Gagyi kék nyíl

 ( trey | 2016. szeptember 19., hétfő - 17:59 )

Gagyi kék nyíl

Nem tudom melyik hitte azt, hogy cool lesz az a lefele mutató animált kék nyíl, amit a Firefox jelenít meg minden egyes letöltésnél, de innen üzenem neki, hogy rohadt idegesítő és valójában szarul is néz ki. Szóval:

about:config
browser.download.animateNotifications

A "false" hozza a megkönnyebbülést.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

De jó, már régóta zavart.

(Nekem is kinnmarad rajzolva a compiz miatt. Gondolom a FF nem csinál UI refresh-t, mert miért csinálna, nem tudja hogy mikor végez az kép kirajzolással a compiz.)

Gondolom Windowson már régóta egrecíroztathatta az embereket, nekem Ubuntun nemrég bukkant csak fel. Szerencsére viszonylag ritkán használom a letöltés funkciót, így annyira nem volt PITA. De ma végeztem vele.

--
trey @ gépház

Kedvencem volt, amikor "odafagyott" az ablakra. :)

+1

Jaja, nekem rendszeresen ott marad.
--
The Community ENTerprise Operating System

Csak én vagyok olyan nyúl, hogy nem zavar? :)


tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Windowson nem ragad be - bar a mai FF minosegenek ismereteben el tudom fogadni, hogy a toke tele van sokaknak az egesszel.

btw ha nem lesz megrugdosva, akkor indul a lejtmenet. szoval akinek kinja van, reklamaljon boszen.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Alapvetően nem az fő probléma, hogy beragad-e vagy sem. A kinézete, megjelenése, tolakodása az, ami zavar. Nem illik a környezetbe.

--
trey @ gépház

kövezzetek meg, nekem ez egy szimpatikus apróság volt, mikor először láttam, nekiállunk lehúzni valamit, ami pár perc, van értelme addig egy kicsit mást nézni, kapok vizuális visszajelzést, hogy kész van.

nekem van úgy, hogy jól jön: pl. nullskilles felhasználók telefonon segítséget kérve enélkül biztosan percekig keresnék hová töltődött mondjuk a teamviewer, így meg a szemét kiveri mindnek. ami nélkül nem tudnék tovább menni.

szerencsére ki tudod kapcsolni ezt a szart, bár csak a fenti gépészkedéssel - ahelyett, hogy egy menüben kilöknéd a visual enhancements funkciókat egyben. ilyet egy 7+ éves Windowstól is elvárhatsz, bebaszna ha cmd-ből kellene mondjuk átlátszó tálcát / animált ablakokat kérni. mondom ezt úgy is, hogy épp olyan oldalon üzengetünk, ahol a desktop rendszerünket [enyhe túlzással] egymás segítségével hegesztettük magunknak valamikor.

a témához visszatérve a valódi probléma szerintem az, hogy ismét nem az számít neked mi az igényed, hanem valaki eldönti helyetted, és onnantól abba az irányba húz a szekér. neked meg kutakodni kell, mi a frászt csinálj ellene, ha nem nyert. ha default lenne a nem animált- de később bekapcsolható és megbízható feature, akkor talán szót sem érdemelne az egész.

btw miközben ezt gépelem, 3 nyitott tökegyszerű hup-like tabbal már 400+ megát eszik ez a szar és simán fel tudnám verni 1G fölé. dehát' optimalizáció és faragás igénye helyett a végfelhasználók java része leszarja, másik része meg még oda is szól, hogy mit háborogsz olcsó a ram, vegyél és használd ki. minőségi egy fejlesztés, ahol bezzeg megjelenik a felhasználók igény(telenség)e :)

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Ó dehogynem. Céges laptopon rendszeres az utóbbi időben, a kedvencem viszont "A Firefox nem válaszol", és percekig malmozik a böngésző, mire méltóztatik reagálni.

Windows, nekem is beragad, úgy kell "ráfesteni" egérrel a maradékra
--
WP8.x kritika: http://goo.gl/udShvC

Nem ez a cool, hanem amikor kiüríted a három vonalas menü gomb alatti részt, és rákattintasz :)
___
Arany János: Grammatika versben

uhh mire nem érnek rá az alapítványnál. ha ráállok színes, ha kattintok forog. remélem két dollárnál nem került többe :)

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS