985. július 23-án. Majd utána 1988. március 9-10-én kétszer 12.000 néző láthatta az együttest, majd utána 1993-ban jöttek megint. Szóval egyáltalán nem volt elképzelhetetlen.

Nem volt rossz, csak ha Ákos munkásságáról van szó nem tudok sosem elmenni szó nélkül amellett hogy eleve másolásból lett valaki. Utána egy ideig egészen jó zenét és szöveget írt (tényleg le a kalappal), de kb. 2007-2009 óta egy beképzelt seggfej. Ráadásul minden gond nélkül beállt a hatalom propagálásába. Szóval nálam már a nimandok között sorakozik.

Akinek van gyomra hozzá, hallgasson meg egy kurrens interjút vele. Az első 30 percig azzal fog telni hogy magáról, a díjairól és elismertségéről beszél majd.

Azóta 2 újabbat is csinált :)

Újra élsz és Calpyso :)

Köszi a videót!

 

Igaz én még nem születtem meg akkor mikor a dal született, de 

nagyon szeretem ezt a számot!

 

Öröm látni, hogy Magyar zenészek és producerek is posztolnak ilyen "hogyan készült" videókat! Kezdő zenészként hasznos és persze később is tanulságos lehet.

ahan, szoval valaki Akos rajongo;)

nem tudom melyik gázabb. fideszesnek lenni, vagy ellenzékinek...

kurva egyszerű, hamár ide is a politákát kell belekeverni. az ellenzék a saját pártját (pártjait) nem tudja egybetartani. ették a miniszterelnököket, kaszting volt.

erre van ez a szerencsétlen hülye, aki kezdetek óta a pártja vezetője... és még egyéb teljesítményeket nem is néztük. melyikhez jobb tartozni?

Aki másnak vermet ás, az stack pointer.