Gagyi kék nyíl

Gagyi kék nyíl

Nem tudom melyik hitte azt, hogy cool lesz az a lefele mutató animált kék nyíl, amit a Firefox jelenít meg minden egyes letöltésnél, de innen üzenem neki, hogy rohadt idegesítő és valójában szarul is néz ki. Szóval:


about:config
browser.download.animateNotifications

A "false" hozza a megkönnyebbülést.

Hozzászólások

De jó, már régóta zavart.

(Nekem is kinnmarad rajzolva a compiz miatt. Gondolom a FF nem csinál UI refresh-t, mert miért csinálna, nem tudja hogy mikor végez az kép kirajzolással a compiz.)

Kedvencem volt, amikor "odafagyott" az ablakra. :)

Csak én vagyok olyan nyúl, hogy nem zavar? :)

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Windowson nem ragad be - bar a mai FF minosegenek ismereteben el tudom fogadni, hogy a toke tele van sokaknak az egesszel.

btw ha nem lesz megrugdosva, akkor indul a lejtmenet. szoval akinek kinja van, reklamaljon boszen.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

nekem van úgy, hogy jól jön: pl. nullskilles felhasználók telefonon segítséget kérve enélkül biztosan percekig keresnék hová töltődött mondjuk a teamviewer, így meg a szemét kiveri mindnek. ami nélkül nem tudnék tovább menni.

szerencsére ki tudod kapcsolni ezt a szart, bár csak a fenti gépészkedéssel - ahelyett, hogy egy menüben kilöknéd a visual enhancements funkciókat egyben. ilyet egy 7+ éves Windowstól is elvárhatsz, bebaszna ha cmd-ből kellene mondjuk átlátszó tálcát / animált ablakokat kérni. mondom ezt úgy is, hogy épp olyan oldalon üzengetünk, ahol a desktop rendszerünket [enyhe túlzással] egymás segítségével hegesztettük magunknak valamikor.

a témához visszatérve a valódi probléma szerintem az, hogy ismét nem az számít neked mi az igényed, hanem valaki eldönti helyetted, és onnantól abba az irányba húz a szekér. neked meg kutakodni kell, mi a frászt csinálj ellene, ha nem nyert. ha default lenne a nem animált- de később bekapcsolható és megbízható feature, akkor talán szót sem érdemelne az egész.

btw miközben ezt gépelem, 3 nyitott tökegyszerű hup-like tabbal már 400+ megát eszik ez a szar és simán fel tudnám verni 1G fölé. dehát' optimalizáció és faragás igénye helyett a végfelhasználók java része leszarja, másik része meg még oda is szól, hogy mit háborogsz olcsó a ram, vegyél és használd ki. minőségi egy fejlesztés, ahol bezzeg megjelenik a felhasználók igény(telenség)e :)

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS