De hát miért?

Vajon 'elhasznalo' felhasználó miért törölte az általa létrehozott flamebait szagú blogbejegyzést ha egyszer lájkolja? Nem volt rá elég reakció? Vagy más őőő... fura oka van? :) Hmm. Dunno.

Hozzászólások

eltanulta warezoltántól a módszert :)

Akkor már inkább Ware Zoltán-t írnál... :D Mellesleg szerintem hagyjuk meg Warez Pistikének ezt a "szlogen"-t..:D
Én egyébként csak a sok baromságot töröltem ki, meg egy-két olyan bejegyzésemet ami szúrta a legtöbb felhasználó szemét. Enyhén szólva ütközött a többség véleményével. Volt olyan is amit trey is törölt, ennek is megvan az oka. Az utóbbi pár hétben azért egy kicsit változtam. Biztosan neki is megvolt rá a saját oka, hogy törölte a saját blogbejegyzését..Végül is ehhez mindenkinek joga van. :-) Egyébként én nem szoktam rendszeresen törölgetni a bejegyzéseimet, csak nemrég végeztem egy kis "nagytakarítást", viszont nem értem, hogy miért kell még ez miatt is szapulni. Persze természetesen mindenből le lehet vonni a konzekvenciát, majd legközelebb 10x is meggondolom mit írok a blogba, aztán már esélyes, hogy nem fogom kitörölni... :-)

midnenki ir hulyeseget, midnenkivel elofurdul, hogy nem gondolkodik mielott ir/beszel, ez termeszetes emberi tulajdonsag, barmennyire is meggyozodese itt egyeseknek, hogy nem az.

Ennek ellenere en nagyon ritkan torlom sajat postomat, hozzaszolasomat (mar amig tudom modositani), es azt is azert, mert utolag gondolok bele, hogy masok szemelyisegi jogait azzal serthetem (egy blogbejegyzesem toroltem eddig, es pont emiatt).

Lenyeg, szerintem a "2 hete igy gondoltam mostmar nem" egy menekules, az ember igenis nezzen szembe azzal, amit irt, es hogy elotte nem gondolkodott. Ferfiak vagyunk, nehogymar lelki serulest okozzon, hogy beszoltak a blogbejegyzesunkre.

Egyszoval: ne menekulj a problema elol, ne jelentsd ki folyton, hogy valtoztal, mert a valtozast nem neked kell magadon eszrevenned, hanem nekunk, olvasoinknak. Az emberi emmoria rovid, ha ket honapja ertelmeseket irsz, csak nehanyan fognak arra (direkt) emlekezni, hogy mekkora baromsagokat postoltal, az meg mar az o nyomoruk.

Es nem, en nem fogok letoroltetni semmit, ahol hulyesegeket irtam, szembe kell neznem veluk

Talán azért, mert a linkelt oldal tartalma által önérzetében sértett felhasználó felhívta a figyelmét, hogy nem ildomos Gabut és/vagy személyiségi jogokat sértő oldalt linkelni és le fog rá sújtani a banhammer. Ekkor userunk észrevette, hogy nem tudd újabb trollnicket regisztrálni és inkább önkritikát gyakorolt.

A fenti bejegyzésben szereplő személyek és események a képzelet szüleményei, bármely valós élő vagy holt személlyel, eseménnyel történő egyezés pusztán a véletlen műve
--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Nem értem a problémád.. Van hasonló blog topic, csak annak az a neve, hogy "Így írtok ti" 1 2 - az megint más tészta, hogy ki mit gondol a felsorolt mondatokról..
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Ülj le és kuss legyen!"..

Nem is a tartalom a lényeg.. Arra próbáltam csupán rávilágítani, hogy mindenkinek szíve joga linkelni threadet/hsz-t.. Az más tészta, hogy milyen célból teszi.. Tekintve, hogy az a topic olyan rövid életű volt, hogy még hsz se nagyon volt sztem benne, így max tényleg egy visszafogott önkritikának tartom személy szerint.. Amúgy félre ne érts: Az "Így írtok ti" se véletlenül van a kedvencek listámon :)
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Ülj le és kuss legyen!"..

Részemről egy facepalm volt a jutalma, amikor megláttam. Lehet, hogy nem vagyok vele egyedül? Akit érdekelt, eddig is elment megnézni mit hord össze gabu a blogján, minek ide linkelgetni, hacsak nem... áh, biztos nem feszültséget akart kelteni :-D

Gabu hupmémjei voltak? :) Lemaradtam. Az a kemeny, hogy olyat is odapostol, ami utan az ember szinte azonnal elnezest ker, hogy tevedett

Egyebkent elhasznalo valosziuleg azert torolhette, mert valami g betus nick alatt emlekeim szerint az o "aranykopesei" is ottvoltak :)

mert kb 5 percig volt érdekes a téma.
Én viszont sztár lettem mert blogbejegyzést szenteltél nekem ;)

Ez már paranoia. A farok csóválja a kutyát. Vagy ahogy emós picsák mondják: Pfff...

Konkrétan személy szerint arra akartam utalni, hogy ha egy oldalnak magas a page-rankja, az nem feltétlenül jelenti, hogy az oldal szakmailag tényleg használható is (feltételezve, hogy szakmai oldalról beszélünk).. Ilyen szempontból a HUP mondjuk még so-so jól lavírozik, de a nagy page-ranket okozó trollok eléggé más fele viszik a színvonalat meglátásom szerint..
Persze ez csak az én véleményem, és tévedhetek is...
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Ülj le és kuss legyen!"..

"nagy page-ranket okozó trollok"

Azt hiszem, hogy itt a SEO új dimenziói tárulnak fel előttem. Ki tudnád ezt fejteni? Mármint a trollok pagerank-re gyakorolt jótékony hatását? Az az érzésem, hogy vagy te nem tudod mi az a pagerank vagy én nem. Ha én nem, akkor szívesen tanulok.

--
trey @ gépház

Minél többen hivatkoznak az oldalra, minél több helyen jelenik meg, illetve a neten belül mekkora az elterjedtsége.. Én kb valahogy így írnám le. Javíts ki ha valami rosszul tudok ezzel kapcsolatban.
Ha viszont ne addj isten valami közöm még is lenne a dologhoz, akkor talán arra is mondhatnál valamit, hogy szerinted a sok troll nem e növeli a népszerűséget, illetve nem okoznak e nagyobb oldal látogatottságot, mint ha az oldalt csak -nem akarok megsérteni senkit -szakmaibb emberek látogatnák, és normális érvelésekkel próbálnák meggyőzni egymást 1-1 vita esetén?
Amúgy a problémád azok után meg pláne nem értem, hogy az említett oldalon szintén egy csomó linkelt anyag van a HUP-ra, amit még az elején te is flame szagúnak tekintettél (és mint tudjuk minden troll szereti a tüzet)
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Ülj le és kuss legyen!"..

Fogalmam sincs, hogy a trollok mennyire növelik a népszerűséget. Itt már annyi elmélet volt arra, hogy mi növeli a népszerűséget. Olyan is, hogy a szóban forgó blog tulajdonosa növelte itt a népszerűséget. Persze ez az elmélet már régen megdőlt azóta, hogy nincs itt már és a népszerűség növekszik :(

A trollok növelik a pagerank-ot elméletet továbbra sem érzem megalapozottnak. Problémám pedig nincs, egyszerűen csak blogolok számomra érdekes dolgokról.

--
trey @ gépház