[OT] Super Bowl LVIII - nézed?

Címkék

Hétfő hajnal Super Bowl. Nézed majd? Idén a San Francisco 49ers és Kansas City Chiefs csap össze a Lombardi kupáért.

 

Igen, nézem. Hajrá 49ers!
6% (38 szavazat)
Igen, nézem. Hajrá Chiefs!
3% (16 szavazat)
Igen, nézem. Semleges vagyok / Nem lehetne, hogy mindkét csapat veszít?
5% (31 szavazat)
Nem nézem / csak a szavazás eredménye érdekel
86% (529 szavazat)
Összes szavazat: 614

Hozzászólások

Nem nézem, ÉS a szavazás eredménye sem érdekel.

"Normális ember már nem kommentel sehol." (c) Poli

Nem szeretem a kelkáposztafőzeléket. Szavazni - netán precízen - viszont szeretnék róla. (*)

Így sem sikerült megértened?

(*) Kiegészítés: azt szeretném ugyanis, hogy aki ezt a hülyeséget kérdezte, akkor is tudja a véleményemet, ha engem ugyanez a végeredmény nem érdekel.

Felőlem akár 69ers és Thieves is lehetnének. Ez melyik sport is, a kamu rögbi vagy a kamu krikett?

"kellett" vagy 5 masodperc mire ratalaltam a magyar wikipedia cikkre, es ott leirjak \o/

en ertem hogy hulyenek lenni divat manapsag, de hogy erre meg buszkek is vagyunk.... foleg egy szakmai (? :D) forumon...

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Igen, én is a wikipédia cikke alapján kerültem képbe, hogy ez milyen sportesemény. Ettől függetlenül továbbra sem értem a "bowl" elnevezést. A stadion alakjáról? Ez bizonyára valami vicc, vagy félremagyarázás lesz. Bizonyára nem járok eleget stadionban, de amikor voltam, akkor a legkevésbé sem az volt a benyomásom, hogy én most egy tál alakú épületben vagyok. Sőt, el sem tudom képzelni, hogy egy tál alakú építmény miképp felelne meg sporteseményekhez.

Furcsa, hogy az oromlanyokat lenezik, mert a testukbol elnek, de ezekre az izzadt es jo esellyel doppingolt tesztoszteronhuszarokra ilyen sokan ragerjednek, es meg csak nem is szegyenlik. Ami energia benne van egy ilyen meccsben, beleertve az evekig tarto felkeszulest, abbol felhuzhattak volna mar par hazat a nincsteleneknek, vagy akar tanulhattak volna valami ertelmesebb szakmat, amivel hasznosabb dolgot tehetnenek mint hogy egy labdat arrebb tesznek par tucat meterrel.

Vagy bennem van a hiba, hogy ezt gondolom?

Aki a mozgás öröméért játszik, azt tisztelem és becsülöm, például az amatőr sport klubokat.

De akik az élsportban a pénzre mennek, akiknél a doppingteszt kötelező, mert különben szét szereznék magukat, azokat pont úgy nem tartom becsülendőnek, mint azokat, akiknél a sport kimerül abban, hogy a lelátóról vagy otthon a fotelből nézik őket.

Bocs, de tele van négerekkel. A jótékonysági vonalat sem értem, hogy jön ide, csakúgy mint az értelmi szint témát. Ez egy állítólagos sportesemény.

A jótékonyságrol meg annyit, hogy odakinn kedvezően támogatott az adózása, de majd valaki kijavít.

Szóval megint sikerült gatyába élvezésig térdelned.

most trey meg locsemege a szájába hányt egy kicsit, hogy ezt az imperialista szart nézitek a jó kis orosz rögbi mérkőzések helyett

A hozzád hasonló fogyatékosoknak meg ott volt a párhuzamos műsor: Taylor Swift magánrepülővel Japánból hazarepült az eseményre lecidálni a barátját. Világszenzáció.

A repülőútjait - amit egyébkét Greta Thunberg (btw: hova tűnt a kedvenc fogyatékosunk?) örömmel fogad - követő csávót meg szénné perelte az ügyvédein keresztül.

#irigyeltnyugat

trey @ gépház

Nem nézem. Pedig szeretem az amerikai dolgokat, szinte csak amerikai, kanadai tartalmakon vagyok el 12+ éve (videó, film, zene, stb.), de a sportok általában eleve untattak, a specifikusan amerikai sportok (baseball, amerikai foci, stb.) még jobban. Szerintem még az amerikaiak közül is sokan lehetnek, akik nem nézik, annak ellenére, hogy ott ez náluk az év legnagyobb tévés eseménye.

A computer is like air conditioning – it becomes useless when you open Windows.” (Linus Torvalds)

csak a halftime show-t szoktam megnezni (nem eloben, hanem masnap neten), de evrol evre egyre gyengebb...

Igen, nézem. Semleges vagyok / Nem lehetne, hogy mindkét csapat veszít?

 Szerintem elég eltérő két vélemény ez ahhoz hog egy kalap alá vegyük.

Szerkesztve: 2024. 02. 11., v – 13:10

Semleges vagyok de persze nézem. Az amerikai foci nem az első számú kedvencem de mint minden csapat-, illetve labdajátékot ezt is szívesen nézem ha jó a meccs. Időnként a helyi amatőrök meccsére is kimegyek, pedig nyilván a színvonal a bányászbéka segge alatt van az NFL-hez képest. 

Annyit tudok róla, hogy az USA-ban ez valami nagyon "rangos" sport bajnokság.
De a sportágról is csak annyi a sejtésem, hogy baseball, vagy amerikai football lehet, esetleg valami más, de ez engem nem zavar.
És ez is jól mutatja, hogy mennyire érdekel a téma.
Mert szerintem is releváns adatot adna egy "Nem tudom, nem érdekel" válaszlehetőség is!

Tertilla; Tisztelem a botladozó embert és nem rokonszenvezem a tökéletessel! Hagyd már abba!; DropBox

Az amerikaiak foot ball-nak hívnak egy játékot, amit egy tojással (egg) játszanak, amiben kézzel (hand) játsszák a legnagyobb részt a játékot, nem lábbal (foot), lábbal csak egy kapura (ami nem egy kapu) rúgnak, és nem bele, hanem fölé, a gól az nem egy pontot ér, hanem hármat. A közönség pedig a sör-virsliért és a félidei showműsoért meg legfőképpen, a szabályokat nem is biztos, hogy ismeri.

Olyan konzisztens ez a fércmű, hogy még az amerikaiak is gúnyt űznek belőle.

trey @ gépház

gondolom, tudod, hogy nem emiatt lett ez a neve. hanem történelmi oka van. azokat a játékokat, amelyeket lábon csinálnak (foot), azok foot. amit lovon, az meg polo

4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.